Jump to content

Фарбање Васкршњих јаја

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

Mozete preko http://www.slikomat.com/

Ako treba pomoc kazite...

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 419
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мој доживљај је такав. То не значи да је то објективно кич.

'оћеш ли ти да се смириш већ једном...?

Кич... ма, немој, објективно субјективно...

Море, немој да ти пошаљем једног КИЧЕЗКЕНА да ти донесе јапанску салвету за фарбање па да видиш кад ти уврне руку како ћеш да ...  1405_love

Рале ... ekstra klapklap

Ево, један детаљ(ко воли само природно)...док се кувају у боји на онај део који вири сипајте пола кашичице соли директно на јаје и наставите да кувате...

Со ће се залепити за врелу љуску јајета, а неће се истопити па ће светлуцати кад се јаја осуше...

Него, сестре моје драге,  7896634.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> facenew22222222 0442_feel 1405_love ајде, отварајте тему за ''ускршње торте'' , од домаћих јаја од домаћих непрсканих кокошака које кљуцају по домаћој авлији и од маслаца и од пуно ораха...ааааа одлепљујем на торте...

7896634

Што би рекла моја деца: Мајка 'е ЦИКНУЛА, склањај се... 1405_love

Подели на овим сајтовима

Ја завршила фарбање јаја  victory78

qovfvd.jpg

ipbleq.jpg

2ngu3h0.jpg

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

Sele mila kako su ti lijepa.  bliss jeeee :cheesy2: dada  dada prstgore prstgore nego čime si ih ovako lijepo našarala?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

danas sam prvi put sarala jaja voskom.

umazala sam seeeeeeeeeeeeeeeeee  dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' />

sutra cu da slikam pa stavljam da vidite na sta lice  :cheesy2:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Sele mila kako su ti lijepa.  joooj :229229229: :229229229:  prstgore prstgore prstgore nego čime si ih ovako lijepo našarala?

Подлога је фарба за јаја, а шаре су рађене обичним фломастерима.... Шарала сам их уз помоћ моје вредне дечице!  0442_feel

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

Prelepo, svaka cast...  1000000001010

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Danijela,ovo je za izložbu  algabacaju :cheesy: 1000000001010 :bla:

al kucnu  algabacaju

kad navalimo sutra na njih...

njam  0102_laugh

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Danijela,ovo je za izložbu  algabacaju algabacaju 1000000001010 0102_laugh

al kucnu  algabacaju

njam  :cheesy:

Može i tako  :bla:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

algabacaju :bla: :cheesy: 1000000001010 0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Danijela,ovo je za izložbu  algabacaju :cheesy: 1000000001010 :bla:

...

...

...dobicemo masni shock! 0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Danijela,prelepo si ih ofarbala.Tako su jednostavne boje, lepe i elegantne. whackado ekstra

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...