Jump to content

СЛИКЕ ПРИЈАТЕЉСТВА муслимана и православних

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Изузетна личност, прави Београђанин отвореног срца:

Постављена слика

Ууу, он је генијалан, много волим да га слушам, додуше то су ретке прилике. Сви хвале дуел са владиком Григоријем, али то нисам имала прилике да гледам.
Подели на овим сајтовима

Изузетна личност, прави Београђанин отвореног срца:

Постављена слика

Ууу, он је генијалан, много волим да га слушам, додуше то су ретке прилике. Сви хвале дуел са владиком Григоријем, али то нисам имала прилике да гледам.

Једном, док сам га слушао, изрекао је једну заиста оригиналну мисао. У току беседе је застао да узме мало воде. Попивши воду рекао је: "Само је привид да Дунав извире испод Шварцвалда. Нема воде на земљи а да није са неба дошла."

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Машо, на који дуел мислиш ?

Има један "отворени сто" на Бее92 што је био 2004 после погрома на Космету са вл .Григоријем, али тада је учествовао гдин. Зукорлић....

Мислим на дуел господина са слике и владике Григорија.

Добро, онда бих волео и ја да погледам тај дуел.

Подели на овим сајтовима

Svaka čast na otvorenoj temi.Konačno nešto što nas spaja.

Ово је тема за  0442_feel klapklap klapklap, да се не бавимо разликама.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

confused 0110_hahaha 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif :cheesy2: :cheesy2:

Raduje se moje srce u Hristu Gospodu!

http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s

''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев

Подели на овим сајтовима

bas me zanima sta oni medjusobno razgovaraju  0409_feel

jedni kazu Hristos je Bog, drugi kazu nije  0409_feel

i tako u nedogled  joooj

zato cu da napisem jedan vic

sudare se hodza i svestenik. izlazi iz auta svestenik pravi metanije zahvaljuje se Hristu sto je ostao ziv i zdrav, a na drugoj strani hodza klanja i zahvaljuje se alahu sto je ziv i zdrav.

kad su oni videli da su oba sluzitelji svome bogu, pridju jedan drugom i izljube se kao brat sa bratom.

svestenik kaze ma pusti auto hvala Bogu da smo mi zivi i zdravi. hodza kaze ma pusti auto da smo zivi i zdravi.

svestenik odlazi u slupano auto i vadi rakiju i daje je hodzi i kaze hvala Bogu da smo zivi ajd da nazdravimo.

hodza kaze jeste da ne pijem ali cu popiti u ovom trenutku hvala alahu da smo zivi i zdravi. hodza potegne dobar gutljaj rakije i kaze svesteniku ajd sad ti. a njemu svestenik odgovori: neka hvala ja cu sacekati policiju  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Видиш, шаљемо једну људску поруку што је и најбитније. То што је неко муслиман, његов је избор.

Како је негде рекао Владика Григорије да када муслиман каже да је Бог један и сам, када римокатолик каже да Дух Свети исходи и од Сина, када јеврејин каже да Христос није Месија, онда можемо да разговарамо о паприкама и парадајзу, али да увек будемо људи. Управо, то ове слике и сведоче.

Е, управоће и показати Истину ако будемо пријатељи према номе ко не мисли као ми. Можда ви имате неки бољи модел, па не би било лоше да нам га изложите.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ова тема је намењена само за фотографије, тако да ће ускоро бити обрисано све што се тако не зове. Хвала на разумевању.  8084.gif

Подели на овим сајтовима

Ова тема је намењена само за фотографије, тако да ће ускоро бити обрисано све што се тако не зове. Хвала на разумевању.  :cmizdrenje:

Оче, чак и моју поруку си изврисао! Е па сад?  0405_feel :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...