Jump to content

Miodrag Kostić: "Srbija je puna 'malih Vučića'"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ono sto trazi ovaj Kostic a sto rade SAD ili EU kako on to pominje.

Ono sto radi SAD, trenutno je nesto na sta ne treba da se ugledamo, jer su zahvaljiuci tome pali na drugo mesto svetske ekonomije, prestigla ih je Kina.. dakle terba da gledamo sta radi kina..

Sorry, America. China just overtook the US to become the world's largest economy, according to the International Monetary Fund.

Read more: http://www.businessinsider.com/china-overtakes-us-as-worlds-largest-economy-2014-10#ixzz3VPGYf3mW

http://www.businessinsider.com/china-overtakes-us-as-worlds-largest-economy-2014-10

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

@@Crveni Baron,

Гризли је буржуји са запада. И то прави, екстра богат. Имај то у виду кад разговараш са њим. Што наш народ каже "врана врани очи не вади".

Али када власт преузмемо и спроведемо револуцију, успоставимо социјалну правду и једнакост, праву равнотежу приватног и државног власништва, вратимо пословни морал, подстакнемо и препородимо ситно приватно предузетништво, пољопривреднике субвенционишемо како треба и удружимо их у задруге... и одрадимо још много тога, а ове хибридне буржује и лопове који су се обогатили преко ноћи и покуповали оно што се не сме покуповати, и то за мале паре па још вештачке без покрића, похапсимо и протерамо из Србије, видећеш шта ће бити. Вратићеш се тада у Србију првим авионом. У Србију као чланицу Евроазијске економске уније у срцу Европске уније. Сисаћемо поново две мајке, млеко ће нам и прелевати.

Ахххххх.... пусти снови кад не дају душмани. :(

Подели на овим сајтовима

Причали смо о штампању пара, а не о начину њихове редистрибуције.

Кредити су сасвим у реду ако су из штедње - то је добро. Штампање пара није ништа друго него крађа од обичног народа. А није све што САД и ЕУ раде добро, посебно не за некога ко нема ништа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Гризли је буржуји са запада. И то прави, екстра богат.

Хвала на лепим жељама, ал` далеко сам од тога... :)

Што наш народ каже "врана врани очи не вади".

Па овде ти Барон брани отимање од народа да би се делило богатима. Ја сам се томе супротставио.

Мало си помешао стране изгледа...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@@Crveni Baron,

Гризли је буржуји са запада. И то прави, екстра богат. Имај то у виду кад разговараш са њим. Што наш народ каже "врана врани очи не вади".

Али када власт преузмемо и спроведемо револуцију, успоставимо социјалну правду и једнакост, праву равнотежу приватног и државног власништва, вратимо пословни морал, подстакнемо и препородимо ситно приватно предузетништво, пољопривреднике субвенционишемо како треба и удружимо их у задруге... и одрадимо још много тога, а ове хибридне буржује и лопове који су се обогатили преко ноћи и покуповали оно што се не сме покуповати, и то за мале паре па још вештачке без покрића, похапсимо и протерамо из Србије, видећеш шта ће бити. Вратићеш се тада у Србију првим авионом. У Србију као чланицу Евроазијске економске уније у срцу Европске уније. Сисаћемо поново две мајке, млеко ће нам и прелевати.

:))  :))

Подели на овим сајтовима

@@Crveni Baron,

Ja sve manje i manje kapiram kad si ozbiljan, a kad se zezaš   :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Па овде ти Барон брани отимање од народа да би се делило богатима. Ја сам се томе супротставио.

I podrzava gasenje malih biznisa na ustrb velikih...... 

Подели на овим сајтовима

Тема је зашто овај Костић подржава штампање пара.

Подржав'о би и ти да имаш толико жена и љубавница које треба намирити. :)

Подели на овим сајтовима

Pa posle ja komunjara ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Причали смо о штампању пара, а не о начину њихове редистрибуције.

Кредити су сасвим у реду ако су из штедње - то је добро. Штампање пара није ништа друго него крађа од обичног народа. А није све што САД и ЕУ раде добро, посебно не за некога ко нема ништа.

Pa i ta "stednja" je nastampana. I to je neko "ukrao" kako tvrdis ...

Ali uopste nije tako, niti je bilo kakva kradja u pitanju vec rtacionalna organizacija privrede.

Ali od kvaliteta te veze drzava-banka-investicije zavisi prosperitet jednog naroda. A ne od toga da li imas papirni novac ili zlato....

Taj lanac bi mogao da funkcionise i bez ikakvog novca kada bi veza bila kvalitetna. Dovoljna bi bila rec.Teoretski ...Ali praksa je praksa. Ipak jos nam nisu instalirana krila kao Andjelima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...