Jump to content

Поуке.орг се захваљују Светлани Секи Алексић на несебичној помоћи нашем сајту

Оцени ову тему

Препоручена порука

Уредништво православне друштвене мреже Поуке.орг , захваљује се нашој естрадној уметници Светлани Секи Алексић, на помоћи коју је учинила за опстанак нашег портала, који је део мисионарског одељења СПЦ и тиме помогла да опстане и да се унапреди интернет мисија наше свете Цркве.

seka2.jpg

Веома нам је драго да је једана од наших најпопуларнијих естрадних личности  препознала утицај и улогу нашег сајта на, пре свега младе људе у нашем друштву, верском образовању, духовности и ширењу благе вести.

Наш сајт прати Светлану на интернету, где смо се упознали са њеним животом у Христу, духовним узрастањем, вези са манастирима.
Молимо се да истраје на путу православне духовности којим сви ходимо и носимо благи јарам Христов, охрабрени и помогнути богомудрим мислима и поукама оца Тадеја витовничког.

Каријера Секе Алексић која је без  скандала, право је освежење на нашој естрадној сцени, а приватни живот који одише хармонијом и негује породичне вредности, прави је бисер.

Сматрамо да је од изузетне важности да се даје такав позитиван пример нашим младим људима, људима који Секу воле, слушају њену музику и на неки начин се идентификују са њом.

Поуке.орг

Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте!

Подели на овим сајтовима

:bendoff:  :bendoff:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Свака част на гесту.

За СПЦ је била смешна сума новца да помогне опстанак али нико није имао осећај.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Ајде,не буди лицемер.Жена је имала осећај и помогла.

Колико си ти помагао опстанак портала?

Овде нико не говори о некох православнох хероини...ја бар немам тај осећај...

Помогла и готово.Лепо.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Ма све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 19:25, Зосима рече

Ма све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори.

Seka se protivila da se zahvalimo javno, al smo mi ipak uspeli da prelomimo to da uradimo.

Smatramo da je tako bolje.

Подели на овим сајтовима

Када вама неко нешто добро учини, да ли му се захвалите?

Ми смо се само јавно захвалили на помоћи.

Јер је не познајемо и не контактирамо.

А сада смо се на леп начин упознали.

Па према томе свака мува своме јату.

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 19:25, Зосима рече
Mа све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори.

Није то баш увек тако. Историја и пракса хришћанства и Цркве зна и за ктиторе, тј. људе који су од самих почетака хришћанства па до данас били јавни доброчинитељи. Чак су им и фреске цртали по црквама. Ја на ово гледам као на једно лепо ктиторско дело госпође Секе :)

Подели на овим сајтовима

Тачно сам знао како ће се развијати тема. Јел то значи да сам ја пророк?  :krstix:

Мада, не будите и ви сад... Да имате спорну реченицу у тексту - имате. А са друге стране, њој свака част на гесту.

Подели на овим сајтовима

Свака част Секи на овом племенитом делу . 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...