cloudking Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Ниси ти ништа видео. Нама верницима је природно да будемо неписмени, али како то да буде неко ко се ослободио вируса религије, и издигао се на нивоу високоразумног хомо сапиенс сапиенса? Јер можеш на то да нам одговориш, о вискоразумни човече слободног ума? Ne znam koliko bi razumeo odgovor пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Eto, sad sam video kako bi izgledalo da su ignjatije, baron ili todor ateisti... :-D Види га што прозива на кварно. Али није бадава речено: ''Све док незнабошци насрћу, знак је да сте на правом путу''. (Тод. 16:2) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Znaci da bog uopste ne lici na coveka fizicki? Kad ga budemo sreli on moze da izgleda kao covek ali moze i da izlged kao mrmot? A ovo da je rec Bog muskog roda ne mogu da verujem da si uzeo kao argument... potpuno neozbiljno. Kada ga budes sreo u 40 dan nakon upokojenja,videces samo neogranicenu kolicinu svetlosti. A na Strasnom sudu na kojem ce Hristos da sudi,videces kako Bog izgleda u ljudskom obliku. Kaze se taj Bog,a ne ta Bog ili to Bog. Zasto je to neozbiljno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Znaci da bog uopste ne lici na coveka fizicki? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Види га што прозива на кварно. Али није бадава речено: ''Све док незнабошци насрћу, знак је да сте на правом путу''. (Тод. 16:2) Управу си Тодоре , што те више нападају , то је све већи знак да си на добром путу. На нама је да и бранимо тај прави пут. Само се питам шта ће постићи оваквим насртајима . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Kada ga budes sreo u 40 dan nakon upokojenja,videces samo neogranicenu kolicinu svetlosti. na osovu cega mi iznosis ovu informaciju? Drugim recima- odakle znas? A na Strasnom sudu na kojem ce Hristos da sudi,videces kako Bog izgleda u ljudskom obliku. U kom ljudksom obliku? Kao belac, kao crnac, kao kepec, kao aboridzin, kao kinez, kao eskim...? Kaze se taj Bog,a ne ta Bog ili to Bog. Zasto je to neozbiljno? kakve veze ima gramatika srpskog jezika sa bozijim oblicjem? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Управу си Тодоре , што те више нападају , то је све већи знак да си на добром путу. На нама је да и бранимо тај прави пут. Само се питам шта ће постићи оваквим насртајима . Ovo je baš interesantno. Ko vas napada? Kako vas napada? Čime vas napada? Zašto vas napada? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Nije slučajnost da ljudska populacija koristi oko 10% mozga.... a sve bi da znamo.... Eeee pa ne može! dada 982 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Nije slučajnost da ljudska populacija koristi oko 10% mozga.... a sve bi da znamo.... Eeee pa ne može! Ako se ne varam postotak je i nešto manji,ali izgleda i da nam je to previše. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Priča o 10% mozga je urbani mit. Avocado, Биљана, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 na osovu cega mi iznosis ovu informaciju? Drugim recima- odakle znas? Na osnovu ucenja Crkve da dusa na 40 dan izlazi na privremeni sud, kao i na iskustvo svetitelja i nekih mirijana kojima je sve to pokazano pre upokojenja. U kom ljudksom obliku? Kao belac, kao crnac, kao kepec, kao aboridzin, kao kinez, kao eskim...? Isus je rodjen kao jevrejin. kakve veze ima gramatika srpskog jezika sa bozijim oblicjem? Ima zato sto si pitao zasto mu se ne obracamo sa ono ili ona. A ja ti kazem da je to besmisleno pitanje,da Boga oslovljavamo sa ona. Oslovljavamo ga u muskom rodu izmedju ostalog,jer nam se on otkriva kao Otac. Naravno ne kao bioloski otac i muskarac. U rodu moramo da mu se obratimo,jer je Bog licnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Na osnovu ucenja Crkve da dusa na 40 dan izlazi na privremeni sud, kao i na iskustvo svetitelja i nekih mirijana kojima je sve to pokazano pre upokojenja. ali ucenja crkve nisu diktirana od BOga, ucenja crkve su nasi ljudksi pokusaju da dokucimo tog Boga, a cim je nesto ljudsko onda je to nesto i podlozno greskama. O ljudima kojima se pred smrt ukazuju razne stvari, zaista ne bih da komentarisem... Isus je rodjen kao jevrejin. Promasio si temu. Nisam to pitao nego ako u knjizi postanja pise da je bog stvorio coveka po svom liku onda gledajuci coveka mozemo da zakljucimo kako izlgeda Bog... ali ljudi imaju razne oblike, boje i forme... Koja od njih predstavlja boziji lik po kome nas je napravio? Dakle pitanje se odnosi na stvaranje ne na Isusa... Isus je dosao mnooooogo kasnije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2015 Ima zato sto si pitao zasto mu se ne obracamo sa ono ili ona. A ja ti kazem da je to besmisleno pitanje,da Boga oslovljavamo sa ona. Oslovljavamo ga u muskom rodu izmedju ostalog,jer nam se on otkriva kao Otac. Naravno ne kao bioloski otac i muskarac. U rodu moramo da mu se obratimo,jer je Bog licnost. A gde nam se otkriva kao otac? Gde smo to videli? (Samo te molim da mi ne odgovoris sa "pise u Bibliji") пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 ali ucenja crkve nisu diktirana od BOga, ucenja crkve su nasi ljudksi pokusaju da dokucimo tog Boga, a cim je nesto ljudsko onda je to nesto i podlozno greskama. O ljudima kojima se pred smrt ukazuju razne stvari, zaista ne bih da komentarisem Crkva svoje ucenje crpi direktno iz Eshatona. Ucenje Crkve proizilazi iz otkrovenja,jer je hriscanstvo vera otkrovenja. Sveto pismo je nastalo kao sinteza ljudskog i Bozanskog. Promasio si temu. Nisam to pitao nego ako u knjizi postanja pise da je bog stvorio coveka po svom liku onda gledajuci coveka mozemo da zakljucimo kako izlgeda Bog... ali ljudi imaju razne oblike, boje i forme... Koja od njih predstavlja boziji lik po kome nas je napravio? Dakle pitanje se odnosi na stvaranje ne na Isusa... Isus je dosao mnooooogo kasnije. Nisam promasio temu, odgovori sam ti da se to odnosi na dah zivotni koji je Bog udahnuo coveku. Bog je duhovno bice i nema telo. Onda sam ja kazao da ce na Stranom sudu da sudi Isus, a ti si pitao U kom ljudksom obliku? Kao belac, kao crnac, kao kepec, kao aboridzin, kao kinez, kao eskim...? I onda ti ja lepo odgovorim da je Isus rodjen kao jevrejin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 A gde nam se otkriva kao otac? Gde smo to videli? (Samo te molim da mi ne odgovoris sa "pise u Bibliji") Da pise u Bibliji,jer govorimo o biblijskom Bogu. A gde bismo to mogli da vidimo? Jeli da nisi mozda i ti jedan od onih ateista koji misli da ono sto je kvaliteno vec se nalazi na you tube? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука