Драшко Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 1 hour ago, Данче* рече Срећа...Родила нам се Талиа, постала сам тетка. jel to batino četvrto? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 2 minutes ago, Драшко рече jel to batino četvrto? ..није Драле, ово је од сестре од тетке. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Осећам , ох грешна ја, мирис роштиља и печења , кроз посне паприке . И осећам укус пуномасног сира и јогурта / фатаморгана / АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 18 minutes ago, Рапсоди рече Осећам , ох грешна ја, мирис роштиља и печења , кроз посне паприке . И осећам укус пуномасног сира и јогурта / фатаморгана / A tek ja ... kremem sir , gorgonzola , kamamber , cedar ... puter ... kondenzovano mleko ... bri.... Iiiiii.... Nije to greh . To je samo slabost . A inače ... ako čovek ne jede , može da se razboli ... Рапсоди, АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Управо сада, Arsenija рече A tek ja ... kremem sir , gorgonzola , kamamber , cedar ... puter ... kondenzovano mleko ... bri.... Iiiiii.... Nije to greh . To je samo slabost . A inače ... ako čovek ne jede , može da se razboli ... Eh bre Arso kapitalisto jedna, ti sve neke skupe sireve, ja bre patim za sjeničkim i zlatarskim punomasnim, kakvi bre cedari, kamamberi , ne znaš ti što su dobri sirevi, a tek dimljeni punomasni koji prave monasi iz Kovilja...uh mljac, mljac.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Ne osećam ništa, ni ruke ni noge, a glava mi je tu negde okolo, valjda će sama naću put АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 1 hour ago, Рапсоди рече Eh bre Arso kapitalisto jedna, ti sve neke skupe sireve, ja bre patim za sjeničkim i zlatarskim punomasnim, kakvi bre cedari, kamamberi , ne znaš ti što su dobri sirevi, a tek dimljeni punomasni koji prave monasi iz Kovilja...uh mljac, mljac.... Sad možete da zamislite koliko je meni ponekad teško da to nosim na duši . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 16 hours ago, Данче* рече Надутост....од лубенице. Ladno sele ista priča i kod mene. Pitam se samo šta će biti kad nestane dinja i lubenica!? Šta li ću onda jesti!? Данче* је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 22 minutes ago, Биљана рече Pitam se samo šta će biti kad nestane dinja i lubenica!? Šta li ću onda jesti!? И ја се то питам, ово сам се лето убила од лубенице, никад слађа и сочнија лубеница ко ове године. Диње мало мање али зато лубенице за све парице. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Neuspeh . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Tugu. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Ne znam ... Razocarana sam ... Pomesana su mi osecanja ... Tuzna sam ... Beznadezna ... Mislila sam da je Jasenovac u Pakracu ... Glupa sam ... Idem da gledam sitno lisce ... To me smiruje ... Pokonila mi je jedna zena 2 saksije nekog sitnog cveca ... Divna zena ... Malo je dobrih ljudi ... Svi su napucani ... Gledaju te sa visine ... Lazu ... Hodaju preko mrtvih ... Sitnicare ... Boli me glava ... Mora da je od klime ili od te zene ... Ne volim da pricam ceo dan ... To me smara ... Umara ... Muci me to izmisljanje ... Ne volim da laskam ... Mrzim da slusam lazi ... Ne zelim ni sa kim da pricam ... Nije mi nista ... Idem da gledam sitno lisce ... To me smiruje ... AnaLaz, Караконџула, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 anxiety АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Umoran sam... Što od posla, što od svoje učmalosti... Malko iznenađen što sam življi nego pre... Super su mi iskreni ljudi, nekako mi se čini da ih malko ima, ili su naučili da se kriju... Danas sam zaboravio jaknu u pekarici pa sam se vraćao i naš'o sam je... Majka me usput zove i reče: "Sad pevaj usput..." I ja reko aj stvarno... Pevušio sam i bio sam srećan što sam pronašao jaknu i što je nekom stalo što sam je pronašao... Tužan sam često, al potiskujem tugu tvrdoglavošću. Sreća sam što ima ljudi koji ti se osmehuju i što ih je nekad puno, a nekad ih nema... Valjda i od tebe zavisi... Umoran sam, ponekad i od sebe... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Radosna sam, samo mi malo prehlada I upala grla kvare ...ali ne dam se АлександраВ, JESSY and Zero је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука