Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Vucic je pre 3 godine obecao jeftiniju struju za 20%,danas je ispod zita progurao povecanje struje za 15% Главни проблем је што код нас народ и даље не види ништа чудно у томе да влада и премијер одређују цену струје. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 O Vučiću mislim sve najgore, ali ovo je bilo jasno oduvek da će se desiti, da će država doći u situaciju da para više nema. Sad što je Vučić trenutno na vlasti je slučajnost, mogao je da bude bilo ko drugi, ali bilo je jasno da će do ovoga doći pre ili kasnije zbog sistema koji je - uz sitnu kozmetiku - suštinski nepromenjen za zadnje tri decenije. Данче*, Grizzly Adams and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Парадоксално је да већина, а пре свих пензионери, подржавају систем који доводи до свега овога, а онда кукају кад дођу последице... kordun је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Парадоксално је да већина, а пре свих пензионери, подржавају систем који доводи до свега овога, а онда кукају кад дођу последице... Нема ту ничег парадоксалног. Они су рођени и одрасли у систему у коме је све баш тако ”функционисало” и сви су лепо живели. А ни већина млађих није имала прилику да види и научи било шта другачије. Grizzly Adams and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Колико нас је само комуњарски систем развалио. Навукао је људе на државу и ''сталан посао, пензионо и социјално''. Најгоре је што још увек верују у то, у овако разваљеној држави, а тако су и децу учили, па би и они да се некако накаче на буџет. Ништа сам не мораш да урадиш, све ће држава да ти заврши, искључи мозак. Још гори од ових на власти нам требају, да нас жешће потресу, па да кренемо да преузимамо одговорност за свој живот. Хаос! :-Д Juanito, Дуња, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Па разумем да су навикли, нису видели другачије итд. али када дваес` година удараш главом о зид ваљда је време да схватиш да ту нешто није како треба... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Manolis, Н И Н Е, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Треба разумети ситуацију - Вучић само не зна шта да ради, а не би знало ни 99% ових који га критикују. Или нема смелости, али своди се на исто. Вучић, иако га у некој нормалној ситуацији не треба ни разматрати као опцију за премијера, није толико неспособан колико мора да буде да би одржао оно што га је довело на власт. Нико није гласао за њега из идеолошких убеђења (СНС и нема никакав идеолошки темељ) већ зато што је нешто тиме добио. Ако на њих удари, губи тренутну позицију. Што се тиче критике, има у Србији све више људи са интегритетом који то раде на здрав начин и који би знали шта да раде. Ови који га пљују свакако не знају и радили би суштински исто. Пре свега жути(ца) и све варијације те пошасти и њихови сарадници. Juanito, Grizzly Adams, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Vucic je najveci hostapler u novije dobar...a mnogi su ovu zemlju orali i preorali godinama,ali ovaj je najgori jer radi cak i gore stvari nego zuti lopovi ali ubedjuje da je to dobro ljude. A niko da se zapita pa cekajte bre... [quote name='МилошБГ' To je meni najjaca stvar, zamisli neko te kolje i kaze "jao kako je ovo dobro, prosto me je sramota koliko ti dobro cinim" Meni ovo sve kul postalo, vise se ne opterecujem ni sa cim, tj trudim se. VIdim da smo propali skroz, sprda se sa narodom ko god hoce, postali smo robovi oni najjadniji u ovoj zemlji, mediokriteti vladaju na sve strane. Tako da ono, opustite se i pomirite sa sudbinom. Ne dajte sistemu da nas ponizi totalno, neka misle da mozemo jos da izdrzimo, ionako nas niko nista ne pita. "Сарказам – последње уточиште скромних и честитих људи у ситуацијама када се приватност њихових душа насилно нападне." Dostojevski Juanito and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Evo malo da se zabavimo i setimo nekih davnih dana https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11060958_425006824335387_676283747791030344_n.jpg?oh=8d3156753f3dd663a73adb7f584ee3b7&oe=55814256&__gda__=1434555341_2f5b66149cf8c355d7e5b778e364afc4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Парадоксално је да већина, а пре свих пензионери, подржавају систем који доводи до свега овога, а онда кукају кад дођу последице... Ружно је што тако говориш о нашим старијим грађанима. То су предрасуде. Ако већ тражимо кривицу, немојмо је тражити у другима. За све нам је неко други крив. Такво размишљање нас је и довело до садашње ситуације! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Na selo treba ici. U gradu svi sede i kukaju kako nema posla, jer ga i nema. Na selu uvek ima posla. U gradu radis za poslodavca, u selu za sebe. Sta posejes to ces i poznjeti...kratko i jasno.To i ja kazem. Na svome imaanju bih gajila kozice, imala bih svoju bastu, ma sve sto volim. Ali niko nema hrabrosti da ode prvi pa da povuce nogu[emoji1] Ja bar ne bih otisla dok zestoko ne zagusti, a ni kod drugih ljudi od kojih sam cula da ovo zele ne vidim bas neku volju da se odreknu zivota u gradu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Још гори од ових на власти нам требају, да нас жешће потресу, па да кренемо да преузимамо одговорност за свој живот. Juanito, Натан, Дуња and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 neka misle da mozemo jos da izdrzimo... А онда буде Таман што сам научио коња да гладује, он цркао. feeble and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Парадоксално је да већина, а пре свих пензионери, подржавају систем који доводи до свега овога, а онда кукају кад дођу последице... eh, koliko je tu jos paradoksa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука