malaMaia Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Mozete preko http://www.slikomat.com/ Ako treba pomoc kazite... Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Мој доживљај је такав. То не значи да је то објективно кич. 'оћеш ли ти да се смириш већ једном...? Кич... ма, немој, објективно субјективно... Море, немој да ти пошаљем једног КИЧЕЗКЕНА да ти донесе јапанску салвету за фарбање па да видиш кад ти уврне руку како ћеш да ... 1405_love Рале ... ekstra klapklap Ево, један детаљ(ко воли само природно)...док се кувају у боји на онај део који вири сипајте пола кашичице соли директно на јаје и наставите да кувате... Со ће се залепити за врелу љуску јајета, а неће се истопити па ће светлуцати кад се јаја осуше... Него, сестре моје драге, .gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> facenew22222222 0442_feel 1405_love ајде, отварајте тему за ''ускршње торте'' , од домаћих јаја од домаћих непрсканих кокошака које кљуцају по домаћој авлији и од маслаца и од пуно ораха...ааааа одлепљујем на торте... Што би рекла моја деца: Мајка 'е ЦИКНУЛА, склањај се... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Ја завршила фарбање јаја victory78 Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Честитамоооооооооооооооооооооооооооо.... victory78 slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Sele mila kako su ti lijepa. bliss jeeee :cheesy2: dada dada prstgore prstgore nego čime si ih ovako lijepo našarala? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 danas sam prvi put sarala jaja voskom. umazala sam seeeeeeeeeeeeeeeeee dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> sutra cu da slikam pa stavljam da vidite na sta lice :cheesy2: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Sele mila kako su ti lijepa. :229229229: :229229229: prstgore prstgore prstgore nego čime si ih ovako lijepo našarala? Подлога је фарба за јаја, а шаре су рађене обичним фломастерима.... Шарала сам их уз помоћ моје вредне дечице! 0442_feel Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 evo ovogodisnjih: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,ovo je za izložbu :cheesy: 0102_laugh 1000000001010 :bla: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Prelepo, svaka cast... 1000000001010 Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,ovo je za izložbu algabacaju :cheesy: 1000000001010 :bla: al kucnu algabacaju kad navalimo sutra na njih... njam 0102_laugh "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,ovo je za izložbu algabacaju algabacaju 1000000001010 0102_laugh al kucnu algabacaju kad navalimo sutra na njih... njam :cheesy: Može i tako :bla: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 algabacaju :bla: :cheesy: 1000000001010 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,ovo je za izložbu algabacaju :cheesy: 1000000001010 :bla: ... kad navalimo sutra na njih... ... ...dobicemo masni shock! 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Danijela,prelepo si ih ofarbala.Tako su jednostavne boje, lepe i elegantne. whackado ekstra “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука