Лазар Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!Zato što se najžim kada vidim ljude koji su uzrok zla koje je zadesilo naše narode! Pa ovaj na slici od citavog svijeta proglasen za ratnog zlocinca a ovdje se ljudi pitaju zasto da se skloni..Pa zamislite da Svabe sad puste Hitlera na TV kako cita molitvu. Колико је то читав свијет о томе се може дискутовати али можда је још боље погледати како тај "читав свијет" одређује ко је злочинац а ко није. Рецимо Алију Изетбеговића који има све заслуге да буде проглашен ратним злочицем нису прогласили за таквог. И само још да знаш да није било Караџића вјероватно не би ни мене сада било међу живима захваљујући Алији и муџахединима које је он довео у БиХ. И зато ти кажем немој да поредиш Караџића са Хитлером. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!Zato što se najžim kada vidim ljude koji su uzrok zla koje je zadesilo naše narode! Pa ovaj na slici od citavog svijeta proglasen za ratnog zlocinca a ovdje se ljudi pitaju zasto da se skloni..Pa zamislite da Svabe sad puste Hitlera na TV kako cita molitvu. Колико је то читав свијет о томе се може дискутовати али можда је још боље погледати како тај "читав свијет" одређује ко је злочинац а ко није. Рецимо Алију Изетбеговића који има све заслуге да буде проглашен ратним злочицем нису прогласили за таквог. И само још да знаш да није било Караџића вјероватно не би ни мене сада било међу живима захваљујући Алији и муџахединима које је он довео у БиХ. И зато ти кажем немој да поредиш Караџића са Хитлером. Lazare ovo je vjerski forum a ne politički!Zamolio bih te da se to uzme u obzir! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Дошао си на Православни форум. Нико није крив док се не докаже супротно, па тако ни Радован. Уколико се докаже да је кривац први ћу то рећи. Друго, џамије су уништаване у току рата као и цркве, али данас је мир и не знам зашто би се црква уништила због спортске хале! Питао сам само за Ваше мишљење о овоме што се дешава у Сребреници??? Да копам старе ране...не хвала...не пада ми на памет! ПРАШТАЈТЕ! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако је вЕрски форум зашто започињеш о политици!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Ако је вЕрски форум зашто започињеш о политици!?Dobro pogrešio sam što sam postavio video klip sa Radovanom Karadžičem!Molim vas nemojte! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!Zato što se najžim kada vidim ljude koji su uzrok zla koje je zadesilo naše narode! Pa ovaj na slici od citavog svijeta proglasen za ratnog zlocinca a ovdje se ljudi pitaju zasto da se skloni..Pa zamislite da Svabe sad puste Hitlera na TV kako cita molitvu. Колико је то читав свијет о томе се може дискутовати али можда је још боље погледати како тај "читав свијет" одређује ко је злочинац а ко није. Рецимо Алију Изетбеговића који има све заслуге да буде проглашен ратним злочицем нису прогласили за таквог. И само још да знаш да није било Караџића вјероватно не би ни мене сада било међу живима захваљујући Алији и муџахединима које је он довео у БиХ. И зато ти кажем немој да поредиш Караџића са Хитлером. Lazare ovo je vjerski forum a ne politički!Zamolio bih te da se to uzme u obzir! А зашто мени то говориш, нисам ја први почео ? Зашто ниси горе реаговао када је Селкоба почео ? Узми ти то у обзир У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!Zato što se najžim kada vidim ljude koji su uzrok zla koje je zadesilo naše narode! Pa ovaj na slici od citavog svijeta proglasen za ratnog zlocinca a ovdje se ljudi pitaju zasto da se skloni..Pa zamislite da Svabe sad puste Hitlera na TV kako cita molitvu. Колико је то читав свијет о томе се може дискутовати али можда је још боље погледати како тај "читав свијет" одређује ко је злочинац а ко није. Рецимо Алију Изетбеговића који има све заслуге да буде проглашен ратним злочицем нису прогласили за таквог. И само још да знаш да није било Караџића вјероватно не би ни мене сада било међу живима захваљујући Алији и муџахединима које је он довео у БиХ. И зато ти кажем немој да поредиш Караџића са Хитлером. Lazare ovo je vjerski forum a ne politički!Zamolio bih te da se to uzme u obzir! А зашто мени то говориш, нисам ја први почео ? Зашто ниси горе реаговао када је Селкоба почео ? Узми ти то у обзир Evo reagujem:Selkoba molim te drži se vjerskih tema nemoj o politici, vjera nas može usaglasiti a politika nemože! Evo ragovao sam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Evo reagujem:Selkoba molim te drži se vjerskih tema nemoj o politici, vjera nas može usaglasiti a politika nemože! Evo ragovao sam! aman У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 Зашто би склонили снимак!? Не срдим се, само питам!Zato što se najžim kada vidim ljude koji su uzrok zla koje je zadesilo naše narode! Pa ovaj na slici od citavog svijeta proglasen za ratnog zlocinca a ovdje se ljudi pitaju zasto da se skloni..Pa zamislite da Svabe sad puste Hitlera na TV kako cita molitvu. Колико је то читав свијет о томе се може дискутовати али можда је још боље погледати како тај "читав свијет" одређује ко је злочинац а ко није. Рецимо Алију Изетбеговића који има све заслуге да буде проглашен ратним злочицем нису прогласили за таквог. И само још да знаш да није било Караџића вјероватно не би ни мене сада било међу живима захваљујући Алији и муџахединима које је он довео у БиХ. И зато ти кажем немој да поредиш Караџића са Хитлером. Lazare ovo je vjerski forum a ne politički!Zamolio bih te da se to uzme u obzir! А зашто мени то говориш, нисам ја први почео ? Зашто ниси горе реаговао када је Селкоба почео ? Узми ти то у обзир Evo reagujem:Selkoba molim te drži se vjerskih tema nemoj o politici, vjera nas može usaglasiti a politika nemože! Evo ragovao sam! jesi vala aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 9, 2010 Пријави Подели Написано Март 9, 2010 aman https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 tekst 4chsmu1 muzika dada izvodjenje 4chsmu1 imam je u repertoaru , al' kod mene je instrumental ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 tekst 4chsmu1muzika dada izvodjenje 4chsmu1 Јес' вала... најежио сам се. Цуне пева... dada ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ово је занимљива критика савремених кретања у исламу на нашим просторима: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DclDcx_MBRM Pravo lice (Ne)islamske zajednice Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука