cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 E da, a uzmi sad ovako. Elon Musk (google it) nije (ja mislim) ni dolardonirao vec je sve ulozio u proizvodnju elektrocnog automobila. Taj elektricni automobil, ce verovatno da mnogo doprinese u ocuvanju planete. Je l on dobrotvor ili nije? Poenta je da koliko god novca imas, ne mozes da pomognes svima, jer njihov problem nije u tome sto ti imas mnogo novca vec u njihovim drzavama i vladama. U tome sto tu bande sa oruzijem drze vlast i kolju se medjusobno, covek ne moze posteno da privredjuje stvara i zaradjuje. Dzabe da i Kuk i Gejts i svi svaki svoj dianr daju njima.. produzice nekoliko zivota.. nahranice nekoliko hiljada ljudi neko vreme... ali sta posle? Sta kada Gates i KUk ostanu bez para? STa da gates i kuk nisu stvorili to bogastvo? Koliko ljudi danas ima hleb, auto, kucu itd zahvaljujuci koorporacijama kao sto su Apple i Microsfot? Ne razumes mlado... Ne prinznaje ti se da si nekome pomogao osim ako te cin pomaganja potpuno ne upropasti, i kao coveka i kao biznismena... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ne razumes mlado... Ne prinznaje ti se da si nekome pomogao osim ako te cin pomaganja potpuno ne upropasti, i kao coveka i kao biznismena... Nije nego se priznaje da je pomogao onoliko koliko je pomogao a ne fantazira se sa "poklonio trideset - cetrdeset milijardi" kada nije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Nije nego se priznaje da je pomogao onoliko koliko je pomogao a ne fantazira se sa "poklonio trideset - cetrdeset milijardi" kada nije. O tome su izvestili svi svetski mediji. Mislis da je u pitanju zavera? Mozda su se svi u isto vreme dogovrili da lazu planetu. A i oni fondovi bila i melinde gejts, moguce je da su samo perionice novca sa kipra... ili eventualno neke pare koje su pokrali iz drzavne kase. E! Mozda su to subvenicije? Hmmm... da ti kazem, zanimljivo je kad razmisljas mozgom prosecnog srbende... jes da odmoris vijuge ali masta radi 200 na sat! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Posto poto mora da se ocrni dobro delo druge osobe samo da mi sami sebi mogli lepo da izgledamo u svojim ocima... To je osnovna crta karaktera naseg naroda koje se vidi i u svakodnevnom zivotu i u nasoj istoriji i na kraju i na ovom forumu... Nismo mentalno sposobni da shvatimo da "negde tamo" postoje ljudi razliciti od nas. Ljudi kojima je javno izgovorena rec obavezujuca... To je pitanje covecnosti i casti. Mi smo toliko izdresirani na laz, beskrupuloznost i nepostenje da svaka naznaka ponasanja, drugacijeg od ovog predefinisanog modela, nama deluje nenormalno... Zasto smo postali toliko ogorceni i negativni. Mi nismo ljudi u cijem drustvu je prijatno biti. Zato nam je zemlja jedna od najgorih u svetu po SVEMU. (sto nas ne sprecava da snevamo mokre snove o srbskoj superiornosti kulture, istorije i tradicije...) итд. итд. Мислим да је овде главни проблем. Свака реч против неког с оне стране баре се гледа преко нишана јер смо ми много лоши а они су много добри. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 итд. итд. Мислим да је овде главни проблем. Свака реч против неког с оне стране баре се гледа преко нишана јер смо ми много лоши а они су много добри. Eto... pocinjes da kapiras... polako ali postupno пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Hvala. Delimicno se slazem ali mislim da ne treba gledati na stvari tako fatalisticki. Svaki covek ima svoje frustracije, predrasude ili strahove ali je isto tako i njihov vlasnik, sto znaci da uz odredjen rad i trud na sebi to moze i da promeni. Btw. Ako nisi procitala gornji post, da ukratko ponovim...ne smatram da su Srbi zli nego uplaseni i zbunjeni Ne strecam se vise kad mi prodavacica pridje i pokusava mi pomoci i ne mislim da je ljubazna jer hoce nesto da mi podvali; kad mi covek ponudi auto da prevezem namestaj, ne mislim "sta hoce ovaj od mene, sta li mu treba"; kad mi neko preporuci neki dogadjaj/radnju/restoran, ne strahujem da me smatra za budalu jer njegov rodjak/kum ili ko vec drzi taj biznis gde ce me sigurno oguliti a on uzeti procenat.... ...ne smatram da su Srbi zli nego uplaseni i zbunjeni... :.mislise. feeble, NemanjaVa and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Na ovaj post ne umem da odgovorim jer ga ne razumem. Нисам ни очекивала да разумеш, а још мање да ми одговориш. . Jedino sto sam uspela da shvatim jeste da opet mastate На сву срећу те машту имам, илузија немам. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ne strecam se vise kad mi prodavacica pridje i pokusava mi pomoci i ne mislim da je ljubazna jer hoce nesto da mi podvali; kad mi covek ponudi auto da prevezem namestaj, ne mislim "sta hoce ovaj od mene, sta li mu treba"; kad mi neko preporuci neki dogadjaj/radnju/restoran, ne strahujem da me smatra za budalu jer njegov rodjak/kum ili ko vec drzi taj biznis gde ce me sigurno oguliti a on uzeti procenat.... ...ne smatram da su Srbi zli nego uplaseni i zbunjeni... :.mislise. Snezana... bolujes od kolektivizma.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Snezana... bolujes od kolektivizma.... Објасни Млађо, не било ти тешко, како дође до те дијагнозе Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Објасни Млађо, не било ти тешко, како дође до те дијагнозе Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 O tome su izvestili svi svetski mediji. Mislis da je u pitanju zavera? Mozda su se svi u isto vreme dogovrili da lazu planetu. A i oni fondovi bila i melinde gejts, moguce je da su samo perionice novca sa kipra... ili eventualno neke pare koje su pokrali iz drzavne kase. E! Mozda su to subvenicije? Hmmm... da ti kazem, zanimljivo je kad razmisljas mozgom prosecnog srbende... jes da odmoris vijuge ali masta radi 200 na sat! Pa i Forbs je nekakav "svetski medij" i oni pisu da je konstantno prvi na listi najbogatijih i nema oscilacija u bogatstvu tipa 30-40 milijardi manje u jednoj godini ... A? Sta mislis? KGB preuzeo Forbs? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Duplo sam postio ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Објасни Млађо, не било ти тешко, како дође до те дијагнозе Pa lepo.... fjorentina je prical ao losem stanju u srpskoj privredi, da ima puno prevarantana i sumnjicavih tipova (sto je normalno kad je beda) a ti si to shvatila - Srbi su losi, zapadnjaci su dobri.. a ona je htela da pokaze kako dobar i zdrav ekonomski sistem ibzaca na povrsinu dobre i zdrave ljude.... florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Pa i Forbs je nekakav "svetski medij" i oni pisu da je konstantno prvi na listi najbogatijih i nema oscilacija u bogatstvu tipa 30-40 milijardi manje u jednoj godini ... A? Sta mislis? KGB preuzeo Forbs? Cekaj ne kontam tovju poentu vise. Ti kazes da Gejts zapravo nije dao ni dolara i da su te price izmisljene? GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 данашња вест: 'Озакони дискриминацију': директор Eпла удара на талас нових верских прописа у неким америчким државама. Против чега је овај човек? У мом слободном преводу: Талас законодавства, уведен у више од двадесетак држава, ће омогућити људима да дискриминишу своје суседе. Закон усвојен у Индијани прошле недеље је изазвао национално негодовање. Сличан се спрема и у Арканзасу. Према тим новим законима, појединци могу цитирати своја лична верска уверења да одбију услугу муштерији или одбију да се повинују другим државним недискриминаторним законима. ------------ ово су врло важне ствари за одбрану секуларизма и не-дискриминаторских стандарда модерног света али ... на крају крајева и за одбрану верских слобода ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука