Милан М. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Најс. Признај да си морао да отпустиш неколико радника или да отмеш од сиротиње и опроштено ти је. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ма добио је "бејлаут" од Обмане, видиш да је Крајслер... Милан М. је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 On 28. 8. 2013. at 18:04, Филозоф рече Krajsler 300c Ako zivis u Srbiji, ocajan izbor. Ali dobar auto. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sizif Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 ..brat amerikanac.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@Sizif, Ја сам мислила да ти гураш камен шала.......... NovoIme and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sizif Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 On 3. 9. 2013. at 10:01, Биљана рече @@Sizif, Ја сам мислила да ти гураш камен Pa to zasad radim peške, mada nije loša ideja.... Inače, ovo mi je još omiljeniji auto (mada za kamenje nije baš podoban)... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 On 3. 9. 2013. at 9:47, Sizif рече ..brat amerikanac.... hah stvarno vozish neona? veruj mi gori auto nisi mogao da izaberes... oni nemaju ni sve cetri disk kocnice... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Pezo 206. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan11111 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 RENO 25 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 opel corsa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 dodge durango Ово намеравам када скупим пара „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Olivera05 Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Olivera05 Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 opel vektru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Обично службени аутомобил, добар је за преношење футошког купуса :Д РадованД, Срђан Ранђеловић, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 tatin auto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука