Баба Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Па и ја користим луковину. А ово су ти налепнице , иииии, нисам добро видо, реко имаш неку технику за шарање... Дооооооброооо, 1:0 за мене ! grouphug vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Пуно вам свима хвала на фоткама које сте овде оставили. Заиста су све сјајне. У то име да се сви послужите после поноћи овим воћним колачем јер је мом детету био данас рођендан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Па и ја користим луковину. А ово су ти налепнице , иииии, нисам добро видо, реко имаш неку технику за шарање... Дооооооброооо, bliss jeeee 1:0 за мене ! bliss jeeee bliss jeeee ma ja sam ti bangava za bilo kakvo dekorisanje, ulepsavanje, saranje... sve sto spremim je ukusno ali ne izgleda reprezentativno. nalepnice: www.jaje.rs "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Па и ја користим луковину. А ово су ти налепнице , иииии, нисам добро видо, реко имаш неку технику за шарање... Дооооооброооо, algabacaju 1:0 за мене ! bliss jeeee bliss jeeee ma ja sam ti bangava za bilo kakvo dekorisanje, ulepsavanje, saranje... sve sto spremim je ukusno ali ne izgleda reprezentativno. nalepnice: www.jaje.rs Ма битно је да је укусно. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Mirođijo sretan rođendan tvom djetetu! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Mirođijo sretan rođendan tvom djetetu! Хвала ти Милева пуно и у његово име. hvala 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У то име да се сви послужите после поноћи овим воћним колачем јер је мом детету био данас рођендан. Срећан ти дететов рођ! isus-sinaiНего, нисам могла после 12 због Причешћа сад на јутарњој Литургији Hristos vaskrse Али ако остане које парче ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У то име да се сви послужите после поноћи овим воћним колачем јер је мом детету био данас рођендан. Срећан ти дететов рођ! Него, нисам могла после 12 због Причешћа сад на јутарњој Литургији Али ако остане које парче ... Хвала Машо, за тебе има увек да има, склоним ја увек неко парче да ми гладне године ''не изеду све.'' .gif' class='bbc_emoticon' alt='Hristos vaskrse' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У то име да се сви послужите после поноћи овим воћним колачем јер је мом детету био данас рођендан. Срећан ти дететов рођ! Него, нисам могла после 12 због Причешћа сад на јутарњој Литургији Али ако остане које парче ... Хвала Машо, за тебе има увек да има, склоним ја увек неко парче да ми гладне године ''не изеду све.'' .gif' class='bbc_emoticon' alt='Hristos vaskrse' /> Ево, стигла ''вредна'' домаћ'ца из Цркве и са Дунава, па прионула на прављење трпезе.На реду је пита са месом, али могу и сад да грицнем тај слаткиш, стога, дај вамо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У то име да се сви послужите после поноћи овим воћним колачем јер је мом детету био данас рођендан. Срећан ти дететов рођ! Него, нисам могла после 12 због Причешћа сад на јутарњој Литургији Али ако остане које парче ... Хвала Машо, за тебе има увек да има, склоним ја увек неко парче да ми гладне године ''не изеду све.'' 1312_wome Ево, стигла ''вредна'' домаћ'ца из Цркве и са Дунава, па прионула на прављење трпезе.На реду је пита са месом, али могу и сад да грицнем тај слаткиш, стога, дај вамо! Машке, таман лепо парче за тебе, ако хоћеш рецопис стављам на тему рецепти. Води се као воћни колач али се кува фил на пари и кора је беланци+кокос, само једна. По врху је шлаг ако желиш.Јако је издашан. Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Ајде, само ми већ сад није јасно како се то кува фил на пари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 У већу шерпу се стави вода, а мања шерпа преко ње (са филом) али да не упадне у њу. Када вода у доњој посуди покључа, фил у горњој се греје и кува на пари. На тај начин фил не загори и не загрева се нагло. Фил у горњој се кува док се не згусне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Ахаааа, ее хвала Оља sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 170fs799081 Дииивна ствар...тако правим сос од белог вина за палачинке. Све састојке стављам одокативно! Једно 3 жуманца, шећер, то се мути на пари и кад почне да се згушњава додаш бело вино у тој количини, какву желиш густину соса. Плачинске са чоколадом и овај фил...предивно је, пробај! Ванил - шећер, обавезно! Мирођијо, извини на спаму. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 ау жене, свака вам част за тему, погледах је у цугу и ништа нисам прескакао grouphug grouphug grouphug с пуно љубави и труда сте ово лепо све урадиле, скидам капу и мој наклон вашим срцима 8086.gif bendoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука