Jump to content

Direktor Epla će donirati celo svoje bogatstvo u humanitarne svrhe

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@florenntina,

Моја срећа не зависи од система, нисам збуњена нити уплашена, мада нисам задовољна системом.

Слава Богу те си нашла своју срећу у "твом систему"

Republika Srbija iz tvog porodicnog dzepa trosi oko 15 000 evra godisnje, uz to ti ne pruza nista zauzvrat, bukvalno te pljacka. Ta pljacka rezultuje da ljudi ne mogu da skoluju decu, da ne mogu da zaposle decu, da ne mogu da se ostvare karijerno jer im drzava konstatno krade resurse.

Blago tebi, kad si ti srecna u takvim uslovima, ti si neka jako duhovna i skromna zena. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нема шта да се извињаваш, само бих волео знати,која су твоја мерила да је неко добар,фин и поштен,невезано за ово поређење,уопштено гледано?

Ne poznajem nikog privatno (osim mladjonija al on je izgubljen slucaj totalno :P ) tako da svoj sud donosim na osnovu onoga sto ljudi pisu po forumu.

Grizli pise lepo smireno i razumno. Ti pises besno, pesimisticno, netolerantno, negativno i mrzovoljno.

Mene ne zanima dal postoji opravdanje za takva ponasanja ja samo cenim ono sto citam. A citam da si ti jedan mrzitelj u sustini... Tj. nisi u miru sa samim sobom

To ti je bez uvrede moj licni dozivljaj razlike izmedju tebe i grzilija... kad vec pitas...

Eto da ne bude zabune... ja isto pisem negativno ko ti. Samo nisam pesimista i nisam mrzitelj ;)

Zelja mi je da pisem ko Grizli i Avocado... ne umem, ali stremim ka tome.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...