banana Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Према договору Владе Србије и ММФ-а који се држи у тајности, Вучићев режим је преузео обавезу да најкасније до краја маја 2015. године додатно смањи плате и пензије за још 8% до 10%. Овај план Вучићев режим крије као змија ноге али нам је потврда о том договору стигла директно од једног учесника у преговорима са ММФ-ом. То значи да ће се поред већ постојећег смањења плата и пензија од 10% које важи од децембра 2014. године ићи на још једно и то најкасније до краја маја 2015. Разлог за ово додатно смањивање плата и пензија је страх ММФ-а да Србија неће моћи да сервисира постојеће дугове јер спада у високо задужене земље где је однос јавног дуга прешао преко 70% БДП-а. Вучићев режим у 2015. години планира да се додатно задужи са седам милијарди евра а од тог новца преко пет милијарди евра отићи ће у 2015. години на отплату доспелих главница и камата. Пошто је привредна и индустријска активност у Србији потпуно замрла и из месеца у месец бележи катастрофалан пад доћи ће и до највећег буџетског дефицита икада. Вучићев режим без додатног смањивања плата и пензија не може једноставно да сервисира постојеће дугове јер мора да се задужује по изузетно високим каматним стопама и поставља се само питање дана када ће страни кредитори проценити да Србија више није у стању да враћа дугове па ће престати са кредитирањем што ће довести до банкрота државе која неће бити у стању ни пензије да исплати. Продаја Телекома, делова ЕПС-а и остале породичне сребрнине биће само кап у мору и веома краткорочно решење које ће само убрзати економски колапс Србије. Србија данас фото: Митар Митровић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Ah, siroti Vucicevi roditelji, oni ce najvise biti osteceni ako do toga dodje. To je to, odoh u 'ajduke... Bokisha је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Па да, чека нас буђав лебац... Arsenija and Manolis је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Смањуј, господару! Камо среће да смо неки бољи народ, сами бисмо то урадили! Докле ћеш нас трпети, добри мој господару! Ђорђе Р, Manolis, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Треба разумети ситуацију - Вучић само не зна шта да ради, а не би знало ни 99% ових који га критикују. Или нема смелости, али своди се на исто. Crveni Baron and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Па да, чека нас буђав лебац... https://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Imam problem. Ne mogu da paste-ujem test i link sa drugog sajta. Naime reč je o tekstu Zorana Milivojevića, u kome govori da mladi ljudi treba da shvate da penzije neće dobijati, da stalnog, sigurnog posla neće imati i da moraju da porade na svojim potencijalima i da započnu neki svoj biznis. Da pređu u preduzetnike i obezbede sebi budućnost i sigurnu starost. Promenilo se vreme. Nije to vreme naših roditelja. MOramo preuzeti život u svoje ruke. Grizzly Adams, Juanito, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Који бизнис, мајке ти? Дај идеју, па да се сви бацимо на посао... Бизнис могу да наставе само они који су нешто наследили од својих. Лако је причати. Ја не знам шта још треба да се деси, па да дође до побуне. Вулин за то време носи Арманијева одела, неки машу с непостојећим докторатима, а обичан човек измишља нову математику да би преживео. Добродошли у Србију, земљу свих могућих парадокса! Милан Ракић and horatio је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Pa ne znam, to nek svako vidi u zavisnosti od svoje škole i obrazovanja, svojih talenata. Za one bez bilo kakve škole, recimo dobar posao su napravili sa Potrčkom. Preprodaja starih knjiga. Pa čak i čistilni servis ako neko baš nema niš od škole... Bilo šta. Srbija ima dosta pametnih i školovanih ljudi, koji mogu smisliti kako da unovče svoje znanje. Ja sam navela samo neke poslove koje bi možda mogao obavljati neko u potpunosti bez kreativnosti i bilo kakvog obrazovanja i bez ikakvog početnog kapitala. Ako neko ima lepu ideju, može izložiti banci i dobiti kredit. Crveni Baron and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Прво, нека смање себи плате и прохтеве, нека укину запошљавање преко странке (мало сутра). Видели сте како је она попадија добила унапређење у РФЗО уместо да је смене. Банке немој помињати никоме ко је у кредитима, то је већ крађа своје врсте. Гледала сам филм како Немци решавају проблем кад им искрсне с неком граном. Лепо седну стручни људи, састају се, врши се медијска пропаганда док год се проблем не реши. И имају резултате, што је најважније. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Треба разумети ситуацију - Вучић само не зна шта да ради, а не би знало ни 99% ових који га критикују. Или нема смелости, али своди се на исто. Pa sta se petlja kad ne zna sta radi? Ostaje nam samo da kazemo: Oprosti mu Boze, jer ne zna sta radi. Ali od toga cemo imati slabu vajdu i on i mi... Manolis, Sasa Kolbas, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Pa svakako je činjenica da država nema para, i da bi trebalo da sastave neke umne ljude da tu stvar reše, a ne samo da gledaju kako da se ovajde dok su na vlasti. Ali problem je što mi možemo samo da kritikujemo, ali ne i da ponudimo neko rešenje. Ono što običan čovek može učiniti, jeste da pokuša da sačuva svoje psihičko zdravlje. Beseda Vladike Nikolaja: O omladinskom pesimizmu, bi mogla da bude početak našeg duhovnog trežnjenja. Dala bih link do teksta, ali problem i dalje postoji- ne mogu davati linkove i kopirati tekst. Ne znam u čemu je problem "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Utrpajte se onda u EU kako znate i umijete, meni u februaru tamnan povećali penziju (invalidsku) za 20%, stvarno. Kad mogu Bugari i Rumuni musti EU što ste sad vi onda gori i od njih. I mi smo tamo otišli: Poljaci, Slovaci, Madjari i Česi glavno da ih izmuzemo a ne da pametujemo i spašavamo EU i svjetsku ekonomiju, šta ste mislili šta bi kao radili tamo.? Nismo tamo zato da glumimo Japance i Švajcarce, to sigurno ne. A kad propadne sva EU svejedno će bit fajront za sve, Ende, Merkelova proglasi bankrot, napije se šnapsa i konec, bude alle geschlossen, ahahahaha. EU fondi, fondići, dodjite vi meni, tralajla, lalajla. Previše filozofirate oko tog ulaska u EU, nije vrijedno tolikih rasprava, doći i uzet money, lovu, to je to, o tom se tamo radi. Bože, vama treba sve crtat, ko da niste ni Sloveni a ni s Balkana. Iskomplikovali ste maximalno to ulaženje u EU. Isto da ulazite u nekakav tamo ekonomski i privredni raj a ne u potencijalni Total Bankrot EU Titanik. https://www.google.cz/search?q=fondy+eu&num=100&newwindow=1&biw=960&bih=682&source=lnms&sa=X&ei=vI79VPzXJKbmywPv7oHoDQ&ved=0CAYQ_AUoAA&dpr=1.33 https://www.google.cz/search?q=fondy+eu&num=100&newwindow=1&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ei=uY79VP34IIT9ygP3v4GYCA&ved=0CAoQ_AUoBA&biw=960&bih=682 https://www.youtube.com/results?search_query=fondy+EU Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Na selo treba ici. U gradu svi sede i kukaju kako nema posla, jer ga i nema. Na selu uvek ima posla. U gradu radis za poslodavca, u selu za sebe. Sta posejes to ces i poznjeti...kratko i jasno. Srdjan, Sanja Т., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Треба разумети ситуацију - Вучић само не зна шта да ради, а не би знало ни 99% ових који га критикују. Или нема смелости, али своди се на исто. Vucic zna sta rade,preko medijskih manipulacija dolazi do stanja svesti da prosecan penzioner koji kupuje pola 'leba dnevno jer nema za vise ili sto kupuju pola 'leba na crtu u lokalnoj prodavnici, medijskom manipulacijom je dosao do toga da taj covek koji jedva prezivljava zaista misli da od njegovih bednih par hiljada zavisi opstanak Srbije i naroda. Za to vreme guvernerka NBS inace direktno pocinjena Aleksandru Vucicu (ako uzmemo da je ona clan stranke ciji je on predsednik) svojih 600.000 dinara platu povecava za jos tricavih 45.000 u jeku kolapsa zbog kojeg smanjujemo penzije i plate. Predsednik opstine Ruma i to ovaj koji je do pre 2 godine pricao da su Toma i Vucic najveci izdajnici danas je u snsu i prima 5 ili 6 plata Vucic je pre 3 godine obecao jeftiniju struju za 20%,danas je ispod zita progurao povecanje struje za 15% i to da se nigde skoro nije culo za to?! Verujte mi ja sam cuo preko radija za to povecanje koji nikad ne slusam osim kad sam u kolima a tek posle dan dva se za to povecanje moglo cuti na medijima,telviziji,novinama. Ministar privrede je da ne mislite da je to moj lican utisak,je to pravdao time da nisu hteli da opterecuju gradjane. Zamislite sednete u taksi misleci da vazi stara cena i taksista kad dodje vreme na naplatu kaze znate nije 300 nego je 600 i onda kaze znate nisam hteo u trenutku kad ste seli u taksi da vas opterecujem time. Vucic je najveci hostapler u novije dobar...a mnogi su ovu zemlju orali i preorali godinama,ali ovaj je najgori jer radi cak i gore stvari nego zuti lopovi ali ubedjuje da je to dobro ljude. A niko da se zapita pa cekajte bre... Dokle? videcemo. feeble, Manolis, Ђорђе Р and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука