Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 lazes, lazes ...tamo si tvrdio da Kerum ne mrzi srbe i da rec mrznju nije upotrebio ... Znaci Mladjoni ne lazi sada o coveku i ne izmisljaj da on mrzi Srbe ... Pa i dalje tvrdim... ako kerum mrzi srbe isto koliko meseceva hrvate, a meseceva ne mrzi hrvate daklem - kerum ne mrzi srbe.. jel si ukopcao barone ili treba da ti nacrtam.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Kako sad ja lazem? Ja rekoh da Kerum mrzi srbe isto koliko i meseceva mrzi hrvate... je tu laz, opste je poznato da meseceva ne mrzi hrvate...samim tim ni kerum ne mrzi srbe.. Добро, ја као мрзим Хрвате, а ти мрзиш сваког ко не дели твоје виђење ситуације. Може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa i dalje tvrdim... ako kerum mrzi srbe isto koliko meseceva hrvate, a meseceva ne mrzi hrvate daklem - kerum ne mrzi srbe.. jel si ukopcao barone ili treba da ti nacrtam.. Opet lazes Mladjoni. Ovo si napisao: A kerum je isti kao ti. On mrzi srbe na isti nacin na koji ti mrzis hrvate. Nema sta da ga pitam.. ja tebe kad pogledam vidim keruma u tebi i tebe u njemu. Znaci, bez laganja ako je moguce Mladjoni, kada pocnes da lazes odmah tvoja istina gubi na vrednosti .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Млаћко, националисти су политички најреалнији људи. То су људи који подржавају национални концепт уређења земаљске кугле, они који теже здравој конкуренцији и међународним односима. kokurencija u medjunarodnim odnosima... poznatije kao - ciji je fudbalski klub jaci... Konkurencija postoji izmedju ljudi, a ne izmedju nacija. To je prva nerealnost kod nacionalista. Ja i ti nismo jedan entitet, ja sam ja ti si ti. Kada se ja takmicim sa nekim iz amerike a ti sa nekim iz britanije, moje i tvoje pobede su MOJE I TVOJE a ne pobede NASIH NACIJA. Све је било ок док су Уједињене Нације значиле нешто, данас, у ери глобализације, тај концепт, власници великог капитала покушавају и одлично им иде, да превазиђу. И имамо ову данашњу ситуацију хаоса на глобалном плану. pojma nemam sta si ovim htela da kzes i na sta ciljas.... Sto se globalizacije tie.. licemerno je kukati o globalizaciji dok sedis na kompjuteru iz japana, imas software napisan u americi, internet osmisljen u americi, na stolici koja je napravljena u kini i pijes kafu iz braazila - da kukas na globalizaciju... Dakle jednostavno retaridrano je. A situacija haosa na globalnom planu.. ne znam na sta ciljas.. ali molim te, otvori temu.. zivo me znima.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Шта је нација Млаћко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Добро, ја као мрзим Хрвате, а ти мрзиш сваког ко не дели твоје виђење ситуације. Може? Kako ja tebe mrzim? Je l ti pretim banitama? Je l hocu da te uhapsim? Je l te ne bih uzeo za snajku, zenu ili kumu? Jok, ja ne mogu da mrzim nekog koga ne znam. Ja kad nekog mrzim ja ocu srce zubima da mu iscupam.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Шта је нација Млаћко? To iskreno vise pojma nemam sta vi nacionalisti smatrate nacijom. Imas etnicku naciju i gradjansku naciju. Ne znam koju ti preferiras. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ja kad nekog mrzim ja ocu srce zubima da mu iscupam.... Pa ti si kurjak ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa ti si kurjak ... Hajducka krv barone.. hajducka... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Kako ja tebe mrzim? Je l ti pretim banitama? Je l hocu da te uhapsim? Je l te ne bih uzeo za snajku, zenu ili kumu? Jok, ja ne mogu da mrzim nekog koga ne znam. Ja kad nekog mrzim ja ocu srce zubima da mu iscupam.... Па Млаћко, на исти начин на који ја мрзим Хрвате, што би ти реко'. Ох, то је тако очигледно! Ти мрзиш све оне који не деле твоје ставове. Тачка. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ти мрзиш све оне који не деле твоје ставове. Тачка. Rekoh ti da bih te ozenio, to bi pre znacilo da mrzim sebe nego tebe.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ja volim svoje ognjiste, kulturu, volim cirilicu, lokalnu istoriju, obicaje, tradiciju, rodno mesto. Ja sam nacionalista dakle u tom emotivnom smislu. Ово што си ти описао је локал патриотизам, а не национализам. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ово што си ти описао је локал патриотизам, а не национализам. Ok. ja sam "lokal patriota" aj opisi ti meni sta je to nacionalizam u prkticno politickom smislu. I navedi mi jednu zemlju u kojoj su vladale "nacionalisticke" partije da nije diskriminitovala neku grupu gradjana, sistemski.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 To iskreno vise pojma nemam sta vi nacionalisti smatrate nacijom. Imas etnicku naciju i gradjansku naciju. Ne znam koju ti preferiras. Чуј њега. Шта су Уједињене нације? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Шта су Уједињене нације? Sovinisti ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука