kika Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Prelepo,zaista sam uživala gledajući sve slike. Ja farbam jaja samo u lukovini(tako je radila i moja pok.mati), i na veliki petak. Radujem se da su naše domaćice toliko maštovite i uspešne u šaranju i bojenju jaja. Veliki pozdrav 0104_cheesy Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Prelepo,zaista sam uživala gledajući sve slike. Ja farbam jaja samo u lukovini(tako je radila i moja pok.mati), i na veliki petak. Radujem se da su naše domaćice toliko maštovite i uspešne u šaranju i bojenju jaja. Veliki pozdrav 0104_cheesy Добродошла на наш форум! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kika Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Prelepo,zaista sam uživala gledajući sve slike. Ja farbam jaja samo u lukovini(tako je radila i moja pok.mati), i na veliki petak. Radujem se da su naše domaćice toliko maštovite i uspešne u šaranju i bojenju jaja. Veliki pozdrav 0104_cheesy Добродошла на наш форум! :cheesy2: Hvala Vam, Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Занимљивост... :smiley: Икона направљена од 15 000 васкршњих јаја Позната украјинска умјетница Оксана Макс наоравила је икону Пресвете Богородице од разнобојних дрвених васкршњих јаја. Икона се тренутно налази у цркви свете Софије у Кијеву. На овом јединственом мозаику 9 мјесеци радило је 70 умјетника, међу којима су били студенти локалне умјетничке школе, монахиње и мала дјеца. Икона је 7 метара висока, тежи око 2.5 тоне и процјењена је на 80 000 долара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Заиста сјајно! Хвала Оља! dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Март 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 18, 2010 :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 Драге моје,баците поглед на www.jaje.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravoslavac_75 Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 svaka cast ko god da je ovako prelijepo ofarbao jaja!!! cista umjetnost!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Милева, сестро, ово је заиста све предивно, толико си нам улепшала ове странице. као што рече Православац 75, свака част ономе ко је ова јаја овако украсио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milenatomic Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 FANTASTICNO https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif 0110_hahaha 0110_hahaha kolo2 IZVOR ZIVOTA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 FANTASTICNO klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Милена, да ли их ти фарбаш, и можемо ли знати како. 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука