Jump to content

Фарбање Васкршњих јаја

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Ја често једем кувана јаја, јаја иначе волим да једем у свим облицима, али ниједна нису тако слатка као Васкршња. Од њих немам никакве проблеме са желуцом, а могла бих их појести бруку, некад се и бринем за себе :drugarstvo:.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 420
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја често једем кувана јаја, јаја иначе волим да једем у свим облицима, али ниједна нису тако слатка као Васкршња. Од њих немам никакве проблеме са желуцом, а могла бих их појести бруку, некад се и бринем за себе 0403_feel.

:)joooj

Подели на овим сајтовима

Да их онолико поједем обичним данима било би wc joj.  wc joj

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Да ли је неко сликао јаја данас? Ја јесам, вечерас ћу поставити слике, сад журим!

Једва чекам да видим ваша!!! zru

bliss jeeee

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

И, да, ове године смо офарбали 130 јаја!!! bliss jeeee

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...