Jump to content

NATO vodi hibridni rat, kao u YU

Препоручена порука

Niko se ne lozi na Milosevica vec na slobodu i odbranu slobode. A on je simbol te borbe sa kraja 20. veka medju Srbima, zato cemo mu podici spomenik a Djindjica cemo na deponiju ...

Ne brini se ti za moju slobodu vise molim te...ims ti svoj zivot, ostavi nase na miru...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Niko se ne lozi na Milosevica vec na slobodu i odbranu slobode. A on je simbol te borbe sa kraja 20. veka medju Srbima, zato cemo mu podici spomenik a Djindjica cemo na deponiju ...

и у Јужном Тиролу ако треба... Пошто сумњам да ће у Бачској такав кумир опстати...

Подели на овим сајтовима

Pa ko brine za tvoju slobodu? Ja branim svoju.

Ti ne osecas posledice tog rata i tog brnjena slobode...ti si covek slobodan, ve 25 godina zivis u Italiji... ja, moja braca, moji roditelji, moji drugovi mi osecamo posledice tog brnjena slobode.

Ti ne branis nista.. tvoja deca nece osecati posledice tog tvog brnjenja slobode.. moja ce.. kapiras...

Zato molim te, mani nas tih gluposti da ti branis svoju slobodu kad si vec 25 godin van zemlje..

Подели на овим сајтовима

Pa ko brine za tvoju slobodu? Ja branim svoju.

Pa ti.... Ti ne zivis u Srbiji ja zivim..tvoj sloboda ne zavisi od Srbije ego od italije..

Подели на овим сајтовима

Могу разумети нечију огорченост на поступке Запада према Србији. Али никако не могу нечије оправдавање било којег поступка С.Милошевића.

То је као критиковати Папу и подржати Артемија. Мислим крајност ће нас свакако упропастити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

po tebi jevreji nikada vise ne bi imali svoju drzavu i ti si neka ogranicena

Ograniceni smo svi, u to sumnje nema. A bila sam i dosta mala u Slobino vreme...ali nekih stvari se zivo secam, i nije mi jasno kako ih se neki stariji i mudriji ne secaju...narocito mi nije jasno kome to nedostaje Slobina drzava...

U svojstvu srboljubca molim da budem iskljucen iz gastarbajterske price ...Bljuc ...

Ovo uopste nisam razumela. Pa sam si se pogastarbajterisao, vrati se u Srbiju pa ces se razgastarbajterisati ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...