Jump to content

Ova godina bila je prosta i primitivna, paranoična i stegnuta (kaze Mirjana Bobic)

Оцени ову тему

Nina 777

Препоручена порука

I meni je drago :) samo tekst je blago katastrofican, slozices se, i mislila sam da li da mracim njime ovde po forumu, mada mozda je bolje zaista souciti se sa stvarnoscu, nego pricati o konfetama i vatrometu, jer ako se problem ne resi DANAS, SUTRA ce se udvostruciti. Ali mi se uvek nadamo najboljem  :)

Што је најтрагичније, проблем нећемо решити ми овде. То треба да решавају надлежни, јер се та проблематика дубоко укоренила у друштву. У медијима, а везано за политичаре, зове се елитна проституција. А колико тога имаш по фирмама и предузећима?

Подели на овим сајтовима

Што је најтрагичније, проблем нећемо решити ми овде. То треба да решавају надлежни, јер се та проблематика дубоко укоренила у друштву. У медијима, а везано за политичаре, зове се елитна проституција. А колико тога имаш по фирмама и предузећима?

pa da, ali treba da smo svesni..ne mozemo mi resiti, ali moze o tome da se govori i govori kao o jako ruznoj pojavi..zaista jadno i tuzno

Подели на овим сајтовима

Па ти надлежни су конзументи дотичних дама, врана врани очи не вади... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Da nam sledeca bude svetlija i srecnija! :) Daj Boze!

Да ће Бог .

Како коме. Мени је била супер. :)

Да ће Бог да ти ова година буде још боља 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

I meni je drago :) samo tekst je blago katastrofican, slozices se, i mislila sam da li da mracim njime ovde po forumu, mada mozda je bolje zaista souciti se sa stvarnoscu, nego pricati o konfetama i vatrometu, jer ako se problem ne resi DANAS, SUTRA ce se udvostruciti. Ali mi se uvek nadamo najboljem  :)

Питам се где је решење проблема. Не знам да ли сам малодушан, али чини ми се да је оно негде јако далеко и недостижно.

Када кажем проблем мислим на општу ситуацију у друштву за коју је предметна појава, како рече Наташа, само индикатор стања.

Велики је проблем што се такав систем вредности промовише преко готово свих медија са националном фреквенцијом. Слабо пратим

ТВ програм али не памтим када сам видео неки емисију која је имала за тему нешто добро, корисно, позитивно... Сведоци смо промоције

простаклука на сваком кораку. То гледа народ и још више тоне...

Нека нас Господ све помилује и уразуми.

Подели на овим сајтовима

Мими Оро ће ускоро пасти у сенку,јер су на тапету још пар познатих водитељки...

Дакле мислим да ће кексуална нова 2015 бити богатија ,скандалознија, јер све што се горе живи,декаденција сваке врсте достиже кулминацију, а то нам наступајућа година обећава...

На жалост све указује на такав развој догађаја...

Подели на овим сајтовима

Питам се где је решење проблема. Не знам да ли сам малодушан, али чини ми се да је оно негде јако далеко и недостижно.

Када кажем проблем мислим на општу ситуацију у друштву за коју је предметна појава, како рече Наташа, само индикатор стања.

Велики је проблем што се такав систем вредности промовише преко готово свих медија са националном фреквенцијом. Слабо пратим

ТВ програм али не памтим када сам видео неки емисију која је имала за тему нешто добро, корисно, позитивно... Сведоци смо промоције

простаклука на сваком кораку. То гледа народ и још више тоне...

Нека нас Господ све помилује и уразуми.

Mislim da je resenje u tvojoj zadnjoj recenici. Tu samo dragi Bog moze pomoci. U Njemu nam je nada. Neka ovogodisnji Bozic bude na otreznjenje naseg naroda i drustva u kom zivimo i da se okrenemo jednom zauvek pravim vrednostima, na koje nas Gospod poziva i motivise. Hristos nam se rodi! Slava Mu i hvala za sve! 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...