DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Svako ima legitimitet da te kritikuje, jer u ovoj pisanoj istoriji se ne zna ko pije a ko placa... feeble and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Da želim da pričam o sebi naveo bih ime i prezime,krvnu grupu,socijalni status,i temu mog diplomskog rada. Ali mogu da kažem da moj diplomski nije imao veze sa ovom tematikom niti sa ovim periodom. A ko si ti da sudiš da li sam ja dobar istoričar ili ne?Hajde da ja dođem kod tebe na posao da ti malo pokažem kako ti treba da radiš svoj posao,m? Šta si ti po zanimanju uopšte? Odakle ti legitimitet da me kritikuješ? Човече ти никакав доказ (било какав) ниси навео, осим књиге једног твог профа коју је издала СПЦ и који је ископирао званичне архиве доступне јавности...Ко још од историчара озбиљно гледа на званичне архиве доступне јавности...можда тајне..из скривених делова (али Краљевског Архива из Лондона) Па како да ти дам легитимитет? Теренски рад (копај тајне архиве) п.с питам ..имам неке јаране добре историчаре...да ти помогну. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Па ето и уз опасност да се избламирам... одговори ми на питање из првог цитата...па после остало. Ти немаш озбиљан приступ датој теми... ....површно из једног јединог уџбеника си донео закључке о проблему који окупира мозгове великих Српских историчара... Ја лични нисам историчар...али ми користи у струци па сам доста прочитао на ову тему.... до сада веће глупости нисам читао.. Очигледно, познавање ти је теме...са једог сајта...па док имаш цитата и материјала за тему..држиш се тог правца... п.с ако јеси дипломирао..наведи тему.. A koje je tvoje obimno znanje iz obimnih udzbenika i na koju si temu ti diplomirao.. I mogao bi da kazes nesto konkretno a ne da iznosis adhomineme i slichne napad. Sudija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Svako ima legitimitet da te kritikuje, jer u ovoj pisanoj istoriji se ne zna ko pije a ko placa... Nema svako legitimitet da me kritikuje,ni mene ni moje kolege.To što si pismen ne daje ti za pravo da misliš da si kritičar,jer ni to što umeš da sabereš dva i dva ne daje ti pravo da misliš da si Nikola Tesla! Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Човече ти никакав доказ (било какав) ниси навео, осим књиге једног твог профа коју је издала СПЦ и који је ископирао званичне архиве доступне јавности...Ко још од историчара озбиљно гледа на званичне архиве доступне јавности...можда тајне..из скривених делова (али Краљевског Архива из Лондона) Па како да ти дам легитимитет? Теренски рад (копај тајне архиве) п.с питам ..имам неке јаране добре историчаре...да ти помогну. Ja znam nekog ko bi mogao tebi da pomogne Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Nema svako legitimitet da me kritikuje,ni mene ni moje kolege.To što si pismen ne daje ti za pravo da misliš da si kritičar,jer ni to što umeš da sabereš dva i dva ne daje ti pravo da misliš da si Nikola Tesla! Ti uopste ne kontas sta sam rekao. Nego evo izgleda se citaju pouke http://www.kurir-info.rs/austrijski-istoricar-gavrilo-princip-je-atentator-a-ne-terorista-clanak-996797 Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 A koje je tvoje obimno znanje iz obimnih udzbenika i na koju si temu ti diplomirao.. I mogao bi da kazes nesto konkretno a ne da iznosis adhomineme i slichne napad. Ви сте адвокат? Ја сам дипломирао на тему... Безбедносна политика и социјологија становништва на подручју захваћеног ратом... магистарски социјални инжењеринг и нови светски поредак.. а докторски спремам из економије. економија заснована на ресурсима... а књиге... gospodin...Dragoljub R. Živojinović Vatikan, Katolička crkva i jugoslovenska vlast Nevoljni ratnici - velike sile i Solunski front 1914-1918. Nadmeni saveznik i zanemareno srpstvo La Dalmazia o morte - italijanska okupacija jugoslovenskih zemalja 1918-1923. godine gospodin...Djordje Jankovic Српско Поморје од 7. до 10. столећа, Српско археолошко друштво и Завичајни музеј Херцег-Нови, 2007. – „Serbian Maritime from 7th to 10th сеnturу“ Српске громиле, Свесловенски савез и НИП „Књижевна реч“, Београд, 1998. – Serbian Gromilas „The Serbs in the Balkans in the light of Archaeological Findings“, in: The Serbian question in The Balkans, Faculty of Geography – University of Belgrade, 1995, 125-146. Словени у југословенском Подунављу (са Милицом Јанковић), Музеј града Београда, Београд 1990, 1-141, – Les Slaves du bassin danubien Yougoslave, 143-149. „Нека запажања о властелинским шлемовима на ликовним представама у Србији XIV-XV столећа“, Зборник Филозофског факултета XVI, Београд 1989, 147-162. Подунавски део области Аквиса у VI и почетком VII века, Археолошки институт, Грађа 5, Београд 1981, 1-194, – La partie danubienne de la region d’Aquis au VIe et au debut du VII siecle, 195-232. „Истраживање споменика у Врелу, Шаркамен“, Старинар XXXI, Београд 1980 (1981), 87-92, – „Etudes des monuments de Vrelo“, Шаркамен, 93. „Средњовековна грнчарија доњег српског Подунавља“, Balcanoslavica 3, Прилеп-Неготин 1974 (1975), 89-112, – „The medieval pottery of the Serbian Lower-Danube Basin“, 113-119 „Покретни налази са некрополе и утврђења код Кладова“, „Старинар“ XXIV-XXV, Београд 1973-1974 (1974), 201-225, – „Le mobilier archeologique de la necropole et de la forteresse pres de, Kladovo“, 226. ospodina... Milenka Bodina "Upravljanje humanitarnim krizama – tehnički i netehnički aspekt", Zbornik Fakulteta civilne odbrane, Beograd, 2002. "Država, znanje, univerzitet", Nova srpska politička misao, Beograd, 1999. itd...itd.... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ja znam nekog ko bi mogao tebi da pomogne Толико о твом знању.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Nema svako legitimitet da me kritikuje,ni mene ni moje kolege.To što si pismen ne daje ti za pravo da misliš da si kritičar,jer ni to što umeš da sabereš dva i dva ne daje ti pravo da misliš da si Nikola Tesla! ти мораш да имаш име, диплому, и рад иза себе да би те неко озбиљно прихватио... а твоје лупетање студента...је = 0 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ви сте адвокат? Radim na tome da postanem. Nego, sta koga ovde briga ko je na koju temu diplomirao? Pristupio si prici glupavo ili kazi sta mislis i sa cim se ne slazes i zasto se ne slazes sa time, a nemoj tu da prosiaps argumentum ad hominem, argumentum ad autority i slichno. Ako mislis da gresi nesto ili o necemu ne govori kako treba izvoli citiraj pa kazi "to i to nije tacno ja sam procitao tu i tu tako i tako" Ovako kvarimo temu... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Radim na tome da postanem. Nego, sta koga ovde briga ko je na koju temu diplomirao? Pristupio si prici glupavo ili kazi sta mislis i sa cim se ne slazes i zasto se ne slazes sa time, a nemoj tu da prosiaps argumentum ad hominem, argumentum ad autority i slichno. Ako mislis da gresi nesto ili o necemu ne govori kako treba izvoli citiraj pa kazi "to i to nije tacno ja sam procitao tu i tu tako i tako" Ovako kvarimo temu... Видим...да си правник... глупаво? (овако обавезно да кажеш профу на следећем испиту..из Римског права) видим да је велика глупост тражити доказе ...када неко износи тврдње које ти лично доводиш у питање и тај неко те покушава убедити у свој исказ.. Надам се да ћеш ићи у приватне воде... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 ти мораш да имаш име, диплому, и рад иза себе да би те неко озбиљно прихватио... а твоје лупетање студента...је = 0 Ti da si gentleman ti bi kolegijalno pitao za detalje koji te interesuju preko privatne poruke,jer se to tako radi! Drugo,ti si to što jesi,i tvoja diploma tebi ne daje težinu niti pravo da se drugome mešaš u struku!Jel to što si ekonomista znači da si bolji automehaničar od automehaničara,ili da si bolji hirurg od hirurga,bolji pekar od pekara? Alooo,Srbine,oladi,spusti se na zemlju i gledaj svoja posla i ostavi drugog da se bavi svojim poslom! Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ti da si gentleman ti bi kolegijalno pitao za detalje koji te interesuju preko privatne poruke,jer se to tako radi! Drugo,ti si to što jesi,i tvoja diploma tebi ne daje težinu niti pravo da se drugome mešaš u struku!Jel to što si ekonomista znači da si bolji automehaničar od automehaničara,ili da si bolji hirurg od hirurga,bolji pekar od pekara? Alooo,Srbine,oladi,spusti se na zemlju i gledaj svoja posla i ostavi drugog da se bavi svojim poslom! Ја тражим доказе...за твоје тврдње... јер за то треба преко п.п? Можда се и бавим својим послом... Можда сам проф. историје... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ја тражим доказе...за твоје тврдње... јер за то треба преко п.п? Pa ovo je javna rasprava čoveče,da želim da objavim svoje podatke ne bih se zvao Sudija nego bih napisao svoje pravo ime,adresu,krvnu grupu,jmbgd i reg/broj i temu diplomskog Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Па ја тражим Србине доказе за твоју тврдњу..не дна анлаизу.. Па дај ...шта си запео... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука