Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ako neonacisti budu navalili na Ruse onda Putin treba da navali ... A za sada Putin nije navalio ninakoga a najmanje u Ukrajini ... Osim ako slanje hrane ne smatramo "navalom". Malo me ovo podsetilo na pricu iz vremena ruske agresije na Finsku tamo pre WW2: Rusi bacali kasetne bombe, i na finske optuzbe je ministar Molotov izjavio (veoma cinicno) da to nije istina i da oni zapravo bacaju hlebove! Odatle je potekao i naziv 'Molotovljev koktel', posto isto su ono bili hlebovi, ovo sto eksplodira i zapali su 'kokteli'... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Malo me ovo podsetilo na pricu iz vremena ruske agresije na Finsku tamo pre WW2: Rusi bacali kasetne bombe, i na finske optuzbe je ministar Molotov izjavio (veoma cinicno) da to nije istina i da oni zapravo bacaju hlebove! Odatle je potekao i naziv 'Molotovljev koktel', posto isto su ono bili hlebovi, ovo sto eksplodira i zapali su 'kokteli'... A mene uvek Rusi podsete na oslobodjenje Ausvica ... ne znam zasto ... a Litvanci, Letonci me podsete na SS trupe i dobrovoljce Treceg rajha ... feeble and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 A mene uvek Rusi podsete na oslobodjenje Ausvica ... ne znam zasto ... a Litvanci, Letonci me podsete na SS trupe i dobrovoljce Treceg rajha ...Ja iskreno mislim da je komunizam znatno vece zlo nego nacizam (mada je slicnost jedno 80%).Dakle Letonci biraju izmedju 2 zla - logicno je da ce stati protiv onih koji ih gaze, napadaju i okupiraju decenijama i vekovima nego protiv onog koji je dosao da se bori protiv tih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ja iskreno mislim da je komunizam znatno vece zlo nego nacizam (mada je slicnost jedno 80%). Dakle Letonci biraju izmedju 2 zla - logicno je da ce stati protiv onih koji ih gaze, napadaju i okupiraju decenijama i vekovima nego protiv onog koji je dosao da se bori protiv tih. Pa to je bila odprilike i nacisticka prica o jevrejima koji su finansijski gazili fine nemce ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Nisu ni jevreji zvali Sovjete pa su im opet pomogli ... Ovako? http://top.rbc.ru/politics/18/03/2015/5509b3f79a7947689024d18c Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ако и не верујем у комунистичку идеологију ја могу да кажем да верујем, учланим се у партију и спасио сам се. Ако сам Циганин, ја могу да кажем да нисам...... :.mislise.Po ukupnoj kolicini zla, komunizam nema jednaka...Ako gledas samo bodycount, 3 puta je vise zrtava komunizma nego nacizma bilo u 20. veku. Jedina fora je bila sto su pobedili u WW2, pa nisu prosli kao ovi (bili su i drugari tamo do '41.). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Po ukupnoj kolicini zla, komunizam nema jednaka... Ako gledas samo bodycount, 3 puta je vise zrtava komunizma nego nacizma bilo u 20. veku. Jedina fora je bila sto su pobedili u WW2, pa nisu prosli kao ovi (bili su i drugari tamo do '41.). Naravno ... i partizani su ubili vise od ustasa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 A mene uvek Rusi podsete na oslobodjenje Ausvica ... ne znam zasto ... a Litvanci, Letonci me podsete na SS trupe i dobrovoljce Treceg rajha ... Aušvic nisu oslobodili Rusi već Sovjeti a Prag opet nisu oslobodili Sovjeti već Vlasovci. Istorija često nije takva kako mislimo da jeste. Praha Olšany: Uctění památky ROA a krajanů za účasti prof. Andreje Zubova! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Aušvic nisu oslobodili Rusi već Sovjeti a Prag opet nisu oslobodili Sovjeti već Vlasovci. Istorija često nije takva kako mislimo da jeste. Sovjeti, sovjeti nego sta ... upravo oni za koje auror kaze da su vece zlo od nacista ... Баба and feeble је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Sovjeti, sovjeti nego sta ... upravo oni za koje auror kaze da su vece zlo od nacista ... Pametnom dosta. https://www.youtube.com/watch?v=xNxZN22lJRE US state department report the origin of communism to overthrown the Russian Czar - EyeOfDajjal Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Pametnom dosta. Да те питам нешто...Ниси Русофил, нећеш да потисујеш петицију...Шта радиш ти Заки н аовој теми???????? Баба је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Да те питам нешто...Ниси Русофил, нећеш да потисујеш петицију...Шта радиш ти Заки н аовој теми???????? Pa raspravljam o peticiji i o svemu što se tiče Rusije i peticije sa vama koji hoćete ili nećete potpisivati tu peticiju, šta je sad mimo teme? Temom su sankcije i peticija a nekom su one opravdane pa ne potpisuje a nekom opet neopravdane pa potpisuje i o tom se raspravlja. Ako ste htjeli samo ostavit link onda ste to mogli napisat da nećete o tom raspravljat. Koliko je u svijetu rusofila koji baš zato što su rusofilima i Rusima misle iskreno dobro tu peticiju nikad potpisat ne budu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 pa raspravljam o peticiji i o svemu što se tiče Rusije i peticije sa vama koji hoćete ili nećete potpisivati tu peticiju, šta je sad mimo teme? Temom su sankcije i peticija a nekom su one oprřavdane pa ne potpisuuječ a nekom opet neopravdane pa potpisuje i o tom se raspravlja. А ви тамо у Чешкој немате никакве петиције, подржавања, навијања...? Баба је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 А ви тамо у Чешкој немате никакве петиције, подржавања, навијања...? Imamo, ja sam recimo slavjanofil i panslavista a na našim grupama se nikakve ovakve peticije ne potpisuju koje bi stranile samo jednom slovenskom narodu a autovale drugi, to je kod nas zabranjeno i ne može se. Mi potpisujemo samo takve peticije koje pozivaju obe strane da se okanu ratovanja i prestanu s medjusobnim ubijanjima, i Rusiju i Ukrajinu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 US state department report ... Kada ovako pocne znam da ne valja ... :good2: feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука