Jump to content

Наши муслимани су заправо Срби.

Баба

Препоручена порука

HMM...Čudno-baš čudno!

Hajde neka mi sad neko da odgovor:

-Ako smatrate da smo Srbi i kad bih se sada sam izjasnio tako,da li bismo imali neko blagostanje i da li biste nam omogućili islamsku državu kao svojoj braći po naciji?

S tim da u toj istoj državi niko ne bi bio građanin drugog reda... 0104_cheesy

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Selam brate muslimane.Ti odmah žestoko.Vidiš ovaj gore video klip.MNislim da naši administratori kada ga vide da će ga ukloniti!Jer zamisli sada kada bi mi Aliju rahmetli ovdje prikazali kako klanja džumu namaz u punoj džamiji a oko njega generali mislim da se nebi sa atmosferom slagali.Ovdje je moj brate oslonac administracija jako fer i korektna mislim da nebi trebao imati problemA U KOMUNIKACIJI SA NJIMA!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

HMM...Čudno-baš čudno!

-Ako smatrate da smo Srbi i kad bih se sada sam izjasnio tako,da li bismo imali neko blagostanje i da li biste nam omogućili islamsku državu kao svojoj braći po naciji?

А што да ту државу не назовемо Велика Србија па да ту живе и Срби Муслимани и Срби Православни  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

HMM...Čudno-baš čudno!

А што да ту државу не назовемо Велика Србија па да ту живе и Срби Муслимани и Срби Православни  :drugarstvo:

Sve što se narodi dogovore kao što govore ovi inaši i vaši lopovi političari, običan narod će aminovat
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Једно је нација а друго је вероисповест. Па шта и ако су Срби? Па шта ако неће да буду Срби? Они су оно што осећају да јесу. Њихов живот - њихова ствар. Нервира ме тај став да су и амебе можда чак постале од нас Срба. Нисмо најбољи и нисмо најпаметнији. Бог нас воли једнако као и сваки други народ. Јер, нема народа а да га Бог није створио.

Ја волим свој народ, али не волим када се од те љубави прави гордост. То је онда грех. Велики си онолико колико си способан да поштујеш друге и њихова осећања. Има муслимана који су сигурно потомци православних Срба. И шта са тим? Да се пљујемо? То је малограђанско размишљање - бићу велики у оној мери у којој другог понизим. То само може да значи да сам заправо толико мали да други мора дачучне или клекне да би личило да сам ја велики. Памет у главу Срби моји. Памет у главу и смирење Христово у срце.

Подели на овим сајтовима

Једно је нација а друго је вероисповест. Па шта и ако су Срби? Па шта ако неће да буду Срби? Они су оно што осећају да јесу. Њихов живот - њихова ствар. Нервира ме тај став да су и амебе можда чак постале од нас Срба. Нисмо најбољи и нисмо најпаметнији. Бог нас воли једнако као и сваки други народ. Јер, нема народа а да га Бог није створио.

Ја волим свој народ, али не волим када се од те љубави прави гордост. То је онда грех. Велики си онолико колико си способан да поштујеш друге и њихова осећања. Има муслимана који су сигурно потомци православних Срба. И шта са тим? Да се пљујемо? То је малограђанско размишљање - бићу велики у оној мери у којој другог понизим. То само може да значи да сам заправо толико мали да други мора дачучне или клекне да би личило да сам ја велики. Памет у главу Срби моји. Памет у главу и смирење Христово у срце.

0110_hahaha :drugarstvo: 0203_cool
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Selam brate muslimane.Ti odmah žestoko.Vidiš ovaj gore video klip.MNislim da naši administratori kada ga vide da će ga ukloniti!

Не видим ни један ваљан разлог да се обрише овај клип. Ово је православни форум и овај клип ни на један начин није против православља.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

HMM...Čudno-baš čudno!

А што да ту државу не назовемо Велика Србија па да ту живе и Срби Муслимани и Срби Православни  0409_feel

Sve što se narodi dogovore kao što govore ovi inaši i vaši lopovi političari, običan narod će aminovat

Селам алејкум,брате муслимане!

Нисам уопште са жестином наступао јер себи тај "луксуз" не дозвољавам.

Питање је било више реторичко.

А слажем се с тобом да се народи требају договорити,а не политичари.

Што се тиче власти-какав народ таква власт и то је Аллахово с.в.т одређење,а Аллах Узвишени о стању народа каже:

"Allah  neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni sebe."  (El Jusuf; 111.)

Истину је рекао Узвишени Аллах...

Стање народа, видимо сада какво је, свуда у свијету,управо што се људи не придржавају Божијих закона и чистих моралних принципа.Па ћемо тако видјети да је народу који се одаје различитим неморалима и разврату на челу власт која је охола и без разумијевања за обичан свијет и исто се одају неморалу и непоштењу, јер је управо и та власт из тог истог народа. Дакле њихови људи,њихова копија.

А управо и обичан свијет нема разумијевања чак и за своје ближње,а онда очекујемо да други (читај странци) имају разумијевање за нас.

Е не иде то тако. Вријеме је да се људи позабаве ширењем једних позитивних вибрација које ће нас учинити правим мисионарима у чињењу и успостављању реда на Земљи,јер нас је Узвишени Бог и поставио овдје због те мисије и да се надмећемо у чињењу добра...а свако одговара према својим заслугама.

Нас ислам учи једном одличном начину живота и сама вјера прожима све поре људског живљења на Земљи.А, учи нас и како успјети да бисмо били на оном свијету у Аллаховој Милости,а то све, нормално ,има да стекнемо нашим заслугама и понашањем(чистог морала) на овом доњем свијету.

Ислам није баук и нека литература старих народа. Ислам је начин живота и све људе третира једнаким без обзира на боју и нацију. И, ми немамо никакво ни морално ни друго право некога потцијенити ни у његовој невјери јер незнамо ко ћемо сутра бити а ни ко ће тај други сутра бити.

Свако има право на покајање,а врата покајања су отворена све док Сунце не крене са запада када ће бити касно...

Дијалог,разумијевање,часност,моралност,поштење,узајамно помагање и осјећај за туђу патњу је такође Пут који води ка Богу,а самим тиме и реду и успостављању реда на Земљи,а самим тиме и благостању и правди за свакога.

А негирање горе набројаног сигурно води у пропаст о чему и Аллах с.в.т. каже:

“Kada im se kaže: "Ne remetite red na Zemlji!" - odgovaraju: "Mi samo red uspostavljamo!"  Svašta! Uistinu, oni nered siju, ali to ne osjećaju.” (el-Bekara, 11,12.)

Они који чине неред никада не лажу мало вјероватне ствари,него их увијек помијешају са дозом Истине,тако да могу створити смутњу и раздор међу онима који се не разумију i koји не разумију.

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!

Zato što se najžim kada vidim ljude koji su uzrok zla koje je zadesilo naše narode!

Pa ovaj na slici od citavog svijeta proglasen za ratnog zlocinca a ovdje se ljudi pitaju zasto da se skloni..Pa zamislite da Svabe sad puste Hitlera na TV kako cita molitvu.

Подели на овим сајтовима

Знаш како и ја се јежим на једној другој теми где Вама драга браћо не пада на памет да коментаришете цео дан, као да избегавате. А ако очекујеш да ће 1.000 и кусур људи склонити нешто што им је ок због тебе једнога...хм...То већ није у реду. Тражио си само дијалог, а већ би да будеш Администратор.

Ево ти и тема на којој желим да Вас видим!

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4722.0.html

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Знаш како и ја се јежим на једној другој теми где Вама драга браћо не пада на памет да коментаришете цео дан, као да избегавате. А ако очекујеш да ће 1.000 и кусур људи склонити нешто што им је ок због тебе једнога...хм...То већ није у реду. Тражио си само дијалог, а већ би да будеш Администратор.

Ево ти и тема на којој желим да Вас видим!

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4722.0.html

Znaci 1000 ljudi je za ratnog zlocinca?sta je ovo ovdje ljudi?gdje sam dospio?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...