Jump to content

Josipović: Ustaška zmija ne spava

Препоручена порука

Ja da prestanem sa uvredama?

(nigde ga konkretno nisam uvredio, prozvaio na ovoj temi)

(niti sama njega igde uvredio prozvao)

Opet pored mog ignorisnja.. on nastavlja da prica da branim ustase ti ne reagujes.. mirne glave citas to...

I na ovo biras da ne reagujes..

Niti na ovo reagujes..

niti na ovo reagujes, i reci mi, da li postoji jedan jedini razlog sto bih otpostovo tvoju molbu?

Imas li neko objasnjenje sto na moje uvrede reagujes ( i kordunove) a ne reagujes na ove ostale?

M

Nemoj da pocnemo mi tebe da citiramo ...

:)):))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 181
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@Млађони,

Јел могуће да те је усмено упозорење мотивисало да копаш по целој теми сат времена?

Брате, одмори за вечерас, ал озбиљно. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Јел могуће да те је усмено упозорење мотивисало да копаш по целој теми сат времена?

Брате, одмори за вечерас, ал озбиљно. 

Znaci izbegavas da mi das otvoren i jasan odgovor, zasto na njihovo vredjanje reagujes a na moje reagujes?

Naravno da me je upozorenje motivisalo da komentarisem tvoj ocigledno nepravedan i neobjektivan tretman mene.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Znaci izbegavas da mi das otvoren i jasan odgovor, zasto na njihovo vredjanje reagujes a na moje reagujes?

Зато што тебе мрзим и само гледам како да те спутам у животу, а "њих" не. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

svako ko misli da u hrvatskoj ne vladaju i antiustaski trendovi preporucujem ovu grupu..

https://www.facebook.com/groups/libertarijanci/?fref=nf

Подели на овим сајтовима

@@Жељко, зато мене душа боли кад год видим да се два Србина свађају ма око било чега. 

И мене.

Посебно кад су овакве теме у питању где би смо сви требали бити као један.

Али добро је то Жељко дефинисао, само смо криви што смо дозволили да нам се десе пропусти који су довели до тога да у сопственом ткиву имамо овакве мутације.

Подели на овим сајтовима

И мене.

Посебно кад су овакве теме у питању где би смо сви требали бити као један.

Али добро је то Жељко дефинисао, само смо криви што смо дозволили да нам се десе пропусти који су довели до тога да у сопственом ткиву имамо овакве мутације.

Pa budimo kao jedan.

Ostavi istoriju gde jooj je mesto - u proslosti.

Podrzi borbu vecine hrvata protiv manjine ustasa, a nemoj da osudjujes vecinu hrvata ustasama. (sto radis, ti, zoske, baron)

Shvti da hrvati nisu "ustasko drustvo" I gomil srbomrzaca i ustasa. (sto radis... i time cinis uslugu ustasama)

Shvati da imaju problem sa ustastvom, malo veci nego mi sa pseudo-fasistima. (sto ne shvatas, mislis da su svi ustase)

Prekini da nzivas svoje zemljke - Srbomrzcima i ljubitljima kretena kao sto je natasa kandic, jer ti kzu da treba da resavamo problem nasih nacista/fasista, pored toga sto se bavimo i hrvatskim neo-ustasama i da treba da podrzimo normalnu vecinu hrvata u borbi socijalnoj i zakonskoj protiv nemoralne mnjine ustasa.

Ne znam sta imas protiv tih normalnih i racionalnih predloga, koje sam izneo ovde a svi ste skocili na mene vredjanjem, pricanjem da mrzim srbe itd.

uz to sam ti rekao da znam gomilu hrvata, jer prvo sto ste  i ti i zosima krenulo kako hrvti po splitu kolju Srbe, svaki dan..... a ja znm Srbe koji su bili tamo(imas ih i ovde na forumu par)  i znam hrvate.. cak sam jednog i ugostio u Srbio, pili smo jelen pivo isli u seosku sprsku kfanu cepli smo drva.... bio covek kod mene na selu...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...