Ленка* Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Извин`те, ја бих нешто да питам crvenilo А шта радите са чуваркућом од прошле године и са јајима која вам претекну? crvenilo Хвала унапред not_i Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 http://www.mojefotke.rs/ Ух Мирођијице мнооооогоооо ми се свиђа,али мноооогооо crvenilo not_i Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Извин`те, ја бих нешто да питам smej.gif А шта радите са чуваркућом од прошле године и са јајима која вам претекну? ekstra smej.gif Хвала унапред smej.gif Чуваркућу бацамо на Велики Петак са моста у реку, шарам скромнији број јаја, не претерујем, после чукања стављам их исецкане у зелену салату, и тако их потрошимо... Данас смо појели последње... gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ух Мирођијице мнооооогоооо ми се свиђа,али мноооогооо ekstra smej.gif gringrin Дође ми да ушетам у ону ливадицу... smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ух Мирођијице мнооооогоооо ми се свиђа,али мноооогооо prstgore smej.gif gringrin Дође ми да ушетам у ону ливадицу... ekstra smej.gif Јуууу,ко да ми мисли прочита smej.gif leteti leteti Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Извин`те, ја бих нешто да питам womens А шта радите са чуваркућом од прошле године и са јајима која вам претекну? womens 0203_cool Хвала унапред 1312_womens Чуваркућу бацамо на Велики Петак са моста у реку, шарам скромнији број јаја, не претерујем, после чукања стављам их исецкане у зелену салату, и тако их потрошимо... Данас смо појели последње... bleh womens Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Drage moje... Prelep vam je rucni rad... i to mnoggggggooooo........... Ja moj rad ne mogu da postavim... Nismo slikali kad smo zavrsili 4chsmu1 samo kad smo ih farbali izvinjavam se omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=63241&id_jezyk=1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Predivno sele moja mila 0102_laugh :cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Због тебе сам их и поставила, да те обрадујем, пошто си рекла да ћеш да покушаш, Боже здравља, догодине... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Treba mi učitelj 1000000001010 ipak ovo je umjetničko djelo. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vdž Написано Јул 20, 2011 Пријави Подели Написано Јул 20, 2011 Beli anđeo na drvenom jajetu. Predstavljeno na uskršnjoj izložbi u Nišu. www.ikonopisac.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Katarina Spasojevic Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Мермерна ускршња јаја Састојци јаја љуске црног лука алуминијумска фолија Начин припреме Узети љуске црног лука и исећи их на комаде. Узети једно живо јаје, увити мало у љуске црног лука, па јаје умотати у фолију. Тако увијати јаје по јаје и кувати их у шерпи око 8 минута. Када се јаја скувају, вадити их из воде, скинути фолију и оставити их да се охладе. Када се охладе, намазати их уљем. Ова јаја су пуна шара и изгледају као мермерна, права фантазија мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 11, 2012 Пријави Подели Написано Април 11, 2012 Treba mi učitelj crvenilo ipak ovo je umjetničko djelo. Недостаје ми Зока. dusha and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука