JESSY Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Први православни филм на нашим просторима "Исцељење" са темом дубоких питања људске душе, који је добио главну награду на фестивалима у Скопљу, па Шведској, а пажњу привукао у Берлину те имао премијеру у немачком граду Котбус, публика ће у Београду премијерно видети 3. марта у Дому синдиката у 20 ч. Редитељ нам говори о стваралаштву инспирисаном православљем, животу у Цркви, везаности за св. Василија Острошког, као и великом пројекту - документарцу "Завештање" у којем више година интервјуише сведоке страдања људи током Другог светског рата и чијем се завршетку нада крајем ове године. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/5/15/02/27.02.15.ivan_jovicisceljenjezavestanjeza_sajt.mp3 Зосима је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Filmska priča prati tihovanje pravoslavnog monaha, u začudnoj atmosferi izolovane isposnice. Njegov mir biva narušen iznenadnom posetom dvoje ljudi. Videvši da je ratna prošlost došla po njega i da on ne može da zaboravi i oprosti bol koji mu je naneta, monah shvata da je između njega i Boga nastala nepremostiva pukotina koju ništa ne može da popuni. Ovo je film o pomirenju i oproštaju, o velikom pitanju koje ostaje nakon svih ratova: kako oprostiti svom neprijatelju? Film je snimljen na nedostupnim, netaknutim lokacijama zapustele istočne Srbije, čija atmosfera naglašava izolovanost života u isposnici i unutrašnju dramu tri lika koji su u toj izolaciji suočeni jedan sa drugim. Otuda unutrašnje zbivanje u filmu postaje zgusnuto, a lepota prirode stoji kao kontrast patnji, koju nose sva tri lika.TREJLERI IZ FILMA NA :https://www.youtube.com/watch?v=0mD6eJ7jm78https://www.youtube.com/watch?v=4ky3Zi6bVyc Драган Јашић, Срђан Ранђеловић, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Има ли где да се погледа онлајн? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=O47yymfRSmk Едит: А таман сам лупао главу који би православни филм гледао Da li si siguran da ovaj link radi ? :.mislise. Човек Жоја and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Као прво,ово је трећа постављена тема о истом филму, а друга ствар,у уторак је премијерно приказан на фесту, тако да за пиратерију морате причекати... feeble and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Da li si siguran da ovaj link radi ? :.mislise. Кликнеш на линк у опису видеа, кога не смем овде да поставим, и одвешће те право на грешну страницу, на којој је филм. Али та страница тражи регистрацију, тако да не могу да потврдим да ли на њој филм ради или не. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Извини брате нисмо знали. Хехе,ма шта ми се извињиваш, иначе ,чуо сам да је било пола православног Београда на премијери у дому синдиката... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Sta znam,ceka se da se pogleda,samo se nadam da to ipak nece biti srpski Ostrov,odnosno da scenarista nije prepisivao,ipak je ostrov jedno malo remek delo i mislim da svaka kopija toga je unapred osudjena na propast. Ali videcemo. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Као прво,ово је трећа постављена тема о истом филму, а друга ствар,у уторак је премијерно приказан на фесту, тако да за пиратерију морате причекати...Oprosti brate meni gresnom i neiformisanom [emoji22] [emoji2] Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Филм ће бити приказан на Синема Фесту, током Јуна у Новом Саду. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 i ja se zaletela ali avaj....... toliko je malo dobrih duhovnih filmova u odnosu na masovnu produkciju da nije ni chudo shto smo svi skocili na ovaj:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Филм ће бити приказан на Синема Фесту, током Јуна у Новом Саду. Tek u junu.... ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Почело је приказивање филма на Синемафесту. Ја сам јуче гледао а мислим да има и данас.Мене није нешто одушевио, очекивао сам другачији филм... Само ћу рећи да филм траје 90 минута а првих 60мин нико ништа не проговара. Можда неко воли тај стил али ја не... Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука