Jump to content

Objektivizam.

Препоручена порука

On 11. 1. 2015. at 18:47, Млађони рече

Komunistickoj rusiji. Ja u nekomunistickoj srbiji nisam imao dodira sa pravoslavljem dok nisam dosao na ovaj forum... :)

Првих 13 година у царској Русији.

On 11. 1. 2015. at 18:47, Grizzly Adams рече

Живела је у Русији, али је из јеврејске породице.

Али је имала додир са православљем, те је бесмислено тврдити да је била атеиста зато што је хришћанство упознала само кроз протестантизам. Није јој се свидела релгија, ни јеврејска, ни православна ни католичка ни протестантска.

Само ја још увек нисам начисто да ли је то добро или лоше за те религије. Верујем да је већини религиозних драго што се Рендова није препознала у њиховој религији. :D

Подели на овим сајтовима

On 11. 1. 2015. at 18:52, Juan рече

Али је имала додир са православљем, те је бесмислено тврдити да је била атеиста зато што је хришћанство упознала само кроз протестантизам. Није јој се с видела релгија, ни јеврејска, ни православна ни католичка ни протестантска.

Само ја још увек нисам начисто да ли је то добро или лоше за те религије. Верујем да је већини религиозних драго што се Рендова није препознала у њиховој религији. :D

Njen ateizam i njena kritika hriscastva svodi na kritiku katolicanstva protestanstva. bar sve ono sto sam ja procitao cuo, adresira se ka protestantima. 

Slicno kao ovi moderni ateisti.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 1. 2015. at 18:52, Juan рече

:)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 11. 1. 2015. at 19:16, Aquilius Cratus рече

@@Млађони,

Ivan Jankovic sa TR i Katalaksije.

Hajd bas cu pogledati. Nisam citao njihove stavove. Mada sam ja u principu manmade climate change.. samo nisam siguran koliko, malo je komplikovana klimatologija... to jest climate science.. nisam uspeo sve da pohvatam.... 

hvala ti :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...