Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 A to bas toloko smeta sto je na strani Rusije,a protiv osovine zla? Не знам ја о чему ти причаш дечко? Нити сам помињао Русију, нити осовине зла. Само сам исказао своје мишљење о богоцу Ложанском Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Analiticar koji govori sto posto realno. Takav je bio 90 takav je i sad. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Да. У праву си. На натјецањима за којекакве мисице, када га позову.... Из неког разлога не успевам нигде да нађем снимак емисије "Ћирилица", TV Happy, 25. 02. 2013; аутор и водитељ: Миломир Марић; гости: бивши шеф војне безбедности генерал Александар Димитријевић и новинар Мирослав Лазански; на мрежи... шта мислиш ти Милане, због чега? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 шта мислиш ти Милане, због чега? Нисам Милан, ал могу да одговорим. Због тога што је ТВ Хепи скинула све раније Мариоћеве емисије са Јутјуба због повреде ауторских права, па сад они нешто каче, ал бедно и нередовно. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Због тога што је ТВ Хепи скинула све раније Мариоћеве емисије са Јутјуба због повреде ауторских права, па сад они нешто каче, ал бедно и нередовно. Ето, штета... а ово је баш била занимљива епизода. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Ето, штета... а ово је баш била занимљива епизода. Верујем. Има неких интервјуа које је Марић урадио де ми је баш криво што их нисам сачувао, баш су били интересантни, ал ај сад. Можда ће некад кад се сете и да поставе, ил да пусте неког ко зна да одради посо. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Из неког разлога не успевам нигде да нађем снимак емисије "Ћирилица", TV Happy, 25. 02. 2013; аутор и водитељ: Миломир Марић; гости: бивши шеф војне безбедности генерал Александар Димитријевић и новинар Мирослав Лазански; на мрежи... шта мислиш ти Милане, због чега? Ако ми верујеш, никада нисам гледао емисију "Ћирилица", па самим тим ни ту епизоду... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Ако ми верујеш, никада нисам гледао емисију "Ћирилица", па самим тим ни ту епизоду... Верујем, и ја слабо тај ТВ... ал' је ова била на тренутке помало и необична, па ми тако и остало у сећању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Bilo bi mudro podsetiti se kakve su prognoze Stratforda bile za period do 2015? Млађони and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Jel zna neko? Ima li na netu da se procita? Млађони је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Bilo bi mudro podsetiti se kakve su prognoze Stratforda bile za period do 2015? To ne bi bilo mudro to bi bilo odlicno. Ima neki ekonomski "analitiacari" koje ja pratim koji su sve ispromasivali.. i dan danas vode neke kanda predikcije i ljudi ih citiraju.. sa svi naredjanim titulama ispred dr mr ovoono... A znam obicne biznismene koji su imali bolje predikcije od njih... jedno 10x... bez ijednog dr.mr. ispred imena. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Ауууу, ми мислили ово-оно, Зајрон лепа музикица, фолклорчић, чешко-етно на културњака, кад оно милееее поливање. Свака част. :good2: E moj Miroslave, skupo bi me platili da me kupujete, umijem se ja presamitit i prodat ko niko od vas ovdje. Da me vide oni moji ortaci iz M.O.R.D.A. tu na ovom Forumu rekli bi šta se ovaj tu pravi sváti a prodaje razume drugima, prije nije izlazio praktično iz M.O.R.D.A. tamo bio i kuvan i pečen, oglušio tamo skoro. (M.O.R.D. je bio poznati haevy metal i underground klub kod Praga, takvo heavy metalovo peklo, teška rupa za najveće propalice koji su prodali dušu haevy metalu, MORD znači "ubistvo" tako je i taj naslov sam po sebi sasvim dovoljno deskriptivan, popisan, odgovorajući, autentičan, tačan i nagovještujući, naznačujući šta vas tamo sve čeka ako se odvažite ući). http://mex.rajce.idnes.cz/Celakovice_-_Mord/?order=cancel Ovo je jedna od tih lokalnih metalovih grupa što su tamo svirali i još sviraju: http://www.authentic.webz.cz/kapela.html Ovdje ih možete poslušati, dakle tu jednu našu grupu iz Čelákovic, bilo ih je više: http://www.authentic.webz.cz/discografie.html Davno je to bilo, sad su tamo raperi i techno, vidim sve djeca, raperski i techno mladenci. Smjena generacija, štafeta ide dalje u budućnost. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran.P Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ovo mi lici na neki holivudski scenario. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука