JESSY Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 хихихих Нушић.... нисам чито ал сам то запамтијо ANĐA (dolazi iz leve sobe): Što si me zvao? JEROTIJE (podmeće joj pismo pod nos): Pomiriši! ANĐA: Ala lepo miriše! JEROTIJE: Našta? ANĐA (doseća se): Čekaj!... Miriše na promincle. JEROTIJE: Baš si pogodila! ANĐA: Nego? JEROTIJE: Miriše na Đoku. ANĐA: Kakvog Đoku, boga ti? JEROTIJE: Eto, takvog! ANĐA: Govori, čoveče, šta je, ništa te ne razumem. JEROTIJE: Imaš li ti kakvog Đoku u familiji ? ANĐA (domišljajući se): Nemam! JEROTIJE: E, ako ti nemaš, tvoja ćerka ima. ANĐA: Ama, šta govoriš, boga ti? JEROTIJE: Ne govorim ja, Anđo, on govori, on! ANĐA: Ama ko? JEROTIJE: Pa Đoka! ANĐA: Opet! Govori jedanput, čoveče, da te razumem? JEROTIJE: Je l' hoćeš da razumeš? E, pa na, pročitaj ovo, pa ćeš razumeti! (daje joj pismo) ANĐA (čita pismo): "Đoka". JEROTIJE: Njega znamo već. Ostavi njega pa počni ozgo. ANĐA (čita ozgo): "Marice, dušo moja!" JEROTIJE: Aha, je l' ti sad miriše na promincle? Снежана, Vesna Milovic, Kaludjerovic Sreten and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 sta su prominicle? Mentol-bombone. Nekada su se kupovale u apotekama kao sredstvo za pročišćavanje disajnih puteva! Снежана, Dexi, Рада.. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Imate prijatelje .... ( telenor ) Prijatelji ,sta se sve pod tim podrazumeva u danasnje vreme . Danima ignoriše moju poruku, treba za 2 nedelje da krenem na put a nije u stanju ni da napiše tri reči ,,pitaj nekog drugog,, ili bar 3 rečenice kad je radno vreme objekata za koje sam pitala. Te informacije ne mogu naći na internetu već od nekog ko živi tamo. Čemu ćutanje i ignorisanje kad nekog tamo dodaš za prijatelja ? Kao da si mu otvorio širom vrata svoje kuće a onda kad je taj stao na tvoj kućni prag , zalupiš vrata po sred nosa, e toliko boli I mene to nervira. Ja naravno ne mogu to da precutim i namerno pitam sta je osobu sprecilo da mi odgovori ? Da li je zaboravila i slicno,ali ne osudjujem je verbalno..... samo da zna da mi je bilo neprijatno ,sto sam u kriznoj situaciji cekala na uslugu iz nekog njenog hira. Ima takvih ljudi,o da,jos kako.Sve klasifikuju...ti si mi vazan,ti ne,za tebe me bas briga,ti nisi taj ,ne trebas mi i slicno...To me izludjuje. Svaki put kad osetim da se neko prema meni ponasa na taj nacin,trudim se da mu stavim do znanja da ne moze tako da se ponasa prema meni . Sve dok si na vrhu ,ja cu da ti ucinim,ako nisi,cao.... Ma cao . Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Radije provjerite i nekoliko puta ako treba sve te informacije nego da se nadjete u nekakvim neprijatnostima radi upoznavanja na FB ili preko internetovih oglasa: Didaktički nazorni i poučni film za mladence željne upoznavanja prema J.A. Komenskom (škola igrom, videom) Seznamka naslepo - Rande naslijepo Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Mislim da ima dosta slučajeva gde se ljudi, odmah u startu uplaše da druga osoba, ukoliko je suprotnog pola, želi nešto više i onda se u startu povlače. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Sa sajta ispovesti.com Dexi, Kaludjerovic Sreten, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Meša Selimović "Ljudi su mi postali bliži, zbog razgovora. Ne svi, naravno. Neki su gluhi za tuđe riječi, oni su nesreća i sebi i drugima. Ali uvijek treba pokušati. Pitaćeš: zašto? Nizašto. Da bude manje gluho i pusto." (Derviš i smrt) Саша од Москве, nana, pahulja and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Какои ме је лепо нашла ова тема у данашњи дан! Ма фолирају се људи и то је то! Не морају то да буду контакти са форума и друштвених мрежа. Могу то бити рођаци, пријатељи, познаници које знаш из свакодневног живота, и добри сте. Али кад треба да се нађете, сретнете и попричате, нигде их нема! Те уморни су, хладно им је, није им добро... А овамо су им уста пуна позива на кафу! Има и оних који се вајкају на породичне обавезе ("Знаш, ја сам сад удата!"), а ја капу скидам онима који и поред породичних и других обавеза успевају да организују и свој социјални живот. Anika, Kaludjerovic Sreten and Marko2227 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Саша од Москве and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Друго је то када човек контактира неког уживо , а друго путем интернета . Ја лично више волим комуникацију уживо , јер тада могу далеко успешније да проценим саговорника. Да споменем овде и ово : Не би било лоше да се поново организује сабор форумаша. Саша од Москве, Рада.., Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 заиста се испуњују оне пророчке речи да ће "...љубав многих охладнети"...но,то не треба да нас обесхрабрује,све зависи од нас самих,никакве околности не би ваљало да нас мењају,ако имаш радост у срцу и осмех на лицу ма можеш и стене померати,а камоли стећи пријатеље,виртуелне и стварне (барем је таква моја теорија )...елем,пошто сам дуго на форуму пренећу вам пар искуствених чињеница,на почетку је постојао чет,пријави се свако ко жели,без икакве пријаве,отиска прстију или утврђивања днк (као што је данас случај ) и ћаскаш са свима колико хоћеш,искрено,баш сам волео то,једва сам чекао да дођем с посла,завршим обавезе и увече правац чет...упознао сам х предивних људи,о свему и свачему смо дискутовали,најчешће се шалили,са девојкама дискутовао о везама,са момцима о спорту и девојкама,размењивали искуства,савете...и сад,ако се појави неко ко ти је занимљив,преко пп питаш да размените фотографије па шта буде...е сад,то је до карактера који сам поменуо,неко се разочара у физички изглед и прекине сваки даљи контакт,а неко и остане (како ја то волим да кажем у шали "како доликује крштеном човеку") и настави дружење...када се чет укинуо и унапредио се форум прешло се и на "напреднија" упознавања,"ћао,допала су ми се твоја писања и размишљања...мислим да имамо доста тога заједничког...могу ли да добијем твој фб профил?",резултати су идентични као и на чету...различитост карактера је,хвала Богу,огромна,од најобичнијег мог питања "како си?" и одговора "извини,али ја не намеравам да се удајем ",до потпуне отворености,као да се знате од рођења... лично,више волим дописивања него читања и расправе о различитим темама на форуму,мени је природније да упознаш неког (бар и на овакав начин),пишете о свему и свачему,поделите радост и тугу,затражите савет или молитву,понудите помоћ... пример 1:пре пар недеља добијем имејл од једне рускиње,"здраво,ја сам ...,студирам филологију,учим српски,да ли би хтео да ми помогнеш око учења српског,да се повремено дописујемо и тако усавршавам писање српског...",наравно,пристао сам,пар сати недељно потрошених на одговарање и исправљање њених писама неће ме усмртити,она је пресрећна,а то је ипак најважније... пример 2:понудим девојци коју редовно виђам у цркви кишобран,поновим крајње љубазно,хришћански без икакве намере или наметљивости,2 пута,погледа ме као да сам вођа кју клус клана и оде,радије ће покиснути на хладноћи него прихватити услугу ... Vecana, алиса, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Mnogi od nas ne umeju da se opuste i da jednostavno sebe prezentuju onakvim kakvi jesu. Činjenica je i da je prihvatanje samog sebe jedan ne tako jednostavan proces.Nekada je puno lakši i brži put stvoriti lažan identitet... kao deo iluzije u kojoj živimo...i biti ono što bi želeli da budemo...i tu pravimo našu malu bašticu .. gde smo posadili različite identitete...iz kojih će se izroditi različita razočarenja. Time privlačimo sebi osobe koje odgovaraju identitetu koji mi u stvarnosti ni ne posedujemo To se najlakše ostvaruje putem medija. Ne vidim ništa loše u tome da budemo što jesmo... pa barem ćemo sebi privući ono što nam nedostaje... tj. prijatelje koji taj naš nedostatak nose u sebi. Ненад Р., Sasa 015, Рада.. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 до потпуне отворености,као да се знате од рођења... Moj slučaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Када нађете неку сродну духовну душу овде, останите са њоме, јер је велика радост дружити се са истомишљеницима.Отац Тадеј pahulja and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Када нађете неку сродну духовну душу овде, останите са њоме, јер је велика радост дружити се са истомишљеницима. Отац Тадеј Kako je ovo lijepo A danas je tesko naci istomisljenike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука