Danijela Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 moderne domacice... farbamo, saramo i fotografisemo grouphug "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 ћути, вас бар нико не може да зеза за форму служења Господу 0102_laugh заиста једна од кавалитетнијих тема на овом форуму, погледах је са задовољством, а и снимих пар ствари, д'имам 0104_cheesy клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Давно обећано сестри Мирођији, па да и испуним обећање, у нади да ће она видети...јес да касним ихаха али боље икад него никад... Ово је гнездо, кад је било испечено 0409_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Nikad nije kasno PD, predivne fotografije, svaka čast na trudu. 1312_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 PD, заиста супер су ти и офарбана јаја и корпица гнездо.Нисам ни сумњала да неће бити тако. Још једном, сјајно, и хвала ти. bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 гладан сам, баш ми се свиђа корпа хм, а ко је преместио кајмак у фржидеру 89898989898989 bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Medo, pripazi, skoro će ponoć, a ti si gladan - a kilaža a a a? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Medo, pripazi, skoro će ponoć, a ti si gladan - a kilaža a a a? немам тих проблема, а јео сам јутрос, него сам се смео од 7 наовамо да се организујем да се допелам до Ковиља ујутру, али мрка капа ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Jeo jutros bighugbighug, pa čovječe, ne muči taj svoj jadni želudac! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Jeo jutros 0202_238, pa čovječe, ne muči taj svoj jadni želudac! 0102_laughко га шиша, има да се подвизава и да се навикава на глад а не на ситост.сит не могу ни да мислим ни да се молим, а камоли нешто да радим . више волим да једем кад сам гладан, него по аутоматици јер је време јелу. тако сам временом кренуо само двапут дневно да једем сасвим нормално, а килажа ми је стално иста и у посту и у мрсу ... а нисам ни мршав ни дебео, килажа ми је сасвим примерена мојој висини а још и физикалишем, дакле не падам у несвест ... нађе човек себи меру, само треба да ослушкује ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 slikanje Ево овако и ја вас грлим све троје. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Ево овако и ја вас грлим све троје. hvala isus-sinai animal-smiley-037 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 :0104cheesy: Ево овако и ја вас грлим све троје. :0104cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Polako ali sigurno primičemo se ka: prstgore 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Да,Слава Богу 1000000001010 klapklap А ово јаје као из бајке.Кад видим она Фабержеова,распаметим се :cheesy2: prstgore dada 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука