Поуке.орг инфо Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Уредништво православне друштвене мреже Поуке.орг , захваљује се нашој естрадној уметници Светлани Секи Алексић, на помоћи коју је учинила за опстанак нашег портала, који је део мисионарског одељења СПЦ и тиме помогла да опстане и да се унапреди интернет мисија наше свете Цркве. Веома нам је драго да је једана од наших најпопуларнијих естрадних личности препознала утицај и улогу нашег сајта на, пре свега младе људе у нашем друштву, верском образовању, духовности и ширењу благе вести. Наш сајт прати Светлану на интернету, где смо се упознали са њеним животом у Христу, духовним узрастањем, вези са манастирима. Молимо се да истраје на путу православне духовности којим сви ходимо и носимо благи јарам Христов, охрабрени и помогнути богомудрим мислима и поукама оца Тадеја витовничког. Каријера Секе Алексић која је без скандала, право је освежење на нашој естрадној сцени, а приватни живот који одише хармонијом и негује породичне вредности, прави је бисер. Сматрамо да је од изузетне важности да се даје такав позитиван пример нашим младим људима, људима који Секу воле, слушају њену музику и на неки начин се идентификују са њом. Поуке.орг Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Goku, Панарет, kordun and 24 осталих је реаговао/ла на ово 27 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 :bendoff: :bendoff: Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Hvala Seki od srca Grizzly Adams, Плутон, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Свака част на гесту. За СПЦ је била смешна сума новца да помогне опстанак али нико није имао осећај. Лазар Нешић, kordun, Walter and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Сека краљина! facenew22222222 Драшко, Kaludjerovic Sreten, JESSY and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Нека би Бог и њу обрадовао. Драшко, Данче*, Никола Поповић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ајде,не буди лицемер.Жена је имала осећај и помогла. Колико си ти помагао опстанак портала? Овде нико не говори о некох православнох хероини...ја бар немам тај осећај... Помогла и готово.Лепо. Ленка*, ИгорМ, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 23, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ne slusam njenu muziku, a njoj neka Gospod vrati na dobro i da je obraduje decom. Veliki plus za Seku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ма све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 19:25, Зосима рече Ма све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори. Seka se protivila da se zahvalimo javno, al smo mi ipak uspeli da prelomimo to da uradimo. Smatramo da je tako bolje. Adelaida, Зоран Николин, Олимп and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Када вама неко нешто добро учини, да ли му се захвалите? Ми смо се само јавно захвалили на помоћи. Јер је не познајемо и не контактирамо. А сада смо се на леп начин упознали. Па према томе свака мува своме јату. JESSY, Милан Ракић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 19:25, Зосима рече Mа све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори. Није то баш увек тако. Историја и пракса хришћанства и Цркве зна и за ктиторе, тј. људе који су од самих почетака хришћанства па до данас били јавни доброчинитељи. Чак су им и фреске цртали по црквама. Ја на ово гледам као на једно лепо ктиторско дело госпође Секе Goku, Драшко, Gordana . and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Тачно сам знао како ће се развијати тема. Јел то значи да сам ја пророк? Мада, не будите и ви сад... Да имате спорну реченицу у тексту - имате. А са друге стране, њој свака част на гесту. Kaludjerovic Sreten, Весна Ј., Nina 777 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Не, ниси, али спамујеш. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Свака част Секи на овом племенитом делу . Никола Поповић, Nina 777, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука