Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Ја стварно не капирам,одакле ти такава потреба,жеља, просто изгараш да свима реплицираш по милион пута ,газио би преко лешева,да докажеш да си у праву,на свим темама на којима учествујеш, готово да је у питању некакав психолошки поремећај личности ,пуј далеко било...... I cek jel ovakvo klevetanje u redu? prvo nije tacno, kda pogresim ja priznam - sto ne mogu da kazem za tebe. Drugo, to sto branim svoj stav svim argumentima koje imam - ne znaci da bih gazio preko leseva da dokazem da sam u pravu, vec hocu da vidim koliko je sagovornikov stav cvrst. I na kraju, volm dobru intelektualnu debatu, sta ti imas protiv toga? I cemu sve te ruzne tvrdnje "gazio bi preko leseva da dokzes da si u pravu" , " u pitanju je psiholoski poremecaj" Da li sam se ja tebi obratio tim tonom i takvim napadom na licnost? p.s. svaka cast onima koji lajkuju ovako klevetanje.. da ignjatije.. na tebe mislim... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Ја стварно не капирам,одакле ти такава потреба,жеља, просто изгараш да свима реплицираш по милион пута ,газио би преко лешева,да докажеш да си у праву,на свим темама на којима учествујеш, готово да је у питању некакав психолошки поремећај личности ,пуј далеко било... Možda je u horoskopu ovan sa podznakom ovan Млађони, Плутон, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Лепо си рекао, причао. Није никад деловао. Мени се чини да ти никад Хрватску ниси видео, осим на географској карти. Ја бих ти препоручила да скокнеш у Госпић или Сплит и да наручиш екавицом каФу. Мислим да не знаш превише о српско-хрватској историји, јер да знаш, сигурно не би тако причао. 1. Ja i ne pricam o delovanju, pricam o politickom programu i mentalitetu. DA bi delovao u skladu sa politickim programom prvo moras imati neku moc. 2.Hrvatsku nisam video, a bio sam zvan tamo na more, o tome sam vec pricao. Upoznao sam gomilu hrvata i imam dobar prijateljski odnos sa par njih. Nigde ni trunku ustastva nisam video. 3. Francusko britanska istorija je mnogo gora od Srpsko-Hrvatske pa su danas najblizi saveznici. Zivimo u danasnjici a ne istoriji. 4. Moj ortak je bio u Splitu i Trogiru na moru kod nasih ortaka iz HRvatske, spavao kod njih u kuci trazio im HLEB a ne KRUH, narucio kafu ekavicom... NIKO GA NIJE ZAKLAO, UBIO, PREBIO..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 То је та матрица. Само, Наташа Кандић је из кругова којима је то иманентно. Просто се очекује од ње и сличних да раде те ствари. А шта наводи младића из сред Србије да тако пише....па, можда потреба да буде другачији? Opet klevetanje.. ako kzem da su obraz - fasisti, da su radikali ekstremni nacionalisti, i da HDZ nisu ustase vec su ekvivalent naseg DSS-a - ja sam natasa kandic, autosovinista i slicno..... Stvarno sramota koliko niste sposobni da diskutujemo argumentima kada su ovakve teme u pitanju, vec sve licno, emotivno itd. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 svaka cast onima koji lajkuju ovako klevetanje.. da ignjatije.. na tebe mislim... Мило ми је. Шта да радиш. Ми патриоте се држимо. kordun and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Мило ми је. Шта да радиш. Ми патриоте се држимо. Pa iksreno, ko ti je milo to sto neko kleveta na moj racun da bih "preko leseva gazio da ne priznam da sam u pravu" onda si u debelom problemu. Ja nikad se bi ne bih dozvolio da lajkujem kad neko tebe kleveta, bez obzira da li je moj istomisljenik ili ne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Moj ortak je bio u Splitu i Trogiru na moru kod nasih ortaka iz HRvatske, spavao kod njih u kuci trazio im HLEB a ne KRUH, narucio kafu ekavicom... NIKO GA NIJE ZAKLAO, UBIO, PREBIO..... Полако, има каде Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 То је та матрица. Само, Наташа Кандић је из кругова којима је то иманентно. Просто се очекује од ње и сличних да раде те ствари. А шта наводи младића из сред Србије да тако пише....па, можда потреба да буде другачији? Браво царице, ја сам покушао да дам неку дијагнозу, али мисим да је то - то ! :good2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Stvarno sramota koliko niste sposobni da diskutujemo argumentima kada su ovakve teme u pitanju, vec sve licno, emotivno itd. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 (измењено) 1. Ja i ne pricam o delovanju, pricam o politickom programu i mentalitetu. DA bi delovao u skladu sa politickim programom prvo moras imati neku moc. 2.Hrvatsku nisam video, a bio sam zvan tamo na more, o tome sam vec pricao. Upoznao sam gomilu hrvata i imam dobar prijateljski odnos sa par njih. Nigde ni trunku ustastva nisam video. 3. Francusko britanska istorija je mnogo gora od Srpsko-Hrvatske pa su danas najblizi saveznici. Zivimo u danasnjici a ne istoriji. 4. Moj ortak je bio u Splitu i Trogiru na moru kod nasih ortaka iz HRvatske, spavao kod njih u kuci trazio im HLEB a ne KRUH, narucio kafu ekavicom... NIKO GA NIJE ZAKLAO, UBIO, PREBIO..... ti sae u ustase raZUMIJES KO ... Измењено Фебруар 25, 2015 од RYLAH Ипак нећемо овако. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Moj ortak je bio u Splitu i Trogiru na moru kod nasih ortaka iz HRvatske, spavao kod njih u kuci trazio im HLEB a ne KRUH, narucio kafu ekavicom... NIKO GA NIJE ZAKLAO, UBIO, PREBIO..... Мој бивши газда Срба( тако му име ) иде на сафари сваке године у Африку најчешће је боравио у земљама захваћеним грађанским ратовима. Каже да му је екстра, све јефтино, сви љубазни. Истина пуца се ту и тамо, али он се не жали, он је ловац и стрелац( бави се стрељаштвом ). До сад му ништа није било, увек се вратио жив, е сад ко зна једног дана... Crveni Baron, RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 1. Ja i ne pricam o delovanju, pricam o politickom programu i mentalitetu. DA bi delovao u skladu sa politickim programom prvo moras imati neku moc. 2.Hrvatsku nisam video, a bio sam zvan tamo na more, o tome sam vec pricao. Upoznao sam gomilu hrvata i imam dobar prijateljski odnos sa par njih. Nigde ni trunku ustastva nisam video. 3. Francusko britanska istorija je mnogo gora od Srpsko-Hrvatske pa su danas najblizi saveznici. Zivimo u danasnjici a ne istoriji. 4. Moj ortak je bio u Splitu i Trogiru na moru kod nasih ortaka iz HRvatske, spavao kod njih u kuci trazio im HLEB a ne KRUH, narucio kafu ekavicom... NIKO GA NIJE ZAKLAO, UBIO, PREBIO..... 1. Ако пишеш о политичким програмима онда мораш имати у виду да је у Хрватској нацизам и шовинизам нешто што датира од пре Другог светског рата, а у Првом светском рату су клали Србе у Мачви и подрињу, па на основу тога ми имамо реалне основе на којима базирамо став да је твој став у најмању руку површан и плод опасног незнања или пак неповезивања чињеница. 2. Види се да ниси видео Хрватску, а и са тим србопљувачким ставом који имаш био би веома добро дошао. Покушај да им објасниш да си по националности Србин који не дира туђе али неда и на своје па ћеш видети с ким имаш посла. 3. Тема су српско-хрватски односи, а не односи Француза и Енглеза, не скрећи с теме. 4. Твој друг није референтна мера ни за шта. Имамо испред себе резултате односа Хрвата према Србима, од формирања Јадовна у коме је убијено од маја 1941. год. до 14. августа 1941. год. 39 000 (хиљада) Срба, а након подпадања падине Велебита под Италијанску окупациону зону, логор је затворен. Имамо логоре на Пагу, на Метајни, сабиралиште у Госпићу, Сисак, Јасеновац, Грубишно поље, гаравице, Пребиловци, Шушњар, Прњавор, Дивосело, Цапраг, логор Даница...је л' још да набрајам? У тим логорима је убијено, према званичним подацима Симон Византел центра (Њујорк) око 600 000 (хиљада) Срба, и око 300 000 (хиљада) на кућним праговима. Јеси ли ти свестан да Хрватска лежи на српској крви и костима у најбуквалнијем смислу? Шта уствари покушаваш? Да изиграваш памет причајући о политичким програмима као једној секвенци попут зрна песка у пустињи заобилазећи ове чињенице? Па то је немогуће. Да ли ти знаш да су Хрвати једини народ у историји света који је на територији своје државе имао логоре специјализоване за децу у којима су деца мучена и убијана? Плутон, Баба, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 4. Moj ortak je bio u Splitu i Trogiru na moru kod nasih ortaka iz HRvatske, spavao kod njih u kuci trazio im HLEB a ne KRUH, narucio kafu ekavicom... NIKO GA NIJE ZAKLAO, UBIO, PREBIO..... Једна моја пријатељица иде сваке године у Чапљину. Па онда у Неум на море. Тамо је рођена. Сад неким чудом живи у Војводини, појма немам зашто. И тако долазећи код тих Хрвата тамо један од њених "пријатеља" јој рече једном приликом: "Вама Србима никад доста да вас кољемо, јел? И опет нам долазите." Занимљиво је да она има веома сличне ставове као Млађони, и девојка је била у чуду што јој је то њен пријатељ рекао и којим поводом. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Opet klevetanje.. ako kzem da su obraz - fasisti, da su radikali ekstremni nacionalisti, i da HDZ nisu ustase vec su ekvivalent naseg DSS-a - ja sam natasa kandic, autosovinista i slicno..... Stvarno sramota koliko niste sposobni da diskutujemo argumentima kada su ovakve teme u pitanju, vec sve licno, emotivno itd. Кроз претходни одговор сам ти написала зашто је немогуће правити ту врсту поређења. ХДЗ је странка која је избацила Србе из устава ХР 1990. год. То је странка која је почела с наоружавањем Хрвата још крајем 80-их година и довођењем назад усташа из емиграције. То је странка која је покушала на исти начин као 1941. год. да се обрачунава са Србима само се Срби овог пута не наместише као овце. А на то баш и нису рачунали. Ипак су, на крају, добили амин да протерају 300.000 људи из својих домова. Стичем утисак да пишеш на ову тему из перспективе човека који појма нема шта се у ком сегменту српско-хрватске прошлости дешавало. Ignjatije, Баба, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 prosti mili moderatore, nisam znao da su krave zasticene ko bijeli medjedi, necu vise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука