Џуманџи Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Pod. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Žeđ. Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Збуњеност, пре свега кад видим да сам ја покренуо ову тему :.mislise. А мало пре читах чланак о Фројду, шта ли би ми Зиги рекао "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 On 24. 7. 2015. at 6:30, Драшко рече А мало пре читах чланак о Фројду, шта ли би ми Зиги рекао Да си мрзео оца и био заљубљен у мајку, шта друго? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 После овакве ноћи осећам да се осећам. Баш! Драшко and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Осећам лагани поветарац "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 On 24. 7. 2015. at 6:39, Svetlost svetu рече После овакве ноћи осећам да се осећам. Баш! исто такође "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Горчину. Нисам ставио довољно шећера у кафу. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Немоћ! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Gadjenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Nije mi nista . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 осећам да никад нећу научити да пливам и да се удварам девојци Kaludjerovic Sreten, Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 On 1. 8. 2016. at 19:43, 19горан80 рече осећам да никад нећу научити да пливам и да се удварам девојци Expand hoćeš samo maši ručicama u oba slučaja JESSY, keka, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 On 1. 8. 2016. at 19:46, Драшко рече hoćeš samo maši ručicama u oba slučaja Expand за пливање сигурно не помаже,јер не постоји метода коју нисам пробао,а кад сам прошлог викенда видео човека како са прекртштеним рукама и ногама плута и дрема,дефинитивно сам одустао...а код девојака,плашим се да не дођем у ову ситуацију Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 On 1. 8. 2016. at 20:02, 19горан80 рече за пливање сигурно не помаже,јер не постоји метода коју нисам пробао,а кад сам прошлог викенда видео човека како са прекртштеним рукама и ногама плута и дрема,дефинитивно сам одустао...а код девојака,плашим се да не дођем у ову ситуацију Expand Опуштен неки човек. Ужива. Тако ће да привуче и девојке Kaludjerovic Sreten, Драшко, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука