Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Завршила - сва црвена! 319.gif Умјетност!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ал су радосна!!! Много лијепо мирођијо!!! 319.gif Хвала Тави! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Умјетност!Хвала Још само да их премажем уљем, да шљаште ко Мирођијина 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Биће и моја ускоро! Софија је лепила лепе сличице, оне стране смо бацили. Бирали смо да буду православна! Као Машина су! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=472c5d2a23&view=att&th=127bf3c4caf5bb30&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_g7j6dz8p0&zw Није лепа слика, дивна су у природи. :smiley: Пробаћу поново. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Мирођијо, тоја су дивна, весела 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Još uvijek šaram, ali ona koja sam ofarbala su sjajna. Postaviću fotku kad završim 0110_hahaha. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Racunar nam nesto nije pri sebi bio,pa usled brisanja svih programa ,a nepostavljanja istih jos uvek,ne mogu da postavim sliku,a sarala sam lukovinom,sto travkama,sto voskom,pa stavljala u foliju,mermerna ,i u kosuljice sa www.jaje.rs. Vasa su lepa sva! Jedva cekam da ih jedemo,a znam da ne smem mnogo,a pojela bih punooo.Uvek posle posta problemi sa probavom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Još uvijek šaram, ali ona koja sam ofarbala su sjajna. Postaviću fotku kad završim 0110_hahaha. Милева, пробала сам по први пут са воском. То је прави осећај.Много је лепо. Урадила сам неколико јаја са једноставним шарицама. А ставила сам и неколико у део џака од кромпира па у зелену боју,а и у луковину. Супер су. Драге моје, мазала сам по фарбању са гелом од седефа, одличан је, слободно га користите. Иначе у природи су много лепша, јер им је седеф дао пастелнију боју. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ја сам их почела осликавати, узела сам боје... па ћу сутра да поставим своја 0110_hahaha Мада ћу и ја стављати једноставне шаре... Ево моје малене тортице algabacaju Па шта ћу... 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Умјетност!Хвала algabacajuЈош само да их премажем уљем, да шљаште ко Мирођијина 0110_hahaha Лијепо ти је испала боја баш.. их кад их премажеш.. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ал су радосна!!! algabacaju Много лијепо мирођијо!!! 0110_hahaha Хвала Тави! 0442_feel Е јој да ми је твоје искуство сада 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Тавита, торта ти је супер! Ево неких савета за догодине http://www.lepotaizdravlje.rs/lifestyle/zabava/super_saveti:_kako_da_napravite_eko_jaja/4387 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Тавита, торта ти је супер! Ево неких савета за догодине http://www.lepotaizdravlje.rs/lifestyle/zabava/super_saveti:_kako_da_napravite_eko_jaja/4387 Хвала 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Тави, твоја торта ме је у срце такла! дивна је! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука