Juanito Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Отиш`о да нађе нови "занимљив цитат"... Ево предлога за нову тему: Да ли библија пропагира еротску поезију???? Да ме хоће пољубити пољупцем уста својих!Јер је твоја љубав боља од вина. Мирисом су твоја уља прекрасна; име ти је уље разлито; зато те љубе дјевојке. Вуци ме, за тобом ћемо трчати; уведе ме цар у ложницу своју; радоваћемо се и веселићемо се тобом, спомињаћемо љубав твоју више него вино; прави љубе те. Црна сам, али лијепа, кћери Јерусалимске, као шатори Кидарски, као завјеси Соломунови. Не гледајте ме што сам црна, јер ме је сунце опалило; синови матере моје расрдивши се на ме поставише ме да чувам винограде, и не чувах винограда својега, који ја имам. Кажи ми ти, којега љуби душа моја, гдје пасеш, гдје пландујеш? јер зашто бих лутала међу стадима другова твојих? Ако не знаш, најљепша између жена, пођи трагом за стадом, и паси јариће своје покрај станова пастирских. Ми си ми, драга моја, као коњи у колима Фараоновијем. Образи су твоји окићени гривнама, и грло твоје низовима. Начинићемо ти златне гривне са шарама сребрнијем. Док је цар за столом, нарад мој пушта свој мирис. Драги ми је мој кита смирне, која међу дојкама мојим почива. Драги ми је мој грозд кипров из винограда Енгадских. Лијепа ти си, драга моја, лијепа ти си! очи су ти као у голубице. Лијеп ти си, драги мој, и љубак! и постеља наша зелени се. Греде су нам у кући кедрове, даске су нам јелове. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Не пропагира поезију. Вера без дела је мртва. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 A ja bi samo da pitam gde nam je brat agnostik koji je pokrenuo temu? Nesto ne vidim da je uzeo ucesca u raspravi... Imo sam dosta da radim zadnjih dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 U Beogradu Важи, Ниџо, разменимо овде контакт информације, прво утврдимо погодно време, па ћемо се наћи некако да идемо у цркву коју идеш, па на пиће, па онда у шетњу. Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Imo sam dosta da radim zadnjih dana. Dobro, ocekujem da vidim i tvoje komentare, posto sam - iskreno govoreci - vec izvesno vreme pod utiskom da nas sve ovde lepo trolujes ovakvim temama. Narocito su ti naslovi uvek upadljivo negativni. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Narocito su ti naslovi uvek upadljivo negativni. Упадљиво жути Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Март 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Dobro, ocekujem da vidim i tvoje komentare, posto sam - iskreno govoreci - vec izvesno vreme pod utiskom da nas sve ovde lepo trolujes ovakvim temama. Narocito su ti naslovi uvek upadljivo negativni. Ajd ova tema jeste negativan naslov ali ostale isto??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Ajd ova tema jeste negativan naslov ali ostale isto??? Da li biblija pravda silovanje??? Los design kao dokaz da bog ne postoji kargo kult i hrscanstvo Is God an accident??? ...i tako redom... Samo nemoj da kazes da ovo nisu negativni naslovi. I uopste, ti pocinjes teme tako sa neke visine, nadmeno, kao da se obracas najzatucanijim ljudima na planeti: "Halo ljudi danas vidimo kako su religije nastale i smejemo se nekim vrstama religioznosti http://en.wikipedia....ki/Cargo_cult. Kad vidimo kako iz neceg za nas najnormalnije nastaje religija, pitane je kako vi mozete tvrditi da je hrscanstvo nesto sasvim drugo i tacno." Naravno da nimalo nije problem da bilo ko postavi neko pitanje i da se o tome prica, ali na ovakav nacin kao sto ovde iznad pise, to izgleda u najmanju ruku cudno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 U Beogradu Имењаче свака част. Тања1 and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Имењаче свака част. Ово ти је паметно, јер не идем нигде без бодигарда. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 Ово ти је паметно, јер не идем нигде без бодигарда. Sto? Da brane druge...ili tebe od drugih ? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Sto? Da brane druge...ili tebe od drugih ? Извини што касним са одговором, видим да си се начекала. Па они који бране друге требају такође неког ко ће њих бранити. Исто се хвата. Па ти је тешко разумети. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Ја не разумем каква је сврха покретати било каква питања у вези старог завета , он је давна прошлост и он је такав какав јесте . Он је био модеран у време раног хришћанства . Doklegod visoko svestenstvo SPC citira stari zavet opisujuci danasnje drustvene pojave on se mora uzimati u razmatranje. A i vi se dogovorite vec jednom oko tog SZ a ne na jednoj temi pisete kako je on produkt vremena i okolnosti a na drugoj pisete o adamu i evi i prvobitnom grehu, nojevoj barci kao stvarnom brodu i stvaranju za 6 dana... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Па нема, у сваком случају и ја бих волела да упознам Николу, Нану, обавезно Биљану из Добоја, такође још неке женске и мушке, а неке никада. A mene? :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Ako ko ne ljubi Gospoda Isusa Hrista da bude proklet, maran ata. Sta znace ove reci apostola Pavla?Ili ti po agnostikovom recniku da li biblija opravdava bacanje kletve na sve koji ne prihvataju Hrista? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука