Jump to content

Шта вам је баш привлачно? (код партнера)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Осмех , глас , онај осећај сигурности у његовом  заграљају.

"Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2015. at 13:40, Juan рече

Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренуцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот.

Upravo, a to uglavnom zato sto smo svi jos uvek u hriscanskoj drustvenoj paradigmi a zvanicno se tezi necem sasvim trecem. I ako je zvanicno na nivou zakona odklonjena bilo kakva prepreka da zena bude ravnopravna sa muskarcem mi jos uvek u podsvenom smislu zivimo tu proto-hriscnasku vitez-princeza pricu. Pa kad se vrlo brzo ispostavi da je to bajka i samo zavaravanje neki padaju u depresiju i ocajanje a neki odu u ekstrem i pokusaju da umesto viteza ozive virtusa. Vir, virtus je kod Rimljana bio ideal coveka, u smislu budi covek dakle budi virtus, sto nije snazni zastitnik dobrica nego covek spreman na veliak dela cesto i u vojnim pohodima. Pa kad to neko razocaran svim platonistickim idealima pokusa da aktuelizuje u ovom vremenu rescepljenom izmedju hriscanskog nasledja i socijal demokratkse stvarnosti dobijamo polukriminalca ili cak kriminalca. Sto ova scena iz serije lepo prikazuje.

https://www.youtube.com/watch?v=89mSVGbAGOE

Dosadilo mu da bude papucic pa odlucio da bude vir. Zlo i naopako kad krene idelizacija.

Подели на овим сајтовима

ne_shvata Je l' spamovanje ako dodjem na temu samo da bih napisala da pojma nemam sta da odgovorim na nju? :) Dok sam bila klinka svasta sam mogla da napisem da me privlaci kod muskarca...a onda je naisao moj covek...totalno drugaciji od svih mojih ocekivanja...a na njemu me mozda najvise privlaci sto je porodicni covek do srzi...

Подели на овим сајтовима

Mene najvise privlaci paznja, postovanje zene, dzentlmenski maniri. Fizicki izgled mi skoro uopste nije bitan, ako osoba ima pricu da me zainteresuje, moze da bude Kvazimodo - ja cu se zaljubiti do usiju :blush:
A inace ne volim ove balkanske tipove muskarca :)))

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Takva ženska osoba ima ime "MAMA"

On 3. 1. 2015. at 20:03, RYLAH рече

Оно нешто неописиво, недодирљиво, нека енергија ил шта је то већ.

И да је лепа.

И висока.

И паметна.

И да имамо о чему да причамо.

Е, да, и да добро кува, волим да једем.

И да јој не смета ако одем у кафану.

Наравно, подразумева се ваљда код свих да није нешто љубоморна или џангризава, или да ми не пребацује ако бацим чарапе на сред собе.

Углавном те мале ствари :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...