Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Niko se ne lozi na Milosevica vec na slobodu i odbranu slobode. A on je simbol te borbe sa kraja 20. veka medju Srbima, zato cemo mu podici spomenik a Djindjica cemo na deponiju ... Ne brini se ti za moju slobodu vise molim te...ims ti svoj zivot, ostavi nase na miru... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ne brini se ti za moju slobodu vise molim te... Nemojte Milosevici i Baroni da mi branite slobodu... vise... molim vas... Pa ko brine za tvoju slobodu? Ja branim svoju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Niko se ne lozi na Milosevica vec na slobodu i odbranu slobode. A on je simbol te borbe sa kraja 20. veka medju Srbima, zato cemo mu podici spomenik a Djindjica cemo na deponiju ... и у Јужном Тиролу ако треба... Пошто сумњам да ће у Бачској такав кумир опстати... GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa ko brine za tvoju slobodu? Ja branim svoju. Ti ne osecas posledice tog rata i tog brnjena slobode...ti si covek slobodan, ve 25 godina zivis u Italiji... ja, moja braca, moji roditelji, moji drugovi mi osecamo posledice tog brnjena slobode. Ti ne branis nista.. tvoja deca nece osecati posledice tog tvog brnjenja slobode.. moja ce.. kapiras... Zato molim te, mani nas tih gluposti da ti branis svoju slobodu kad si vec 25 godin van zemlje.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 U svojstvu gastarbajterke molim da budem iskljucena iz sloboljupske price... Bljuc. Милан Ракић, GeniusAtWork, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 U svojstvu gastarbajterke molim da budem iskljucena iz sloboljupske price... Bljuc. Ма ја сам одма' вид'о да си ти нека кул женска. Grizzly Adams, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 U svojstvu gastarbajterke molim da budem iskljucena iz sloboljupske price... Bljuc. po tebi jevreji nikada vise ne bi imali svoju drzavu i ti si neka ogranicena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Болело га уво... Јер његов син није учествовао у рату... Уосталом, као и ти... Бароне... Плутон, GeniusAtWork, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa ko brine za tvoju slobodu? Ja branim svoju. Pa ti.... Ti ne zivis u Srbiji ja zivim..tvoj sloboda ne zavisi od Srbije ego od italije.. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Могу разумети нечију огорченост на поступке Запада према Србији. Али никако не могу нечије оправдавање било којег поступка С.Милошевића. То је као критиковати Папу и подржати Артемија. Мислим крајност ће нас свакако упропастити. GeniusAtWork, Млађони, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Милан Ракић, Плутон, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa ti.... Ti ne zivis u Srbiji ja zivim..tvoj sloboda ne zavisi od Srbije ego od italije.. Moja sloboda zavisi od mene iskljucivo. kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 U svojstvu gastarbajterke molim da budem iskljucena iz sloboljupske price... Bljuc. U svojstvu srboljubca molim da budem iskljucen iz gastarbajterske price ...Bljuc ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Moja sloboda zavisi od mene iskljucivo. Oo oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 po tebi jevreji nikada vise ne bi imali svoju drzavu i ti si neka ogranicena Ograniceni smo svi, u to sumnje nema. A bila sam i dosta mala u Slobino vreme...ali nekih stvari se zivo secam, i nije mi jasno kako ih se neki stariji i mudriji ne secaju...narocito mi nije jasno kome to nedostaje Slobina drzava... U svojstvu srboljubca molim da budem iskljucen iz gastarbajterske price ...Bljuc ... Ovo uopste nisam razumela. Pa sam si se pogastarbajterisao, vrati se u Srbiju pa ces se razgastarbajterisati Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука