мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Цитат Цитат Цитат Ал су радосна!!! 0442_feel Много лијепо мирођијо!!! bliss jeeee Хвала Тави! Е јој да ми је твоје искуство сада 0442_feel Тави, тортица ти је бајна,бежи омрсићу се... laie_14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Цитат Тави, твоја торта ме је у срце такла! дивна је! bliss jeeeeХвала Ти Оља laie_14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Ал су радосна!!! 0442_feel Много лијепо мирођијо!!! bliss jeeee Хвала Тави! Е јој да ми је твоје искуство сада 0442_feel Тави, тортица ти је бајна,бежи омрсићу се... laie_14 Ја сам се сва испрскала, има по мени и желеа, и купуса, и сира.. и боја... ко да сам кречила 0104_cheesy Дођите у недељу!! 319.gif 319.gif hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Е, а ово су јаја украшена од стране жена из Велике Хоче (Метохија) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Bas su lepa!!! Evo mojih,snadjoh se ovako http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=302631&id=1800180725 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Evo i mojih slika.Da nije bilo Tavite,ne bih ih poslala ni do sledeceg Vaskrsa bliss jeeee Tavi, blessyou i hvala Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Није линк добар. Пробајте поново. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Цитат Није линк добар. Пробајте поново. Samo momenat Olja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 bliss jeeee blessyou 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 blessyou 0442_feel 0442_feel bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Браво Лидија, предивна су! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Цитат Није линк добар. Пробајте поново. http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=302631&id=1800180725 Mora da se prevuce preko svega,meni otvara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Цитат Цитат Није линк добар. Пробајте поново. http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=302631&id=1800180725 Mora da se prevuce preko svega,meni otvara. Мени не...не знам у чему је ствар... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Госпођо Јадранка, послала сам Вам пп. Везано са фотографије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Напокон и мој ручни рад, можда није најбољи, али је зато рађен са пуно љубави и стрпљења. Надам се да ће вам се свидјети драге моје. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука