Баба Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Алал вера Ђенка! Kaludjerovic Sreten, Samo Ana, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Дивно.Свака част Драле. ivanaika, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Samo nemoj da se prepustis slavi pa da zaboravis da nastavis svoju koncertnu karijeru, bar zbog nas koji volimo da te slusamo Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Хвала Богу да је све добро прошло! А даље одмах теби Миланче Ракићу хвала најлепше за овако лепо изненађење и за ове јутјуб снимке 8086.gif цар си и друг си! Хвала Џеси, Данијели и Котуру који су ми улепшали вече и подржали ме! цмооооккк!!!! Хвала мојој ћеркици што ме је подржала (жена ми је стигла у последњем тренутку) а ташти фала за прављење маковњаче и переца Плутон, Баба, Sanja Т. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Drasko,svaka cast i cestitke od srca. Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Svaka čast i kapa dole! :bendoff: :bendoff: :bendoff: Na blic sam preslušao i Šopen mi bio najupečatljiviji al sutra ću detaljno. Gosn Božoviću, ja vam nisam ni djokista ni mikista, ja obožavam samo vas : ) JESSY, GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Значи браво... GeniusAtWork, Баба, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Честитке маестро Божовићу 8086.gif GeniusAtWork, ivanaika, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Драле, остао сам са текстом (пошто сам углавном био без текста)! Свака част, нека Господ умножи и врати ти вишеструко све лепо што пружаш! Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Дралетово "читање" Бетовена из објектива Милункиног телефона... JESSY, Sanja Т., Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 :aplauz: Честитам од срца Драшко, Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Bravo Draško http://www.pictures88.com/comments/congratulations/ Bokisha, JESSY, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Bravo Drasko brate! Милан Ракић, ivanaika, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Šta još reći? Divno, svaka čast I Милан Ракић, Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 ЈАВИ СЕ, ДРАШКО! :oleeeee: :oleeeee: :oleeeee: Милан Ракић, Samo Ana, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука