Jump to content

Фарбање Васкршњих јаја

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 419
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo moje izvedbe:

222413_2008772020277_1273002606_2391188_3721484_n.jpg

Hristos vaskrse :drugarstvo: :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Danijela,prelepo si ih ofarbala.Tako su jednostavne boje, lepe i elegantne. :drugarstvo: klapklap

Lukovina rulez  bliss jeeee

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Danijela,ovo je za izložbu  dada klapklap :drugarstvo: bliss jeeee

...

kad navalimo sutra na njih...

...

...dobicemo masni shock! klapklap

ih ja kazem kad nalavimo a u stvari imam da pojedem jedno do dva i to ce biti sve za taj dan od mog jela  klapklap

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Evo moje izvedbe:

[img=http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222413_2008772020277_1273002606_2391188_3721484_n.jpg]

1405_love slava3 smej.gif

Милева, то није изведба,  то је СИМФОНИЈА... smej.gif 0102_laugh

0442_feel

Ваистину!  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ih sad  slava3 smej.gif smej.gif - postidiste me. Mamice  0102_laugh 0442_feel 1405_love kako su vesela!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

0442_feelŽao mi je što sam loše postavila sliku pa se slabo vidi. 0102_laugh

Pogledaj sad - jel bolje?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...