Зосима Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Искрено,заиста сам непријатно изненађен,да верујући почињу да сумањају у Божија чудеса, толико богато предање, толико милости и благослова оличена у разним чудесима,а све у корист,утврђења у вери и исцељења човека,кад ниједна људска творевина и умотворина ,медицина ,технологија,није могла ништа,Господ је прискакао у помоћ,најмање због Своје промоције,а много више из љубави према човеку... "По вери вашој нека вам буде" Sasa Kolbas, Драшко, SHADOWS OF THE LIGHT and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Znas li da si u pravu, ozbiljno. Buduci da verujemo u istinitost, provera onda ne treba da nas brine, cak sta vise ona bi u prilog dala argument vise, kao sto se desilo sa Hristovom plastanicom (koja se cuva u Torinu). Samim tim sto zelis da proveravas znaci da sumnjas tj ne verujes Tomo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 @@SHADOWS OF THE LIGHT, ........ ovako (bezazleno) su počele sve inkvizicije i gulazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Сад га претера... Мени је јасно да ово атеистима изгледа наивно, али где бре сестро либертаријанска пронађе инквизиције и гулаге... Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Samim tim sto zelis da proveravas znaci da sumnjas tj ne verujes Tomo. Iskreno, ne verujem, posebno jednom Turcinu SHADOWS OF THE LIGHT and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 @@SHADOWS OF THE LIGHT, ........ ovako (bezazleno) su počele sve inkvizicije i gulazi. Pa ja nisam rekao da ne sme samo sam konstatovao stanje vere. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Искрено,заиста сам непријатно изненађен,да верујући почињу да сумањају у Божија чудеса .... ... i ja sam iznenađena, u suprotnom smeru. Kad se ljudi ovako pale na "čudo" u Esatovom pariskom stanu, koliko se onda pale na Blagodatni Oganj ! Srbijooo ... među šljivama, rusijoooo među brezama ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Inace ja bi voleo da vidim neka jaca cuda.Da se Bog malo vise manifestuje u slavi.Recimo da baci neku manu gladnima u Africi.Nakon toga bi ateizam bio zbrisan sa lica zemlje. CecaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Iskreno, ne verujem, posebno jednom Turcinu Pa toliko smo godina zajedno ziveli i ti dalje nemas poverenja?Pa di ce ti dusa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Samim tim sto zelis da proveravas znaci da sumnjas tj ne verujes Tomo. Pa naravno da zelim da proverim, sta ima tu lose? Svesteniku, monahu i nekom dokazanom verniku i mogu da poverujem na casnu pravoslavnu rec ali ne svugde i svakome... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Recimo da baci neku manu gladnima u Africi.Nakon toga bi ateizam bio zbrisan sa lica zemlje. Mana uopste nije padala s neba To je tako samo kazano - sisla je s neba - jeste, ali u simbolicnom smislu. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Сад га претера... Мени је јасно да ово атеистима изгледа наивно, али где бре сестро либертаријанска пронађе инквизиције и гулаге... "ZNAČI SUMNJAŠ" čitao si Solženjicina, Pekića, Orvela ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 "ZNAČI SUMNJAŠ" čitao si Solženjicina, Pekića, Orvela ? Ја не сумњам, али не сматрам то за нешто пресудно што се вере тиче. Мени лично чуда не требају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Mana uopste nije padala s neba To je tako samo kazano - sisla je s neba - jeste, ali u simbolicnom smislu. A mana bese Hristos?El na to aludiras? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Pa ja nisam rekao da ne sme samo sam konstatovao stanje vere. ... pa zato sam i rekla da TAKO POČINJE. Ne počinje zabranom, već STANJEM VERE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука