мирођија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Е, па Данијела, свака част! whackado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Evo moje izvedbe: Hristos vaskrse :drugarstvo: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Hristos vaskrse Милевче свака част. Сва јаја која су до сада приказана су прелепо ишарана. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,prelepo si ih ofarbala.Tako su jednostavne boje, lepe i elegantne. klapklap Lukovina rulez bliss jeeee "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,ovo je za izložbu dada klapklap bliss jeeee ... kad navalimo sutra na njih... ... ...dobicemo masni shock! klapklap ih ja kazem kad nalavimo a u stvari imam da pojedem jedno do dva i to ce biti sve za taj dan od mog jela klapklap "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Evo moje izvedbe: bliss jeeee bliss jeeee zru Милева, то није изведба, то је СИМФОНИЈА... algabacaju bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 0102_laugh "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Evo moje izvedbe: [img=http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222413_2008772020277_1273002606_2391188_3721484_n.jpg] 1405_love slava3 smej.gif Милева, то није изведба, то је СИМФОНИЈА... smej.gif 0102_laugh 0442_feel Ваистину! smej.gif ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Ih sad slava3 smej.gif smej.gif - postidiste me. Mamice 0102_laugh 0442_feel 1405_love kako su vesela! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 0442_feelŽao mi je što sam loše postavila sliku pa se slabo vidi. 0102_laugh "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 0442_feelŽao mi je što sam loše postavila sliku pa se slabo vidi. 0102_laugh Pogledaj sad - jel bolje? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 slava3Žao mi je što sam loše postavila sliku pa se slabo vidi. 1405_love Pogledaj sad - jel bolje? 0442_feel 0102_laugh klapklapHvala sestro! smej.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Sramota me da postavljam kako sam uradio, kad vidim vaša, ali neka se vidi: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Baš su lepa. .mense. prstgore 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Неки минут пре него што смо их ...амнули... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука