ivona Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 http://youtu.be/OrzB7dj_H4E Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Гледам синоћ на послу неки филм и таман крене да ме хвата сан, када чујем песму. Скачем, фатам телефон, укључујем шазам и... Ево је та песма. Ја сам одушевљен! Док ми не досади. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Dobro jutro svima!!! Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Dobro jutro svima!!! Жив је Марти! Добро јутро! Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 joj....nije vise jutro....ali ipak.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 http://youtu.be/IfFlU1dD22Y Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 http://youtu.be/n-iiJPCvZMw Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 youtu.be/CQtRKl6M6wU Добро ти нама дошла! Мене ово подсећа на Mafia II Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Добро ти нама дошла! Мене ово подсећа на Mafia II Mafija je moje srednje ime Hvala na dobrodošlici, bolje vas našla! I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 http://youtu.be/JEXD2xdF3nM Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука