GeniusAtWork Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ne verujem da je putin odgovoran za njegovo ubistvo.. pre bih rekao da je neki psihopata fanaticni..... koji je anti liberalan.. tipa oni njihovi obrazovci skinhedi itd.. On putinu nije neki problem... putinu on cak i treba... Ne verujem ni ja. Ono, šta god mislili o njemu, ipak nije totalni retard da u trenutku kad čitav svet prati šta se događa u Rusiji i Ukrajini napravi ovakvu svinjariju. Manolis, Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Treba se pitati kome je ovo ugodno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Treba se pitati kome je ovo ugodno? Moze samo da spekulisemo... moze da bude na licnoj osnovi nesto, moze neki fanaticni rus moze biti i "zapad" (na sta ti aludiras) mada ne vidim sta zapad konkretno korisno dobija ovime.... niko u rusiji nece da mrzi putina niti ce iko u rusiji da misli da je putin to uradio... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 А чекајте сад, покојни Њемцов маргинални лик, анти-Путин, анти-Русија, ово-оно... Кад оно данас ооозбиљна бројка људи на улицама Москве (можда не толико за стандардне тако великог града, али опет никако за занемарити - баш ме занима да ли је више Московљана било на Литургији јутрос или на скупу), руске заставе се само вијоре (са све украјинским и литванским), све мирно... Шта је фора, ко је сад ту (у Русији) ДС, ко СНС а ко Двери? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 А чекајте сад, покојни Њемцов маргинални лик, анти-Путин, анти-Русија, ово-оно... Кад оно данас ооозбиљна бројка људи на улицама Москве (можда не толико за стандардне тако великог града, али опет никако за занемарити - баш ме занима да ли је више Московљана било на Литургији јутрос или на скупу), руске заставе се само вијоре (са све украјинским и литванским), све мирно... Шта је фора, ко је сад ту (у Русији) ДС, ко СНС а ко Двери? :.mislise. Taj skup opоzicije za prvi mart je davno planiran, trebao je biti marsh opozicije protiv krize ali su ga promjenili u mars za nemcova. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 А чекајте сад, покојни Њемцов маргинални лик, анти-Путин, анти-Русија, ово-оно... Sto je covek anti-rusija? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Кад амерички естаблишмент на неког упери прстом, онако на кеца, знај да тај није крив. То је моје искуство за последњих 15 година. I uglavnom tacno. Kad je komicar bili idol pravio shale na Dzordza Busha seniora... Bus"Irak, opasno naoruzanje opasno! " Novinar" Odakle znte?" bus"pa pogledajte racun koji smo im dostavili" Ili bush"mi zivimo u svetu opasni terorista" Hiks"da seronjo, zbog tebe.. do juce su iracani imali samo kamenje! " Плутон, Човек Жоја, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Sto je covek anti-rusija? Немам појма видим оптужују га Русофили по нету да шурује са Тимошенковом и Порошенковим зато питам видиш да немам појма ништа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Немам појма видим оптужују га Русофили по нету да шурује са Тимошенковом и Порошенковим зато питам видиш да немам појма ништа On jeste imao dobre odnose sa Poroshenkom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 А чекајте сад, покојни Њемцов маргинални лик, анти-Путин, анти-Русија, ово-оно... Кад оно данас ооозбиљна бројка људи на улицама Москве (можда не толико за стандардне тако великог града, али опет никако за занемарити - баш ме занима да ли је више Московљана било на Литургији јутрос или на скупу), руске заставе се само вијоре (са све украјинским и литванским), све мирно... Шта је фора, ко је сад ту (у Русији) ДС, ко СНС а ко Двери? :.mislise. Aj mi objasni...Moskva ima oko 12 miliona ljudi,na skupu je prema ovim nasim pro zapadnim medijima bar su danas tako izvestavali bilo oko 7.000 ljudi (stajalo je na b92 i blicu,ne mogu sad da nadjem vest da li je ta cifra u medjuvremenu skocila),kako je to ozbiljna brojka i po kojim merilima? Onda Dveri kad su imale 6.000 u Beogradu sa 2 miliona stanovnika su imali super giga mega posecen skup. Da ne govoirm sto je ovaj skup ipak bila setnja za ubijenog politicara,a ne neko geslo politicko. Mislim,svako normalan je protiv ubistva icijeg. E sad jedino ako si bio sarkastican. Ignjatije and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 I uglavnom tacno. Kad je komicar bili idol pravio shale na Dzordza Busha seniora... Bus"Irak, opasno naoruzanje opasno! " Novinar" Odakle znte?" bus"pa pogledajte racun koji smo im dostavili" Ili bush"mi zivimo u svetu opasni terorista" Hiks"da seronjo, zbog tebe.. do juce su iracani imali samo kamenje! " evo nasao sam.. https://www.youtube.com/watch?v=_iwmkeWB8Ps Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Neka mu Bog oprosti... Postoje neke provokativne slike sa njim, koje ipak ne bih da postavim. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Кад амерички естаблишмент на неког упери прстом, онако на кеца, знај да тај није крив. То је моје искуство за последњих 15 година. Таман `тедо` да те питам, ал` видех да си се оградио на последњих 15 лета Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ne mogu a da se ne setim atentata na Borisa Tadica u organizaciji amera koji je izvrsio radnik americke ambasade u Beogradu kada mislim o ovom Nemcovu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука