Срђан Ранђеловић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 „Јер огладњех, и дадосте ми да једем; ожедњех, и напојисте ме; странац бијах, и примисте ме; наг бијах, и одјенусте ме; болестан бијах, и посјетисте ме; у тамници бијах, и дођосте ми.„ Зашто зазиремо од прогнаних, болесних, старих, када нам је Христос пружио диван пример како треба да поступамо са свима који пате и којима је помоћ потребна? На ово и многа друга питања, у контакт – емисији „Оче, да те питам“, емитованој уживо, у четвртак 23. октобра 2014. године, са слушаоцима радија Беседе разговарао је презвитер Жељко Латиновић. Беседа Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 У оквиру Световрачевских дана, у среду 12. новембра 2014. године, у дворани Светосавског дома у Футогу, презвитер Жељко Латиновић, настојатељ новосадског Успенског храма је одржао предавање на тему „Света земља – Јерусалим“. http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/3003/15/01/31.01.15_zbor_-_o._zeljko_latinovic_-_sveta_zemlja_-_jerusalim_final_64kbps.mp3 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2015 Предавање презвитера Жељка Латиновића у Великој Дренови Благословен дан Господњи дочекали су верници великодреновске цркве у недељу на Материце 27. децембра 2015. године. После Свете литургије на којој се причестио велики број верника, поново су се верне слуге Божије окупиле на Вечерњем богослужењу које је служено у 17 часова у Храму великодреновском, а после вечерње службе верници су у сали за предавања имали прилику да чују, пароха новосадског оца Жељка Латиновића, уредника РТВ „Беседа“ из Епархије бачке, који је својим предавањем оправдао њихов долазак. Предавање на тему Катихизација (Поука) кроз историју Цркве, изложена је од стране оца Жељка веома лепо, и поред историјских, предавање је обиловало и примерима из наше садашњости, што га је учинило пријемчивим за све слушаоце. Осим верника из Велике Дренове, прилику да чују оца Жељка имали су свештеници и верници из околних парохија. После предавања за све присутне приређена је трпеза љубави за коју је надлежни парох јереј Мирослав Михајловић рекао да је припремљена од стране наших мајки као одрешење за празник. Парох великодреновски Мирослав М. Михајловић Катихизација (Поука) кроз историју Цркве – о. Жељко Латиновић (Велика Дренова-27.12.2015.) Радио БеседаОва порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Рапсоди and Фидер је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2016 „У храму Божијем Светло се јавља Дјева“ По благослову Његовог Преосвештенства Епископа бачког г. др Иринеја, у суботу, 3. децембра 2016. године, у кабинету за веронауку средње школе „22. октобар“ у Жабљу, у организацији СПЦО жабаљске, а у оквиру циклуса предавања током Божићног поста, презвитер Жељко Латиновић, настојатељ Светоуспенског храма у Новом Саду, одржао је предавање под називом „У храму Божијем Светло се јавља Дјева“. У име домаћина, Црквене општине жабаљске, предавача и присутне слушаоце је поздравио протонамесник Миладин Бокорац, архијерејски намесник жабаљски. Звучни запис предавања преузели смо од Радија „Беседа“ Епархије бачке. http://www.agencijami.info/SlovoLJubve/Uploads/Audio/05.12.16 ZBOR - OTAC ZELJKO LATINOVIC - u hramu Bozijem svetlo se javlja Djeva.mp3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука