Јанко Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ово више нема смисла! Мислим на снимак који је постављен на првој страници. Ако сма добро видео владика носи шешир окер или беж боје! То није нормално!Зар нема никог да се озбиљно позабави овим питањем.!!!???Извини, али само Папе носе црвени шешир са ободом и ципелице... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Плашим се да не остане ништа у дворишту Страх животу образ каља често Мислим да сада имамо довољно квалитетног кадра који може да изнесе ову револуцију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2015 https://www.pouke.org/forum/topic/38556-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B3-%D0%BE%D0%B4%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ovo je strasno u sta nam se SPC pretvorila. Spijunaza, klevetanje, blebetanje, borba za eparhije i parohije, velike pare se vrte... Svaka cast pokojnom patrijarhu Pavlu na njegovom licnom podviznistvu ali iza njega je ostao prilican haos u crkvenoj organizaciji. Svaki vladika je postao nekakav lokalni patrijarh,, veliki poznati manastiri se pretvorili u nekakve hotele za plandovanje sa najvecim problemom da li ce uvesti podno ili zidno grejanje itd. Благовесник, МилошБГ and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ovo je strasno u sta nam se SPC pretvorila. Spijunaza, klevetanje, blebetanje, borba za eparhije i parohije, velike pare se vrte... Svaka cast pokojnom patrijarhu Pavlu na njegovom licnom podviznistvu ali iza njega je ostao prilican haos u crkvenoj organizaciji. Svaki vladika je postao nekakav lokalni patrijarh,, veliki poznati manastiri se pretvorili u nekakve hotele za plandovanje sa najvecim problemom da li ce uvesti podno ili zidno grejanje itd. Море, са каквим материјалом је располагао одлично смо испали. Да је био било ко други патријарх не би остао камен на камену, били би гори и од Бугара и Македонаца "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Епископ Георгије (партибрејкерс cover): хоћу да знам, куда води овај пут,мене и живот мој... Tamo gde je srce, tamo sija sunce Tamo gde je strah, tamo zivi mrak Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука