JESSY Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Adelaida, Месечева, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Тоше Проески - Игра без граница Не слушам његове песме али ово је једна од ретких које су ми се допале иако је тешка патетика. Ваљда због мелодије... 8086.gif Adelaida, Човек Жоја, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Човек Жоја, Adelaida and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Adelaida, Иван Ивковић, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Baci pogled preko ramena kad podjes kad po meni k'o po suhom liscu prodjes pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio, jos mi godi Baci osmjeh ispod uvojaka barem da u tvoje misli bar na kratko stanem k'o u usporenom filmu se spotakni preko mojih nogu ruku mi dotakni Pratim te, sve u korak svaku stopu poljubim svaku suzu, svaki uzdah osjetim tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim Pratim te, i kad ne gledam po koraku te znam svaki drhtaj tvoga tijela osjecam tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim Pratim te Kad se ispod tvoga kisobrana stisnem ja sam sretan iako na pola kisnem pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio, jos mi godi Krv u glavu udari i k'o struja ozivi ovo tijelo bar na kratko ozdravi Pratim te Човек Жоја, Adelaida and Milena B. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Što reče Ivan, ne slušam baš njegove pesme al ova mu je lepa. Dobar tekst. Sanja Т., Човек Жоја, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Stizu laste, sire krila i ljube se svi kao kad si moja bila ti Nekom drugom bozur cvijeta na mom srcu si i jedina i prokleta ti Poljsko cvijece nek' me mladog pokrije nek' mi dusu ljube oblaci kad me neces ti kamo srece da te oci ne vide ne bih znao da su poljupci tudji po tebi Lako mi je zakleti se u krv i u cast al' podkleknem kad se sjetim nas Suza zene cesto krene al' nebo zapise samo kad muskarac zaplace Човек Жоја and Jadranka Mijajlovic је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 :bendoff: Човек Жоја and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука