Jump to content

Фарбање Васкршњих јаја

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 419
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ћути, вас бар нико не може да зеза за форму служења Господу  0102_laugh

заиста једна од кавалитетнијих тема на овом форуму, погледах је са задовољством, а и снимих пар ствари, д'имам  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Давно обећано сестри Мирођији, па да и испуним обећање, у нади да ће она видети...јес да касним ихаха али боље икад него никад...

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Ово је гнездо, кад је било испечено

Постављена слика

0409_feel

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Nikad nije kasno PD, predivne fotografije, svaka čast na trudu. 1312_womens

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Medo, pripazi, skoro će ponoć, a ti si gladan - a kilaža a a a?  :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Medo, pripazi, skoro će ponoć, a ti si gladan - a kilaža a a a?  :cmizdrenje:

немам тих проблема, а јео сам јутрос, него сам се смео од 7 наовамо да се организујем да се допелам до Ковиља ујутру, али мрка капа ...
Подели на овим сајтовима

Jeo jutros  bighugbighug, pa čovječe, ne muči taj svoj jadni želudac! :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Jeo jutros  0202_238, pa čovječe, ne muči taj svoj jadni želudac! 0102_laugh

ко га шиша, има да се подвизава и да се навикава на глад а не на ситост.

сит не могу ни да мислим ни да се молим, а камоли нешто да радим

.

више волим да једем кад сам гладан, него по аутоматици јер је време јелу.

тако сам временом кренуо само двапут дневно да једем сасвим нормално, а килажа ми је стално иста и у посту и у мрсу ... а нисам ни мршав ни дебео, килажа ми је сасвим примерена мојој висини а још и физикалишем, дакле не падам у несвест ...

нађе човек себи меру, само треба да ослушкује ...

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Polako ali sigurno primičemo se ka:

Постављена слика

prstgore 0102_laugh :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Да,Слава Богу 1000000001010 klapklap А ово јаје као из бајке.Кад видим она Фабержеова,распаметим се :cheesy2: prstgore dada :( 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...