Jump to content

Фарбање Васкршњих јаја

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 419
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

hvala селе,  blessyou

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Дивно, Милева!   blessyou Ово шарање воском је стварно прелијепо, ко зна то да ради! Ја сам ове године то пробала први пут и није ми нешто испало... Мало касније стижу слике...  0104_cheesy

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

Милева, то  је  оно  правооооооооооооооо... harp

harp

Сад и увек... blessyou

0442_feel

Подели на овим сајтовима

Људи уобразићу да то знам да радим  0102_laugh. Хвала пуно, драго ми је да вам се допадају. blessyou 0442_feel harp harp :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Браво   Лидија,  предивна су! blessyou

Hvala,Mirodjijo,ako Bog da,dogodine cu da pokusam da ih ukrasim voskom.

Svidja mi se sjaj koji im daje gel,sudeci po tvojoj slici.

Mileva, ostala sam bez teksta,a to mi se retko desava.  0442_feel  harp  harp

Напокон и мој ручни рад, можда није најбољи, али је зато рађен са пуно љубави и стрпљења. Надам се да ће вам се свидјети драге моје.

Постављена слика

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ма ја данас покушавала да га исцртам са воском, али не иде, заиста сјајна идеја.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Драге  моје, морам  да  се  јавно  дивим  и  Ољином  аватару. 0442_feel

Тако  отмено  и  елегантно  јаје  одавно нисам  видела. blessyou

Kako bi rekli braca Crnogorci-sto jes-jes!  0104_cheesy

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...