Jump to content

U turskoj porodici u Parizu mirotoci ikona Presvete Bogorodice

Оцени ову тему

Препоручена порука

Искрено,заиста сам непријатно изненађен,да верујући почињу да сумањају у Божија чудеса, толико богато предање, толико  милости и благослова оличена у разним чудесима,а све у корист,утврђења у вери и исцељења човека,кад ниједна људска творевина и умотворина ,медицина ,технологија,није могла ништа,Господ је прискакао у помоћ,најмање због Своје промоције,а много више из љубави према човеку...

"По вери вашој нека вам буде"

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Znas li da si u pravu, ozbiljno. Buduci da verujemo u istinitost, provera onda ne treba da nas brine,

cak sta vise ona bi u prilog dala argument vise, kao sto se desilo sa Hristovom plastanicom (koja se cuva u Torinu).

Samim tim sto zelis da proveravas znaci da sumnjas tj ne verujes Tomo. :D

Подели на овим сајтовима

Сад га претера... Мени је јасно да ово атеистима изгледа наивно, али где бре сестро либертаријанска пронађе инквизиције и гулаге... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Iskreno,  ne verujem, posebno jednom Turcinu   :D

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Искрено,заиста сам непријатно изненађен,да верујући почињу да сумањају у Божија чудеса ....

...  i ja sam iznenađena,  u suprotnom smeru.     

Kad se ljudi ovako pale na "čudo" u Esatovom pariskom stanu,  koliko se onda pale na Blagodatni Oganj  !                                

Srbijooo ... među šljivama,   rusijoooo među brezama !

Подели на овим сајтовима

Pa naravno da zelim da proverim, sta ima tu lose? Svesteniku, monahu i nekom dokazanom verniku i mogu da poverujem na casnu pravoslavnu rec :)

ali ne svugde i svakome...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Recimo da baci neku manu gladnima u Africi.Nakon toga bi ateizam bio zbrisan sa lica zemlje. :D  :)))

Mana  uopste nije padala s neba :) To je  tako samo kazano   - sisla je s neba - jeste, ali u simbolicnom smislu. 

Подели на овим сајтовима

Сад га претера... Мени је јасно да ово атеистима изгледа наивно, али где бре сестро либертаријанска пронађе инквизиције и гулаге... :)

"ZNAČI  SUMNJAŠ"                                     čitao si Solženjicina,  Pekića,  Orvela ?

Подели на овим сајтовима

"ZNAČI  SUMNJAŠ"                                     čitao si Solženjicina,  Pekića,  Orvela ?

Ја не сумњам, али не сматрам то за нешто пресудно што се вере тиче. Мени лично чуда не требају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...