Grizzly Adams Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 na ovom forumu ima većih katolika nego na forumu katolika zagrebačke nadbiskupije... А тамо се радују што је папа православан? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 То је наша главна тактика: да те игноришу. И у полемикама које сам имао са нашим битним тракторима, после је било: "добро, има помало права, али љут сам му", а други: "дали сте му реч, а он је против Цркве и Бога!". - Да не улазим. Нашијенци мисле да је кулирање супер тактика, али не виде да тиме подржавају изумирање нашег рода. Тај "будизам" или "лези лебе" ће нас сахранити. Дух Свети има смисла за хумор па нам даде у овом моменту за преЦедника коме је занимање гробар. Нема те добре идеје коју ми не можемо да одћутимо... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 А тамо се радују што је папа православан? papa će da bude pravoslavan kada se u dogmatskim stvarima vrati na stanje pre 1054. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Svasta necemo valjda da nasednemo na ovaj fol jeresi rimokatolicke crkve i upadnemo u jeres ekomunizma.. dajte braco nemojte biti naivni! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 @, Ако под католиком подразумеваш оно што реч и значи (саборан човек), верујем да си у праву. mislim rimokatolik, što nikako nije ekvivalentno sa katoličkim. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 @, То онако одокативно тврдиш? На чему засниваш ту тврдњу? Озбиљно питам. Уједно, јеси ли прочитао текст? Имаш ли примедбе на њега? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Чим похвалиш папу ако нешто паметно каже одма` си римокатолик... Милан Ракић, Zoran Đurović and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Svasta necemo valjda da nasednemo na ovaj fol jeresi rimokatolicke crkve i upadnemo u jeres ekomunizma.. dajte braco nemojte biti naivni! :bendoff: :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 @, То онако одокативно тврдиш? На чему засниваш ту тврдњу? Озбиљно питам. Уједно, јеси ли прочитао текст? Имаш ли примедбе на њега? pročitao sam ga. vrlo korektan tekst, ali ništa revolucionarno, ni epohalno da bi izazvalo toliko oduševljenje. Čovek pokušava da sredi svoje redove, kao što bismo i mi trebali da sredimo svoje redove. Zar i mi nemamo mudrih episkopa i odličnih teologa poput +Amfilohija, +Atanasija, +Jovana, +Joanikija... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 pročitao sam ga. vrlo korektan tekst, ali ništa revolucionarno, ni epohalno da bi izazvalo toliko oduševljenje. Čovek pokušava da sredi svoje redove, kao što bismo i mi trebali da sredimo svoje redove. Zar i mi nemamo mudrih episkopa i odličnih teologa poput +Amfilohija, +Atanasija, +Jovana, +Joanikija... Да ли је баш све тако? Ја мислим да ово јесте револуционаран текст у РМК. А ко је рекао да ми немамо такве епископе? Наравно да имамо. Баш ове које си навео и још неке друге. Мени је овај текст доста отрежњавајући, могу да га потпуно применим у свом животу као православни хришћанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Да ли је баш све тако? Ја мислим да ово јесте револуционаран текст у РМК. А ко је рекао да ми немамо такве епископе? Наравно да имамо. Баш ове које си навео и још неке друге. Мени је овај текст доста отрежњавајући, могу да га потпуно применим у свом животу као православни хришћанин. U pravu si..Ovo je univerzalni tekst koji se može primeniti na svakog hrišćanina. Ali ne vidim u njemu nešto što će ubrzati dijalog između pravoslavnih i RKC. Inače, izneo sam samo sopstveni stav, poštujem Vaše pravo na vlastito mišljenje, pa i vi poštujte moje pravo da iznesem svoje. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 U pravu si..Ovo je univerzalni tekst koji se može primeniti na svakog hrišćanina. Ali ne vidim u njemu nešto što će ubrzati dijalog između pravoslavnih i RKC. Inače, izneo sam samo sopstveni stav, poštujem Vaše pravo na vlastito mišljenje, pa i vi poštujte moje pravo da iznesem svoje. Наравно, нема никаквих проблема. Овај текст и нема за циљ побољшање дијалога између западне и источне Цркве. Текст је за мене управо добар, чак фантастичан, зато што је универзалан. Кладим се да када би овај текст пренео неко од ових расколничких дружина, само да не потпишу Папу, да би био најчитанији текст. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Svasta necemo valjda da nasednemo na ovaj fol jeresi rimokatolicke crkve i upadnemo u jeres ekomunizma.. dajte braco nemojte biti naivni! Ima onih koji te citaju i misle da se ne salis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Наравно, нема никаквих проблема. Овај текст и нема за циљ побољшање дијалога између западне и источне Цркве. Текст је за мене управо добар, чак фантастичан, зато што је универзалан. Кладим се да када би овај текст пренео неко од ових расколничких дружина, само да не потпишу Папу, да би био најчитанији текст. Apsolutno! Nikakvih ja problema nemam sa katoličkom Crkvom...Cak sam dobar deo života proveo upućen na rimokatolike... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука