Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 210
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Moji omiljeni forumaši: Ja. 0442_feel

Ne volem ovake teme, jer uvek se neko oseća zaboravljenim, manje cenjenim i tako dalje.

Sad ću ja da kažem Vasiliju da i tebe stavi da mi ne bi bio zaboravljen.

Vasilije, stavi čoveka. A moji forumaši omiljeni: Dragi, zato što je drag.

0442_feel evo navodim: i Dragi naravno!  Jer Darko zna zašto  :)  :)

Подели на овим сајтовима

Мислим да сам већ једном рекао на сличној теми,али овакве теме-питања,(ко је нај,ко је ово,оно) говоре,не само о незрелости(старосној) већине учесника,већ и духовној и православној незрелости,где се похвалама,ил пак куђењем,храни сујета,развија гордост или се пак јавља завист...

"Брате ти си супер...и ти си брале...форум није исто без тебе...он је главни...Жика зна све о моторима...човече,колико си ми пута улепшао дан...су углавном лајт мотиви за овакве патетично-дечије теме...мисим,стварно ко споменар из основне школе...

У Цркви на евхаристијском  сабрању,нема подела ни издвајања по никаквом основу,нема  потребе ни овде...

Исто је ,и сестра Суза која има десетину порука а притом се мучи са српским језиком и понекад је и не разумемо,и бата Меда са триеспет хиљада порука...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Е никад нећу разумети Србе.

Још разумем кад за католика кажу да је  :), да им је омиљен  форумаш атеиста, ал ови из администрације да су им омиљени? 0442_feel

mense0198626478946378946 ју сви а највише мој  :) Лео и Магнус

Подели на овим сајтовима

Мислим да сам већ једном рекао на сличној теми,али овакве теме-питања,(ко је нај,ко је ово,оно) говоре,не само о незрелости(старосној) већине учесника,већ и духовној и православној незрелости,где се похвалама,ил пак куђењем,храни сујета,развија гордост или се пак јавља завист...

"Брате ти си супер...и ти си брале...форум није исто без тебе...он је главни...Жика зна све о моторима...човече,колико си ми пута улепшао дан...су углавном лајт мотиви за овакве патетично-дечије теме...мисим,стварно ко споменар из основне школе...

У Цркви на евхаристијском  сабрању,нема подела ни издвајања по никаквом основу,нема  потребе ни овде...

Исто је ,и сестра Суза која има десетину порука а притом се мучи са српским језиком и понекад је и не разумемо,и бата Меда са триеспет хиљада порука...

Izvini, topic nije o tome ko je najbolji, najpametniji ili ko najviše zna nego samo o tome ko se tebi dopada najviše. A ko se meni dopada je potpuno subjektivna stvar i nema veze sa nečijom ličnom vrednošću.

A što se tiče odrastanja, možda bi ti trebalo da odrasteš jer imaš prilično patološko shvatanje čak i pohvale.

Ah ta religija... (:  Kakvo shvatanje pohvale su imali tvoji roditelji?

Hrani se sujeta, razvija gordost? Mislim da bi trebalo jedni druge da nazivamo kretenima, debilima, retardima, degenericima ili nešto slično, to je bolje? Obezvredimo druge ljude, to je siguran način da se ne razvije gordost ili sujeta. A kad ne vredim ništa, tad sam najmanje sujetan.

I ne može baš svako reći lepe stvari o drugom čoveku...

Подели на овим сајтовима

Е никад нећу разумети Србе.

Још разумем кад за католика кажу да је  :), да им је омиљен  форумаш атеиста, ал ови из администрације да су им омиљени? 0442_feel

mense0198626478946378946 ју сви а највише мој  :) Лео и Магнус

Pa šta što je ateista, pa šta što je katolik pa šta što je iz administracije?

Ti si stvarno rimokatolik?

Подели на овим сајтовима

Izvini, topic nije o tome ko je najbolji, najpametniji ili ko najviše zna nego samo o tome ko se tebi dopada najviše. A ko se meni dopada je potpuno subjektivna stvar i nema veze sa nečijom ličnom vrednošću.

A što se tiče odrastanja, možda bi ti trebalo da odrasteš jer imaš prilično patološko shvatanje čak i pohvale.

Ah ta religija... (:  Kakvo shvatanje pohvale su imali tvoji roditelji?

Hrani se sujeta, razvija gordost? Mislim da bi trebalo jedni druge da nazivamo kretenima, debilima, retardima, degenericima ili nešto slično, to je bolje? Obezvredimo druge ljude, to je siguran način da se ne razvije gordost ili sujeta. A kad ne vredim ništa, tad sam najmanje sujetan.

Пази ово дерле...

Тема о онанији је на другом топику...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Пази ово дерле...

Ne znam šta mi bi da ti napišem ovo. Da ne kažem 'ne znam koji mi đavo bi da ti napišem ovo'.

Smejao bi mi se zato što verujem u takvu glupost, zar ne?

Kako god, ne odgovaraj. Pošto paradajz?

P.S. Jedna jako važna stvar! To što si u potpisu stavio da je to rekao Gandalf, to je fora, zar ne?

Подели на овим сајтовима

Пази ово дерле...

Ne znam šta mi bi da ti napišem ovo. Da ne kažem 'ne znam koji mi đavo bi da ti napišem ovo'.

Smejao bi mi se zato što verujem u takvu glupost, zar ne?

Kako god, ne odgovaraj. Pošto paradajz?

P.S. Jedna jako važna stvar! To što si u potpisu stavio da je to rekao Gandalf, to je fora, zar ne?

Max: 1. Grešiš 2. Ne vređaj sagovornika 3. Ne izbegavaj odgovor na njegova pitanja kada si već započeo tu temu

Подели на овим сајтовима

Хехе,прилично смирен и одмерен одговор за једног атеисту... :cheesy:

Још ћеш ми постати омиљен форумаш... 0205_whistling

п.с.то је заиста рекао Гандалф и у књизи и на филму...

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Max: 1. Grešiš 2. Ne vređaj sagovornika 3. Ne izbegavaj odgovor na njegova pitanja kada si već započeo tu temu

Охо,плејбој је постао адвокат(ђавољи)... 0205_whistling

1. има ли кога да не греши...

2.нећу

3.каква питања ,какви одговори?!

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Хехе,прилично смирен и одмерен одговор за једног атеисту... :cheesy:

Још ћеш ми постати омиљен форумаш... 0205_whistling

п.с.то је заиста рекао Гандалф и у књизи и на филму...

Savršeno mi je lepo i sada kada to nisam. xD

To je rekao Mahatma Gandi, šta pričaš to?

Подели на овим сајтовима

то је тај здрав став  0205_whistling

ал није лепо детету да кажеш да врши менталну онанију  4chsmu1

ДаркоВ, ми пишемо из једне друге перспективе, а не из васпитачко-родитељске  :bla:

Ne vređaj sagovornika

има ко ће бидне цајкан овде  :cheesy:
Подели на овим сајтовима

то је тај здрав став  0205_whistling

ал није лепо детету да кажеш да врши менталну онанију  4chsmu1

ДаркоВ, ми пишемо из једне друге перспективе, а не из васпитачко-родитељске  :bla:

Ne vređaj sagovornika

има ко ће бидне цајкан овде  :cheesy:
ma ko je rekao da nije isto?
Подели на овим сајтовима

Уф ти ми се разумеш у евхаристијско сабрање  4chsmu1

Јел си из сабрања научио да омаловажаваш и вређаш учеснике?

То што ти ни за кога немаш лепу реч, то је други психо-патолошки проблем.

Кад се само сетим како си ме испљувао јер сам постављала теме о родитељству на једном другом форуму, ти из евхаристијског сабрања .. ниси убедљив, тј џаба ти сабрање кад из тебе говори зло.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...