florenntina Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Gospode Boze, citam komentare i ne mogu da verujem koliko zla i niskih motiva ste uspeli "pronaci" u jednom ovako plemenitom i humanom delu. Stvarno ne mogu da razumem i pored najbolje volje odakle vise izvire ta nesreca iz vas! Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Gospode Boze, citam komentare i ne mogu da verujem koliko zla i niskih motiva ste uspeli "pronaci" u jednom ovako plemenitom i humanom delu. Stvarno ne mogu da razumem i pored najbolje volje odakle vise izvire ta nesreca iz vas! Ovo je novinarski clanak a ne "humano delo" .... Delo tek trebamop videti ...ako ga bude jer zavisi od upisa na koledz ...sta ako se mali ne upise na koledz? ...po delma njihovim poznacerte ih ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 У 2012. години, 100 најбогатијих људи на свијету је имало довољно новца да окочају глобално сиромаштво чак 4 пута, тако да поздрављам ову одлуку. emilija је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Gospode Boze, citam komentare i ne mogu da verujem koliko zla i niskih motiva ste uspeli "pronaci" u jednom ovako plemenitom i humanom delu. Stvarno ne mogu da razumem i pored najbolje volje odakle vise izvire ta nesreca iz vas! Да ли си ти жено нормална,или ти вране либертијанске попиле мозак???!!! И обрати пажњу на квалификације , ако се не слажеш са мишљењем,или не можеш да разумеш,твој проблем,ето хвала Богу па си се ти решила несреће... Натан and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Grizli je najjaci hvala ljudino,kao da je ovaj pred njim izbrojao pare i prosledio njemu da da onome kome treba. Koji car/ Znam i ja za tu pricu Bila Gejtsa koji je pod uticajem Samana donirao neki deo novca, gledao se Bilanovic kod Marica. No mislim ne znam sta je konkretno ovde po sredi,da li je ovo istina ili nije,ako jeste opet svaka cast coveku,voleo bih da tamo ako uopste postoji ova prica zavrse kod ljudi koji su najvise ugrozeni. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Сјајна одлука, Тиме Куче! Tim je vrlo povučen čovek i malo šta se o njemu zna. Skoro je procurela informacija da je Stivu Džobsu svojevremeno ponudio deo jetre. Inače je gej. Стева вероватно није хтео да му Тим пренесе хомосексуалност преко јетре. Deki992, Juanito and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 No mislim ne znam sta je konkretno ovde po sredi,da li je ovo istina ili nije,ako jeste opet svaka cast coveku,voleo bih da tamo ako uopste postoji ova prica zavrse kod ljudi koji su najvise ugrozeni. Citat: "Tim Kuk je za magazin "Fortune" izjavio da planira da donira celo svoje bogatstvo, koje iznosi 785 miliona dolara, nakon što plati koledž svom sada desetogodišnjem nećaku." Planiram i ja da razdelim bogatstvo kada diplomira pravo moj trogodisnji rodjak .... Malo mi je samo nejasno zasto i Kuk i ja moramo da cekamo tako dugo ako vec zelimo da nahranimo gladne? Gladnoj deci po Africi treba vec danas dorucak ...za 5-10 godina ce biti kasno za njih ... ...ovaj obecava k'o Djindjic ulazak u EU .... Натан and emilija је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Grizli je najjaci hvala ljudino,kao da je ovaj pred njim izbrojao pare i prosledio njemu da da onome kome treba. Koji car/ Znam i ja za tu pricu Bila Gejtsa koji je pod uticajem Samana donirao neki deo novca, gledao se Bilanovic kod Marica. No mislim ne znam sta je konkretno ovde po sredi,da li je ovo istina ili nije,ako jeste opet svaka cast coveku,voleo bih da tamo ako uopste postoji ova prica zavrse kod ljudi koji su najvise ugrozeni. A vi bas znate da je dao kintu pod uticajem samana? Sta? Moyda ste mu pisali biografiju pa ste ga pratili naokolo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Изгледа да ће долар у блиској будућности постати безвредан. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 A vi bas znate da je dao kintu pod uticajem samana? Sta? Moyda ste mu pisali biografiju pa ste ga pratili naokolo? А ти баш знаш да је дао кинту? Или чврсто обећао? Или као Бора Тодоровић "само тетки да однесем лек"?Мислим, одвојиш чеду десет милиона за школу (мало ли је?), себи десет за доживотно издржавање и кусур од 750 одма' поделиш. То је вест, а ово је жута штампа... NemanjaVa and Натан је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 А ти баш знаш да је дао кинту? Или чврсто обећао? Или као Бора Тодоровић "само тетки да однесем лек"? Мислим, одвојиш чеду десет милиона за школу (мало ли је?), себи десет за доживотно издржавање и кусур од 750 одма' поделиш. То је вест, а ово је жута штампа... To sto skreces s teme odnosno sto si od onoga sto sam komentarisao otisao u potpuno sestom pravcu govori dovoljno, ne moras vise nista da napises... Za one koji zapravo imaju nesto da kazu na konkretan komentar, ja sam hteo da kazem da je totalna glupost ta prica kako Gejts pod uticajem "samana" odlucio da da novac. Svi srbi imaju taj poremecaj. Posto poto mora da se ocrni dobro delo druge osobe samo da mi sami sebi mogli lepo da izgledamo u svojim ocima... To je osnovna crta karaktera naseg naroda koje se vidi i u svakodnevnom zivotu i u nasoj istoriji i na kraju i na ovom forumu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 To sto skreces s teme odnosno sto si od onoga sto sam komentarisao otisao u potpuno sestom pravcu govori dovoljno, ne moras vise nista da napises... Za one koji zapravo imaju nesto da kazu na konkretan komentar, ja sam hteo da kazem da je totalna glupost ta prica kako Gejts pod uticajem "samana" odlucio da da novac. Svi srbi imaju taj poremecaj. Posto poto mora da se ocrni dobro delo druge osobe samo da mi sami sebi mogli lepo da izgledamo u svojim ocima... To je osnovna crta karaktera naseg naroda koje se vidi i u svakodnevnom zivotu i u nasoj istoriji i na kraju i na ovom forumu... Не знам зашто се жалиш на сопствену методологију, ти то често радиш. А не видим да сам нешто скренуо. О каквом ДЕЛУ говориш??? Нахвалисте човека а НИШТА још конкретно није урадио. Само обећао. Ево, и Вучић обећао да ће ми повећати плату крајем године. То ми је ближе. И конкретно ме дотиче. Да одмах почнемо да се веселимо? Или ми је то на дугом штапу, треба преживети до краја године? Како беше, на почетку је било да ће нам од 2016. бити боље, па онда да ћемо тада почети осећати да ће нам бити боље. Данас фигурирају 2017-18. Код овог господина цифра која фигурира за остварење је 15-ак година. Не видим одакле ви црпите разлог за оптимизам, из обећања? Добра идеја треба да се поздрави, али ово је промотеризам. Или учини или немој. Најновији хит - добро дело у најави... Н И Н Е, Crveni Baron, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Не знам зашто се жалиш на сопствену методологију, ти то често радиш. А не видим да сам нешто скренуо. О каквом ДЕЛУ говориш??? Нахвалисте човека а НИШТА још конкретно није урадио. Само обећао. Ево, и Вучић обећао да ће ми повећати плату крајем године. То ми је ближе. И конкретно ме дотиче. Да одмах почнемо да се веселимо? Или ми је то на дугом штапу, треба преживети до краја године? Како беше, на почетку је било да ће нам од 2016. бити боље, па онда да ћемо тада почети осећати да ће нам бити боље. Данас фигурирају 2017-18. Код овог господина цифра која фигурира за остварење је 15-ак година. Не видим одакле ви црпите разлог за оптимизам, из обећања? Добра идеја треба да се поздрави, али ово је промотеризам. Или учини или немој. Најновији хит - добро дело у најави... Ne ne ne,kod gosn Vucica je bolji zivot najavljen za 6 meseci od pobede na izborima ( ) ali je bolji zivot ipak ostao za neko bolje vreme npr 2013 godina,medjutim tad to nije doslo iz nekih razloga pa je najavljen bolji zivot za 2014 godinu ali to pre izbora,onda za 2015 posle izbora,a 2015 je glupo reci evo to je to nego je onda najavljeno za 2016,medjutim sad je ipak bolji zivot 2017 valjda valja na neparan broj pre nego na paran. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Може ли ко да контактира дотичног за ситну донацију брату Николи Ђоловићу? Гризли, Јуане? Да конкретизујемо ту хуманост... А што ти не контактираш неку од икона Христових за тај случај? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ја мислим да о томе треба писати тек када то уради .Остаје да видимо шта ће се десити. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука