Jump to content

Tomislav Nikolić: "Radije siromašni nego bez Kosova"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли ми се чини да након тренда поларизовања (око великих сила) и груписања снага што политичких, војних (Украјина), куповине злата, изјава сличних овој  у наслову и друго, следи неки турболентан период или не дај Боже нека катастрофа у скоријем периоду?

Не дозвољавам себи да превишем забадам нос у политику али онако шацнем на брзину па ми се чини да клизи у том правцу.

Како год окренем видим да нам није светла будућност (изузев оних 100 000 нових радних места :) ). Или ми се само чини!?

Nadajmo se da ce Putin razumno postupiti i povinovati se Crnom Plemstvu i tako spasiti covecanstvo od potunog unistenja. molimoli molimoli molimoli

Подели на овим сајтовима

Nadajmo se da ce Putin razumno postupiti i povinovati se Crnom Plemstvu i tako spasiti covecanstvo od potunog unistenja. molimoli molimoli molimoli

"Ne pravite sebi idola niti bilo kakva lika"...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Да ли ми се чини да након тренда поларизовања (око великих сила) и груписања снага што политичких, војних (Украјина), куповине злата, изјава сличних овој  у наслову и друго, следи неки турболентан период или не дај Боже нека катастрофа у скоријем периоду?

Не дозвољавам себи да превишем забадам нос у политику али онако шацнем на брзину па ми се чини да клизи у том правцу.

Како год окренем видим да нам није светла будућност (изузев оних 100 000 нових радних места :) ). Или ми се само чини!?

Брате, не дозволи вестима да те плаше. Њихов је посао да праве але и караконџуле од свега јер им то доноси гледаност, а од тога живе. А и политичарима те апокалиптичне приче одговарају јер онда имају изговор да глуме "спаситеље".

Када се погледају реалне бројке - колико има убистава и осталих страхота - човечанство живи у једном од најмирнијих периода историје:

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2014/12/the_world_is_not_falling_apart_the_trend_lines_reveal_an_increasingly_peaceful.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Priznanje ili nepriznanje Kosova neće popraviti materijalnu situaciju ovde, niko nam ništa dati neće dok sami ne svorimo.

Izjava je bezveze.

Подели на овим сајтовима

Не знам, у којој мери су САД, Енглеска и Мексико човечанство па су и њихове статистике релевантне?

Читај пре него што одвалиш... Имаш тамо статистике и за цео свет.

Green tooth, blue balls.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Прочит'о са ово: As Bill Clinton likes to say, “Follow the trend lines, not the headlines.” и све ми је било јасно. Што се тиче осталих статистика... можда их од мене крију, откуд знам.

А следећи пут буди опрезнији кад од Грка примаш дарове.

Подели на овим сајтовима

А ја покушао раније да будем у том фазону(нећу ти кажем у којој странци). И не иде бре. Остао сам декинтос, дојадили ми физички послови за мале паре... ћале ме убеђује да се учланим, да не изводим као он јер се време променило.... Главу ми прокукао са том идејом да будем члан (једне) странке. Каже да неће више да ме финансира кад види да се не трудим сам да се снађем.

И учланим се ја. Кренем, климам главом... радим... Али дух поштене интелигенције у мени не даде ми да носим ту маску и ниште нисам направио. Када је и он сам видео да ме таквог(који не цинкари, не увлачи се довољно и не моли) не желе, оставио ме на миру и више ме не тера.

Ипак свако време има своје бреме. А и у сваком времену треба се бити способан и сналажљив. Али.... увек има то "али"...

Pa normalno da ne mozes, nismo ni ja ni ti sjani, ali toliko zaglibli... da postanemo stranacki puleni nismo.... 

iam tu ok ljudi, koji rade stranacke poslove, ono tipa sekretari, organizatori unutar timova stranke za lepljenje plakata, lepe plakate, dele letke... ali zna se ko od njih ulazi u "skupstine" i parlamente i postaje "delegat" .. oni najgori normalno ne oni najvredniji.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Priznanje ili nepriznanje Kosova neće popraviti materijalnu situaciju ovde, niko nam ništa dati neće dok sami ne svorimo.

Izjava je bezveze.

To i jeste ta fora... praviti situaciju kao da je kosovo relevatno za nasu finasijsku situaciju.... a ne porezi, takse, regulacije, kronizam, duboko korumpirana politika, nemogucnost da proizvedes, nemogucnost da prodas, nemogucnost da uradis..

Kosovo bi skodilo ekonomiji jedino ako krenemo u rat tamo.. a priznali ga ne priznali ga isto nam se vata... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...